Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i Toronto

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Toronto

Video

   

Om uddannelsen

Lær engelsk i Toronto

Lær engelsk i Toronto - et multikulturelt centrum for oplevelser

Oplev den kulturelle og finansielle hovedstad i Canada og lær engelsk i det trendy Queen West kvarter på EF's sprogskole i Toronto. Spis frokost langs Ontario floden og spot sprogskolen i Toronto fra CN-tårnet.

Er du til kultur, gastronomi eller sport? Toronto har det hele! Shop i de trendy modebutikker eller få nye smagsoplevelser fra hele verden i Torontos mangfoldige udbud af caféer og etniske restauranter. Brug aftenerne på at udforske kunst- og musikscenen i byen eller gå i teatret i verdens tredjestørste teaterdistrikt. I weekenden kan du endda tage med EF på skitur, til New York, Chicago eller til Niagara Falls - verdens mest spetakulære vandfald.

Mulighederne for store oplevelser er mange, når du er på sprogskole i Toronto, men det er kærligheden til Maple Leafs ishockey holdet og Blue Jays baseball holdet, der for alvor binder trådene i byens mange kulturer sammen.

Find dit engelsk kursus i Toronto

Med nye hold der starter hver mandag, mulighed for at være afsted fra 2 til 52 uger og alt fra rendyrkede engelskkurser til intensiv eksamensforberedelse, kan du nemt skræddersy dit ophold på sprogskolen i Toronto efter dine behov. Vælg mellem: 

  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelsk kursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Forretningsengelsk (32 lektioner om ugen med fokus på forretningsengelsk)

Alle engelsk kurser foregår i en stort hyggelig bygning tæt på University of Toronto og harbourfront district, hvor der både er rummelige klasselokaler, sproglaboratorier, student lounge og spillerum med videospil og bordfodbold.

Vil du på sprogskole i Canada? Kontakt EF allerede i dag og hør mere om mulighederne for at tage et engelsk kursus i Toronto med garanti for at stige et niveau hver sjette uge.

Indkvartering

Vælg din indkvartering på sprogskole i TorontoPå EF's sprogskole i Toronto kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie 

Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Toronto. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie 

Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Primrose: Enkeltmandsværelse tilbydes. Delte faciliteter og studerende sørger for egen mad.

Canadiana InnTre-/firemandsværelser tilbydes. Delte faciliteter og studerende sørger for egen mad.

Pitman Hall: Enkeltmandsværelser med delte faciliteter og studerende sørger for egen mad. Tilbydes kun i sommerperioden.

Udfyld formularen neden for, hvis du er interesseret i at høre mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i Canada.

Eksamen og diplom

Studerende, på EF engelsk kurser, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer du har gennemført, hvilke karakterer du har fået samt dit indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Toronto

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Toronto endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer