Udveksling og High School

BA in International Business

Længde
4 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
4 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning


Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

  • Holdundervisning
  • Dublin

Fall

  • Holdundervisning
  • Dublin

Hvorfor vælge American College Dublin?


Om uddannelsen

BA in International Business

Det fireårige program er akkrediteret under institutionens amerikanske akkreditering med Middle States Commission on Higher Education.

Graden består af almene uddannelsesmoduler i første år. I andet, tredje og fjerde år fokuserer graden på international forretning. Ligesom med alle institutionens grader er der en stærk vægt på en blanding af teori, praksis og erhvervserfaring. Forelæsningerne er interaktive miljøer, hvor de studerende opfordres til at udveksle idéer og meninger. Der er en stærk vægt på at udvikle de studerendes personlige færdigheder såsom offentlige taler og debat. Dette understøttes af det kulturelt mangfoldige læringsmiljø på institutionen med en studentergruppe, der kommer fra over tredive lande. Ved afslutningen af fjerde år får de studerende uvurderlig erhvervserfaring ved at gennemføre en otte-ugers praktik i en multinational virksomhed.

De studerende har mange muligheder åbne for dem, når de afslutter deres grad. Kandidater kan tilmelde sig institutionens Master of Business in International Business eller MBA in International Business eller alternativt begynde på master-, doktor- eller professionelle studier på andre institutioner.

Kandidater har haft succes i forskellige områder såsom regnskab, reklame, bankvæsen, finans, human resource management, IT, forsikring, undervisning, public relations og børsmægling, mens nogle driver deres egne virksomheder. Kandidater fremmer deres karrierer hos virksomheder som Abu Dhabi Investment Bank, Allianz Group, Arvato, Bank of Ireland, Canada Life, CIT Aerospace Int., Citigroup, Dell, Enterprise Ireland, Facebook, Google, International Data Corporation, JP Morgan, LogicaCMG, Mengniu Dairy Co., Ltd., Microsoft, Shanghai Huatai Securities Co. Ltd, Smurfit Kappa Group og Ulster Bank.

American College of Dublin

American College of Dublin ligger på et historisk campus i centrum af Dublin, Irland. Institutionens mål er at tilbyde det bedste af irsk og amerikansk videregående uddannelse i intime omgivelser, understøttet af en holistisk liberal arts-læringsmodel. 

American College Dublin ligger på Merrion Square i hjertet af Irlands hovedstad og tilbyder fremragende videregående uddannelser på bachelor- og masterniveau inden for liberal arts, scenekunst, kreativ skrivning, international business, regnskab og finans, hospitality management og event management. Kollegiet blev grundlagt som en non-profit uddannelsesfond i 1993 af Lynn University (beliggende i Boca Raton, Florida) og er vokset fra at være et studieophold i udlandet for amerikanske studerende til at være en global institution med studerende fra 35 nationaliteter. 

Siden grundlæggelsen har American College Dublin etableret sig som et liberalt kunstcollege af høj kvalitet. 

Hvad kan jeg læse på American College Dublin?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om BA in International Business
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
American College Dublin
Merrion Square
2, D02 NH98 Dublin

American College of Dublin

American College of Dublin ligger på et historisk campus i centrum af Dublin, Irland. Institutionens mål er at tilbyde det bedste af irsk og amerikansk videregående uddannelse i intime omgivelser, understøttet af en holistisk liberal arts-læringsmodel. American College Dublin ligger på...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret