Sprogkursus - Engelsk i Auckland

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Auckland

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Lær engelsk på sprogkursus i Auckland

Tag på sprogkursus i Auckland - De studerendes favorit!

Auckland, New Zealands største by, er hurtigt blevet de internationale studerendes foretrukne valg for at studere det engelske sprog. Auckland ligger mellem en flot marina og flere inaktive vulkaner, hvilket har givet byen tiltalsnavnet "City of Sails". Milde temperaturer og smukke sandstrande, gør det muligt at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter som surfing og sejlads. Du kan også klatre op på Mount Eden, eller til toppen af Sky Tower. Eller hvorfor ikke besøge en jazzbar i byen?

Om aftenen byder Vulcan Lane og High Street på live rockmusik og trendy diskoteker. Skolen i Auckland er en ganske lille skole med hyggelig atmosfære, og der er mulighed for at tage universitetsforberedende kurser. Hele skolen er også udstyret med trådløst internet. Skolens centrale beliggenhed gør at du er tæt på alt, hvad byen tilbyder. Du kan studere i skolens rummelige lokaler, træne dit sprog i et veludstyret sproglaboratorium med interaktiv læringsteknologi og nyde dit ophold i en af verdens smukkeste byer.

Hvilke engelskkurser i Auckland kan du vælge imellem?

Der starter nye engelskkurser i Auckland hver mandag året rundt, og du kan være afsted fra 2 til 52 uger. Er du afsted i mere end 6 uger har du med et intensivt kursus garanti for, at du stiger et kursusniveau. 

Vi tilbyder følgende kurser i Auckland:

  • EF intensivt engelskkursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF alment engelskkursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF praktikprogram (6 ugers engelskkursus efterfulgt af 6 ugers praktik i Auckland)
  • EF Praktik Plus Program (12 ugers engelskkursus efterfulgt af 12 ugers praktik) 

På alle sprogkurser er der mulighed for at komme med på skoleudflugter med ekstreme sportstilbud som f.eks. bungeejumping og skydiving.

Kontakt EF allerede i dag og få hjælp til at vælge det engelsk kursus i Auckland, der passer dig.

Indkvartering

Bo ved en værtsfamilie under dit sprogkursusVil du leve blandt befolkningen og lære deres kulturer og vaner at kende på tæt hold? Eller vil du hellere bo med mennesker på din egen alder som gerne går i byen en torsdag? Vælg bolig efter hvilken livsstil som passer dig bedst. De fleste af EF's skoler tilbyder mindst to forskellige indkvarteringsalternativer.

Indkvartering i Auckland

EF Værtsfamilie At bo i et privat hjem giver en ekstra følelse af sikkerhed for en del unge mennesker som ikke har rejst meget på egen hånd. Værtsfamilien fungerer både som en tryg og støttende tilværelse og som et godt udgangspunkt for studier. Når man bor hos en familie får man bedre indblik i den lokale befolknings daglige liv samtidigt med at du på en naturlig måde lærer sproget. Spiser du sammen med værtsfamilien og deltager i deres daglige gøremål udvikles dine sprogkundskaber betydeligt.
EF Kollegie Dette er alternativet for dig som vil bo mere selvstændigt og fleksibelt. Her bor du sammen med studerende fra hele verden i et stort kollegium, der ligger centralt i Auckland. 

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold vil du modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser, ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogkursus - Engelsk i Auckland
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

EF Education First


 Vis telefonnummer
www.ef-danmark.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Auckland

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Auckland endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9