Top 10 artikler for studerende i 2018

Top 10 artikler i 2018

2018 er ved at gå på hæld, og som så mange andre, har vi taget et tilbageblik på, hvad der er sket det sidste år. Det har været noget af et år på Studentum.dk, hvor de unge især har søgt information om kvote 2. Se de 10 mest læste artikler blandt vores brugere herunder.

Inden for videregående uddannelser har der i 2018 været særlig fokus på både erhvervsskolerne og deres uddannelser, ligesom at IT og ingeniøruddannelserne har været i søgelyset.

Der er i større og større grad fokus på, hvordan vi gør op med den skæve kønsfordeling på erhvervsskolerne, såvel som uddannelser inden for IT. Arbejdsgiverne skriger på relevant arbejdskraft, hvor medarbejderne har enten en ingeniør eller IT baggrund, derfor er der brug begge køn.

Nye uddannelser inden for miljø, datavidenskab, machine learning og byggeri har set dagens lys. Ligesom at gymnasiet igen er blevet mere fleksibelt, med fratrædelsen af bonus point for hurtig optagelse på studie, og mulighed for længere orlov mellem bachelor og kandidat.

Blandt brugerne på Studentum.dk ser vi dog en tydelig tendens i hvilke artikler de foretrækker, og hvad de leder efter. Her er det Kvote 2 artiklerne der er det helt store hit. Både de artikler der helt generelt hjælper de unge med hvad Kvote 2 handler om, men også de mere specifikke, hvor de søger ind på specifikke fag.

Her er top 10 artikler i 2018 fra Studentum.dk

1. Eksempel på kvote 2 ansøgning

2. Kvote 2 guide: Kickstart din skriveproces!

3. Din guide til uddannelser med løn

4. Din guide til kvote 2 på medicin

5. Sådan bliver du ejendomsmægler

6. Hvordan bliver man psykolog?

7. Hvordan bliver du kostvejleder eller diætist? 

8. Skriv et godt kompetence CV - se et eksempel her

9. Seks uddannelser der hitter i kvote 2

10. Tips til dig der søger kollegieværelse

Vil du vide mere om os?
Udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig og fortæller mere om, hvordan vi hjælper jer i kontakt med de rette studiesøgende.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Dine informationer gives ikke videre til andre og tilføjes ikke mailinglister eller lignende.

Senest opdateret: 18 dec 2018