Private uddannelser

Personlig Træning - Certificering for Fysioterapeuter (FYSPT)

HealthLab, i Horsens (+1 lokationer)
Længde
13 dage
Pris
15.995 DKK inkl. moms
Næste startdato
27 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
13 dage
Pris
15.995 DKK inkl. moms
Næste startdato
27 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

27 september, 2024

 • Holdundervisning
 • København

Hvorfor vælge HealthLab?

Gode undervisere med høj faglighed

Vi gør dig klar til "job"

International certificering

Om uddannelsen

Fysioterapeut

Personlig Træning - Certificering for Fysioterapeuter (FYSPT)

Uddannelsen – kort fortalt

FYSPT er en uddannelse i personlig træning for fysioterapeuter – både færdiguddannede og studerende. Den er meget praktisk anlagt og bygger videre på den viden fysioterapeuter får med fra deres tid på studiet.

Det er en uddannelse i personlig træningforfysioterapeuter, designetaffysioterapeuter.

Det lærer du på uddannelsen

 • Anatomi: Dette emne fylder meget lidt på FYSPT, hvilket er en af grundene til at uddannelsen er kortere end den almindelige PT-uddannelse. Når der bliver snakket anatomi handler det om at få det sat i relation til den tungere styrketræning.
 • Fysiologi: Ligesom anatomi-undervisning tager fysiologien udgangspunkt i den viden man får med fra studiet, men bygger videre på denne viden. Specielt konditionstræning og fysiologiske adaptationer til diverse træningsformer, bliver gennemgået mere i dybden.
 • Test/screening: Vi gennemgår træningsspecifikke screeningsmetoder og bevæger os fra behandlerlokalet, ud i træningslokalet.
 • Øvelseslære: Vi gennemgår en masse træningsøvelser både i teori og praksis -  herunder også hvordan de instrueres, fejl-rettes og spottes.
 • Programmer og planlægning af træning: Du får viden om, hvordan du udarbejder gode og motiverende træningsprogrammer med fokus på klientens mål. Der arbejdes desuden med både kort- og langsigtede periodiseringsstrategier.
 • Psykosociale aspekter af træning: Du lærer hvordan du stiller de gode spørgsmål, som hjælper dig bedst til at forstå din klients udfordringer. Her samarbejder vi med en VaneCoach og arbejder med dennes metode.
 • Rollen som personlig træner: Vi lærer dig hvad der kræves og forventes af dig som personlig træner, hvordan rollen som personlig træner adskiller sig fra rollen som fysioterapeut og hvordan du bedst imødekommer dine klienters forventninger.
 • Smerteteori og skadesforebyggele: Endnu en gang bygger vi videre på pensum fra fysioterapeut—studiet, men arbejder på at få skadesforebyggelsen integreret i programmer og træningssessioner.
 • Kost: Du får grundig viden om kostens byggesten og hvordan du udarbejder koststrategier for dine klienter med fokus på deres mål.
 • Forretning: Du lærer hvordan du opbygger din forretning som personlig træner og fysioterapeut, og hvordan du kommer godt i gang efter uddannelsen.

Dit udbytte

 • Konkrete redskaber: Lær, hvordan du laver gode, effektive og sjove træningsprogrammer funderet i en konkret teoretisk viden. Denne viden lærer du desuden at omsætte i praksis, så du kan hjælpe dine klienter mod deres mål. Du lærer altså både, hvorfor og hvordan du hjælper dine klienter.
 • Inspiration og viden: Med udgangspunkt i evidens og praktisk erfaring giver dine undervisere dig eksempler fra den virkelige verden, og giver dig inspiration til at løse de udfordringer der måtte opstå i arbejdet som personlig træner. Som fysioterapeut kommer man ofte med både en masse viden og erfaring og på FYSPT drager alle deltagere godt af både undervisernes, men også resten af holdets kompetencer.
 • Masser af sparring og erfaring: Du får lov at prøve det hele på egen krop i løbet af uddannelsen, men skal også undervejs implementere det lærte i et konkret klientforløb. Både som studerende og færdiguddannet er det vigtigt at have gode muligheder for faglig og personlig sparring. På uddannelsen deltagere ligesindede og man får mulighed for at udvikle ens netværk.

Ansøgning og adgangskrav

Denne certificering henvender specifikt til fysioterapeuter og fysioterapeutstuderende.

Eksamen og diplom

Vores uddannelse er akkrediteret af EuropeActive (den europæiske brancheorganisation), hvilket betyder at dit certifikat fra os er internationalt anerkendt. Du kan altså tage dit certifikat med til fx Spanien (og over 20 andre lande), og her vil de anerkende dine kompetencer som personlig træner.

Video

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Personlig Træning - Certificering for Fysioterapeuter (FYSPT)
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
HealthLab
Mejlgade 88
8000 Aarhus C

HealthLab - fitness og sundhed

Vores ambition er at uddanne HealthLabs kursister til at blive dygtige professionelle med solidt kendskab til træning, sundhed, kost og markedsføring. Vores specialer har siden HealthLabs første kursusforløb i 2012 været uddannelse af fagligt stærke instruktører og trænere til fitness- og sundhedsbranchen....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret