Vejviser til verdens bedste studiebyer

Drømmer du om at studere i Byernes By, The Big Apple eller Down Under? Her får du indblik i, hvilke studiebyer i verden der er blandt de bedste. Se listen for bedste studiebyer i verden anno 2015 her.

Vejviser til verdens bedste studiebyer | Se listen over byer lige her

At studere i udlandet øger ikke blot dine kompetencer inden for dit studieområde. Det handler ligeså meget om personlig udvikling og oplevelser for livet. Her er en guide på verdens bedste studiebyer, der kan være en god inspirationskilde, når du skal vælge en studieby i udlandet.

Tjek listen og få inspiration inden du ansøger om en plads på et universitet i udlandet

Paris, Byernes by

På toppen af QS indeks over verdens bedste studiebyer er det Paris der indtager tronen. Både uddannelsesmæssigt og levemæssigt, er Paris en fantastisk by for studerende.

Som studerende i Paris er undervisningsniveauet højt og underviserne er ofte førende inden for deres felt. Undervisningen på de bedste universiteter i Paris foregår ofte i små klassestørrelser og du kan forvente et intensivt undervisningsforløb.

Paris er ofte bedømt som en af de mest beboelig byer i Europa, og er rangeret 16. ud af 140 byer i The Economist 's 2014 Global liveability Ranking.

Tag mig til Paris

Melbourne

Melbourne er kendt Australiens kulturelle hovedstad, og er fuld af alle de attraktioner, der gør den australske livsstil så tiltrækkende - herunder smukke strande, natteliv og en rimelig andel af solrige dage.

Hvis du er en ægte kultursvamp, er Melbourne den rette by for dig, og netop en af grundende til, at byen er populær blandt verdens bedste designere og kunstnere. Melbourne har meget at tilbyde dig - fra de verdensberømte årlige komediefestivaler, til spillesteder der er pakket med studerende på udkig efter en god tid.

Studér i Australiens kulturhovedstad

Boston

Boston er kendt som en af de mest akademiske byer i verden. Med universiteter som MIT og Harvard Business School, er der mulighed for, at studere på nogle af de bedste universiteter i verden. Boston er dog meget mere end MIT og Harvard. Byen er også hjemsted for fem internationalt klassificeret universiteter, samt en klynge af intellektuel bestræbelser, der har skaffet dem navnet "Athens of America ".

Ivy League, ja tak

Hong Kong

Hong Kong byder på en kombination af traditionel kinesisk kultur og vestlig luksus. Det er en by, hvor du aldrig kommer til at kede dig! Der er utallige gader og markeder du kan udforske. Det ene øjeblik går du blandt imponerende skyskrabere, og det næste besøger du et travlt lokalt gademarked. Denne diversitet i byen og den brogede befolkning skaber en helt unik stemning, som du kun kan opleve ved at studere eller bo der.

Uddannelser i Hong Kong

Denne topliste består af studiebyer i Asien, Oceanien, Nordamerika og Europa. Kåringen er foretaget af QS i 2014/2015, og er baseret på 14 kriterier indenfor 5 kategorier, som er: "University Rankings", "Student Mix", "Quality of Living", "Employer Activity" og "Affordability".


Annoncer

Du er måske også interesseret i: