Frederikke Mouritsen, Projektleder, VINIA Media

Frederikke er projektleder, og arbejder med filmproduktion til danske virksomheder hos VINIA Media, hvor hun bl.a. står for at planlægge og organisere filmprojekter.

VINIA Media
Projektleder
  • Frederikke Mouritsen
  • 22 år
  • Ansat siden 2019
  • Studerer HA(Pro.) på CBS

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder med filmproduktion til danske virksomheder hos VINIA Media. Heri består mine primære arbejdsopgaver som projektleder i at planlægge og organisere vores igangværende filmprojekter. Det kan omhandle den direkte planlægning og struktureringen af vores timer på et givent projekt, og det kan omhandle den kreative proces i præproduktionen, hvor koncepterne udvikles.

Samtidig er der et praktisk aspekt i jobbet, hvor det drejer sig om at finde rekvisitter, lokations og sørge for, at de praktiske ting er klappet og klar til optagelserne. Er der styr på deltagerne? Hvad med transport og forplejning? Alt sådan noget skal også spille for at en optagedag bliver en fornøjelse for både teamet og deltagerne.

Jeg er også en del af salgsprocessen. Det indebærer de indledende tanker og diskussioner, forinden at vi starter et samarbejde med en kunde, samt salgsmøder og budgetforhandlinger.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er rigtig spændende at lære en virksomhed og dens why grundigt at kende, for derefter at fortolke det ind i en filmproduktion, der skal virke for virksomheden. Sammenkoblingen af det kreative og det kommercielle er for mig utrolig lærerigt og spændende, da det er i den kreative fortolkning og proces at de stærkeste koncepter, som sælger bedst for virksomheden, bliver skabt.

Samtidig er det også denne, som kan være mest udfordrende – da vejen til de skarpe koncepter kan være snørklet og til tider kompliceret. Det kan tage tid at finde det helt rigtige koncept for den enkelte virksomhed, og til tider må man vende om og gå tilbage igen – simpelthen, hvis ens idé ikke fungerer i praksis. Sker det må man gå tilbage til udgangspunktet og komme op med nye koncepter, som både kan eksekveres på filmen og samtidig sælger.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Som studerende på erhvervsøkonomi og projektledelse på CBS har jeg fået en solid forståelse for vigtigheden af planlægning og organiseringen. Det har indtil videre været ret relevant, for både de events vi har dækket og de store optagelser.

Projektledelse som uddannelse giver en masse generelle værktøjer og udstyrer én med et godt overblik over team og organisering af dette. Det har givet gode guidelines til et generelt overblik over vores forskellige projekter og samarbejder – og styringen af disse.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos VINIA Media?

En af de vigtigste ting må være kollegaerne. Jeg er midt i en vild læringsproces, og hertil er kollegaerne og opbakningen fra dem essentiel. Det er med til at give en ro og en sikkerhed, når jeg prøver nye arbejdsmåder og koncepter af, som er utrolig vigtig for mig.

Derudover er afveksling og en dynamisk arbejdsdag rigtig vigtig. Det er med til at holde hverdagen spændende og sikrer frisk energi til hver arbejdsopgave. Det bidrager samtidig med inspiration og nytænkning, som jeg bruger i konceptudviklingen og løsningerne til virksomhederne, vi arbejder sammen med.

Derudover er det også vigtigt for mig med relationerne til vores kunder. Det er dem, som vi knokler for og dem, som det er allervigtigst kan lide det, vi laver. Den følelse som god feedback og begejstring fra kunden kan give her på teamet, giver energi langt ind i arbejdsdagen og motiverer os til at udvikle koncepter endnu videre og give den en ekstra skalle i hverdagen.

  • Hvorfor er VINIA Media en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Hos VINIA får jeg mulighed for at lave alverdens spændende arbejdsopgaver. Samtidig er her er utrolig stor mulighed for at vokse med opgaven og for at lære hele vejen. Dette sker både igennem arbejdet med vores dygtige og spændende kunder samt arbejdet med teamet. 

Her er højt til loftet, og vi giver plads til forskellige synspunkter, hvilket jeg tror er essentielt i de kreative processer såvel som den mere kommercielle del. Samtidig er der på VINIA stor erfaring at trække på, hvilket skaber en idéel platform for mig ift. at udvikle mig som kreativ idémager og projektleder.

Læs mere om VINIA Media

Mød andre kandidater fra VINIA Media


Annoncer