Vis studentum.dk som: Mobile

Ressourcer

Ressourcer

Her finder du vores nyeste artikler om HR, L&D, markedsføring af uddannelser, købsrejser i jeres målgruppe, og trends i uddannelsesbranchen. 

Du finder indhold lavet af Studentum.dks kommunikationsafdelinger, tips fra både akademikere og private uddannelsesudbydere og gæsteblogs fra andre der arbejder i branchen.

Senest opdateret: 30 okt 2018
Sidst opdateret 14-08-2019

3 grunde til, at e-learning er fremtiden

E-learning er fleksibelt og tilgængeligt for alle. Læs med her og få tre bud på, hvorfor I skal udbyde onlineundervisning. 

Læs mere
Sidst opdateret 07-08-2019

Unge vælger uddannelse der åbner op for jobmuligheder

89% af unge har jobmulighederne med i overvejelserne når det kommer til deres fremtidig uddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 19-06-2019

Tiltræk flere studerende med virtuelt åbent hus

Hvad skal man uddannelsesinstitution gøre for at tiltrække internationale studerende og studerende fra andre dele af Danmark? Svaret er: Virtuelt åbent hus. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-06-2019

Brug studerende som ambassadører for jeres skole

Der er mange fordele ved at bruge jeres nuværende studerende som ambassadører for jeres instititution. Læs med her, hvordan I bedst kommer i gang med et ambassadørprogram lige her. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-06-2019

3 tips: Sådan svarer I bedst interesserede studerende

Der er benhård konkurrence om de fremtidige studerende. Få derfor de bedste tips til, hvordan du får dem til at vælge jeres institution lige her. 

Læs mere
Sidst opdateret 07-06-2019

Social trust er vigtig - Guide til evalueringer

Vidste du, at kurser med evalueringer klarer sig markant bedre end den uden? 

Gør brug af word-of-mouth og øg din konverteringsgrad. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-06-2019

Højt fagligt og socialt miljø tiltrækker de studerende

Studiestedernes omdømme har rigtig meget at sige, når de unge vælger studie - og dermed studieby. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-03-2019

Derfor skal du mestre digital marketing

At digitaliseringen har ændret salgsprocessen er ingen nyhed. Det betyder dog, at du - som sælger - må forholde dig til og udnytte de digitale værktøjer, der findes så du bedst maksimerer din online tilstedeværelse. Læs med her og find ud af hvorfor du - som sælger - skal mestre digital marketing.

Læs mere
Sidst opdateret 11-03-2019

Hvem er jeres målgruppe egentlig?

Har I helt styr på jeres målgruppe, og hvem det er, der søger jeres uddannelse? For at lave effektiv kommunikation, kræver det, at man ved ikke bare ved hvad man gerne vil kommunikere, men også til hvem, hvor og hvornår.

Læs mere
Sidst opdateret 18-02-2019

Sådan optimerer I jeres rekruttering af studerende

At deltage på forskellige messer og til events er nemlig en personlig og god oplevelse for den enkelte interesserede. Læs vores bedste tips til, hvordan I bedst forbereder jer på at deltage i evnts og messer. 

Læs mere
Sidst opdateret 15-02-2019

Hvordan uddannelsesinstitutioner kan bruge data effektivt

Dataindsamling og -analyse bliver til stadighed en vigtigere og mere afgørende faktor, i forvaltningen af uddannelsesinstitutioner. Men hvordan er det lige, at data kan spille en rolle i ledelsen og beslutningstagningsprocesserne?

Læs mere
Sidst opdateret 08-01-2019

Sådan klæder I jeres studerende på til arbejdslivet

Der uddannes rigtig mange unge mennesker hvert år. Alle har de store aspirationer og intentioner om at gøre en god karriere. Desværre er der dog en udpræget tendens til at være stor forskel på det de studerende tror, at de skal kunne bidrage med, og dét en kommende arbejdsgiver forventer. Læs her, hvad I kan gøre for at mindske denne tendens. 

Læs mere
Sidst opdateret 08-01-2019

5 key takeaways til et bedre website

Hvordan er det, at I optimere jeres uddannelsesside med et overskueligt budget? Vi har samlet fem anbefalinger fra vores arbejde med skoler og uddannelsesinstitutioner fra hele verden.

Læs mere
Sidst opdateret 18-12-2018

Top 10 artikler for studerende i 2018

2018 er ved at gå på hæld, og som så mange andre, har vi taget et tilbageblik på, hvad der er sket det sidste år. Se de 10 mest læste artikler blandt vores brugere herunder. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-12-2018

Her er det bedste tidspunkt at e-maile studerende

Har I svært ved at fange den unge målgruppe med jeres e-mail-markedsføring? Så kan det være I skal se på jeres timing - det gælder nemlig om at ramme dem på det helt rigtige tidspunkt. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-12-2018

Studietilfredshed er jeres vigtigste tiltrækningsparameter

Hvordan tiltrækker vi bedst nye studerende? Det er helt sikkert et spørgsmål I stiller jer selv - især i denne tid, hvor kampen om de studerende af i morgen aldrig har været hårdere. Og ja, hvordan gør I egentlig det. Læs med her, hvor vi giver jer et - måske lidt uventet - svar! 

Læs mere
Sidst opdateret 10-12-2018

Studerendes buyers journey - hvordan søger unge deres kommende uddannelse?

Den teknologiske revolution, har været en stor spiller i ændringerne i købsrejsen, ikke bare på produkter, med i den grad også, når det handler om unges valg af uddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 11-12-2018

Sådan tiltrækker I internationale studerende

Hvordan tiltrækker I bedst internationae studerende? Læs med her og find ud af, hvilke studieparametre, der er vigtige for de unge mennesker, så I bedst kan imødekomme dem. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-12-2018

Brug jeres brand identity til at tiltrække flere studerende

Brug jeres brand identity til at differentiere jer selv fra de andre og fremhæv jeres kvaliteter. Det, der gør jer unikke, er jeres es i kampen om studerende. Læs, hvordan I bedst skiller jer ud her. 

Læs mere
Sidst opdateret 10-12-2018

Det gode studieliv findes også online

Hvordan opretholder man et godt og socialt stærkt studiemiljø, når de studerende og underviserne måske knap nok ser hinanden før eksamen? På Studentum har vi valgt at sætte fokus på den digitale del af studiemiljø.

Læs mere