Vis studentum.dk som: Mobile


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

HealthLab - fitness og sundhed

Vores ambition er at uddanne HealthLabs kursister til at blive dygtige professionelle med solidt kendskab til træning, sundhed, kost og markedsføring. Vores specialer har siden HealthLabs første kursusforløb i 2012 været uddannelse af fagligt stærke instruktører og trænere til fitness- og sundhedsbranchen.

Vores undervisere og undervisning

Vi udbyder både kurser på Sjælland og i Jylland - og fra efteråret 2019 også i Odense. Vores undervisere sørger for høj faglighed, den nyeste fagrelevante viden og følger altid teorien op med masser af praktiske øvelser og scenarier.

Vores undervisning tager udgangspunkt i, at mennesker lærer forskelligt. Vi benytter os derfor af forskellige undervisningsmetoder for at understøtte optimal læring for den enkelte kursist. Herunder arbejder vi bl.a. med problembaseret læring, der kort fortalt drejer sig om, at de studerende arbejder i grupper omkring et problem, der har afsæt i virkeligheden.

Fx inviterer vi personer udefra til at være klienter for de studerende, som dermed får tid og mulighed for at arbejde med klientens problematik, der er taget ud fra en virkelig kontekst. Med andre ord arbejder de studerende med "rigtige" klienter allerede under uddannelsen og bliver dermed klædt grundigt på til at udføre deres jobfunktion.

HealthLab blev lanceret i 2012 som uddannelsesafdeling for Fit&Sunds fitness- og sundhedshuse og for at imødekomme den voksende efterspørgsel på professionel uddannelse til markedet for fitness- og sundhedsydelser. Særligt for HealthLab var og er, at alle vores undervisere forholder sig til det tværfaglige krydsfelt mellem det trænings- og det sundhedsfaglige - eller mellem fitness- og sundhedssektoren - som ofte betegnes "medical fitness".

HealthLab har fra begyndelsen samarbejdet tæt med vores europæiske brancheorganisation, EuropeActive, og har ladet vores primære kursusforløb akkreditere under brancheorganisationens professionsstandarder.


Vis alle uddannelser fra HealthLab

Hvorfor vælge HealthLab?

Gode undervisere med høj faglighed

Vi gør dig klar til "job"

International certificering

Video

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med HealthLab og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

HealthLab

Ådalsvej 27
8240 Risskov

 Vis telefonnummer


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Jannick Jakobsen
(5)
Hele uddannelsen var seriøs og informativ, uden at det resulterede i kedelige forelæsninger! Men samtidig var der også plads til sjov og spas. Jeg er stærkt tilfreds med kursusafholderene og deres opsætning af de planlagte timer. Helt klart en sikker vej hvis man har ambitioner om at blive instruktør eller personlig træner.
Jane
(5)
Der er høj faglighed på uddannelsen, som er yderst relevant for sundheds fagligt personale
Jeppe
(5)
God afveksling mellem praksis og teoretisk undervisning. Fordi vi undervejs havde et klientforløb sideløbende med undervisningen, kunne jeg bruge det lærte direkte på denne klient og derved få problemstillinger og andet afklaret med det samme. Der var en rigtig god sparring med underviserne.
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HealthLab

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Åbent hus
december 2020
ma
ti
on
to
fr
4
5
6
7
8
9
10
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3