Udveksling og High School

Master of International Trade Policy and Law

Foreign Trade University , i Ho Chi Minh City
Længde
2 år
Pris
2.737,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 år
Pris
2.737,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

  • Holdundervisning
  • Ho Chi Minh City

Fall

  • Holdundervisning
  • Ho Chi Minh City

Om uddannelsen

Master of International Trade Policy and Law

Masteruddannelsen i International Handelspolitik og Jura med anvendelsesorientering, undervist på engelsk (MITPL_A), blev etableret i 2012 og overtog et lignende program fra Universitetet i Bern (Schweiz). Dette program tilbyder en omfattende blanding af specialiseret viden inden for jura og international økonomi med særligt fokus på internationale handelspolitikker. Det er blevet meget værdsat af arbejdsgivere for kompetencen inden for viden, færdigheder, selvstændighed og ansvar på arbejdspladsen. I øjeblikket er programmet anerkendt som et velstruktureret uddannelsesprogram relateret til international handelspolitik og jura og har opnået tillid fra studerende, arbejdsgivere og samfundet generelt. MITPL_A-programmet udruster studerende med viden om praktiske aspekter af politikker, økonomi og juridiske forhold inden for international handel, baseret på grundlaget for international økonomi. Programmet er tydeligt anvendelsesorienteret med stort fokus på anvendelsen af ​​akkumuleret viden i specifikke relevante kontekster. Derudover giver programmet studerende væsentlige færdigheder til at arbejde selvstændigt og kreativt og muliggør, at de kan identificere, forklare og analysere specifikke problemer inden for international handel fra både økonomiske og juridiske perspektiver. Da programmet undervises på engelsk, tilbyder det studerende et moderne specialiseret sprog at bruge inden for områder relateret til international handelspolitik og jura. Efter endt uddannelse er de studerende i stand til at arbejde i regeringsagenturer på ministerielt/industrielt niveau samt i virksomheder.

Hvad kan jeg læse på Foreign Trade University?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Master of International Trade Policy and Law
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Foreign Trade University
15 - D5 street, ward 25, Binh Thanh District
15 - 5D Ho Chi Minh City

Foreign Trade University

Foreign Trade University (FTU) ligger i Ho Chi Minh City, Vietnams største by, og blev grundlagt i 1960. Tidligere var FTU et enkeltdisciplinært universitet med kun ét specialiseret program, Import and Export Business. Men fordi universitetet tror på innovation for...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret