Vis studentum.dk som: Mobile

Frederikke Mouritsen, Projektleder, VINIA Media

VINIA Media
Projektleder
  • Frederikke Mouritsen
  • 22 år
  • Ansat siden marts 2019
  • Studerer HA(Pro.) på CBS

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder med filmproduktion til danske virksomheder hos VINIA Media. Heri består mine primære arbejdsopgaver som projektleder i at planlægge og organisere vores igangværende filmprojekter. Det kan omhandle den direkte planlægning og struktureringen af vores timer på et givent projekt, og det kan omhandle den kreative proces i præproduktionen, hvor koncepterne udvikles.

Samtidig er der et praktisk aspekt i jobbet, hvor det drejer sig om at finde rekvisitter, lokations og sørge for, at de praktiske ting er klappet og klar til optagelserne. Er der styr på deltagerne? Hvad med transport og forplejning? Alt sådan noget skal også spille for at en optagedag bliver en fornøjelse for både teamet og deltagerne.

Jeg er også en del af salgsprocessen. Det indebærer de indledende tanker og diskussioner, forinden at vi starter et samarbejde med en kunde, samt salgsmøder og budgetforhandlinger.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er rigtig spændende at lære en virksomhed og dens why grundigt at kende, for derefter at fortolke det ind i en filmproduktion, der skal virke for virksomheden. Sammenkoblingen af det kreative og det kommercielle er for mig utrolig lærerigt og spændende, da det er i den kreative fortolkning og proces at de stærkeste koncepter, som sælger bedst for virksomheden, bliver skabt.

Samtidig er det også denne, som kan være mest udfordrende – da vejen til de skarpe koncepter kan være snørklet og til tider kompliceret. Det kan tage tid at finde det helt rigtige koncept for den enkelte virksomhed, og til tider må man vende om og gå tilbage igen – simpelthen, hvis ens idé ikke fungerer i praksis. Sker det må man gå tilbage til udgangspunktet og komme op med nye koncepter, som både kan eksekveres på filmen og samtidig sælger.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Som studerende på erhvervsøkonomi og projektledelse på CBS har jeg fået en solid forståelse for vigtigheden af planlægning og organiseringen. Det har indtil videre været ret relevant, for både de events vi har dækket og de store optagelser.

Projektledelse som uddannelse giver en masse generelle værktøjer og udstyrer én med et godt overblik over team og organisering af dette. Det har givet gode guidelines til et generelt overblik over vores forskellige projekter og samarbejder – og styringen af disse.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos VINIA Media?

En af de vigtigste ting må være kollegaerne. Jeg er midt i en vild læringsproces, og hertil er kollegaerne og opbakningen fra dem essentiel. Det er med til at give en ro og en sikkerhed, når jeg prøver nye arbejdsmåder og koncepter af, som er utrolig vigtig for mig.

Derudover er afveksling og en dynamisk arbejdsdag rigtig vigtig. Det er med til at holde hverdagen spændende og sikrer frisk energi til hver arbejdsopgave. Det bidrager samtidig med inspiration og nytænkning, som jeg bruger i konceptudviklingen og løsningerne til virksomhederne, vi arbejder sammen med.

Derudover er det også vigtigt for mig med relationerne til vores kunder. Det er dem, som vi knokler for og dem, som det er allervigtigst kan lide det, vi laver. Den følelse som god feedback og begejstring fra kunden kan give her på teamet, giver energi langt ind i arbejdsdagen og motiverer os til at udvikle koncepter endnu videre og give den en ekstra skalle i hverdagen.

  • Hvorfor er VINIA Media en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Hos VINIA får jeg mulighed for at lave alverdens spændende arbejdsopgaver. Samtidig er her er utrolig stor mulighed for at vokse med opgaven og for at lære hele vejen. Dette sker både igennem arbejdet med vores dygtige og spændende kunder samt arbejdet med teamet. 

Her er højt til loftet, og vi giver plads til forskellige synspunkter, hvilket jeg tror er essentielt i de kreative processer såvel som den mere kommercielle del. Samtidig er der på VINIA stor erfaring at trække på, hvilket skaber en idéel platform for mig ift. at udvikle mig som kreativ idémager og projektleder.

Læs mere om VINIA Media

Mød andre kandidater fra VINIA Media

Senest opdateret: 06 sep 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 16-08-2019

Henning Andersen, Project Manager, Brøndum International

Som projektleder er jeg ansvarlig for fremdrift af vores projekter og koordinering af opgaver - både internt i Brøndum såvel som eksternt i forhold til vores kunder, bygherrer og underleverandører. Jeg afholder dermed flere byggemøder med vores forskellige samarbejdspartnere for at sikre, at alt går, som det skal og følger planen. 

Læs mere
Sidst opdateret 24-09-2019

Amalie Sindberg, Change Manager, Telenor

Jeg arbejder som Change Manager og Agil Coach i Telenor, hvilket betyder, at mine ansvarsområder er todelte men dog ofte med overlap. At arbejde med Change Management i Telenor vil sige, at jeg arbejder med strategien og den overordnede plan for, hvordan vi lykkes med en organisationsforandring fx den transformation af vores salgskanaler, som vi har gennemført.

Læs mere
Sidst opdateret 12-03-2019

Frederik Hviid, Head of Business Optimization & Quality, Telia

Jeg arbejder i Channels, som sagt på dansk er vores menneskebetjente kundekanaler. Min afdelingen arbejder med alle former for optimering, kvalitetssikring og effektivisering af forretningen – både med udgangspunkt i kunderne, så de får den bedste oplevelse i deres relation med Telia og med udgangspunkt i forretningen.

Læs mere
Sidst opdateret 24-09-2019

Rasmus Hempel, Strategy Manager, Telenor

Jeg arbejder som Senior Strategy Manager i Strategy & M&A, hvilket betyder, at jeg er med til at sætte retningen for Telenor Danmark samt løse nogle af de mest komplekse problemstillinger, som vi hele tiden står over for. Mine primære arbejdsopgaver er at kombinere teori med praksis og forstå, hvordan vi skaber værdi for Telenor Danmark – både på den korte og lange bane.

Læs mere
Sidst opdateret 06-09-2019

Oliver Rosendal, Filmfotograf, VINIA Media

Jeg er stifter af virksomheden, og har derfor det overordnede ansvar for, at virksomheden kører rundt. I takt med at teamet er blevet større, så har vi fået nogle folk ombord, som er langt dygtigere end mig på visse områder. Jeg bruger derfor det meste af min kontor-arbejdstid på kundekontakt, kreativ konceptudvikling og salg. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-08-2019

Rene Jørgensen, Operations Center Manager, Total

I work within the operations team in technical excellence, where I have been a Project Manager for almost three years. My primary task as Project Manager has been to oversee and support the development and implementation of several operational safety procedures and a supporting an IT tool called eCoW.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Nanna Pajor, Junior Master Planner, CPH

Jeg er ansat som Junior Master Planner i afdelingen Master Planning i Københavns Lufthavne A/S (CPH), som har ansvaret for den strategiske og langsigtede planlægning af lufthavnens udbygning. Kerneopgaven for Master Planning er at sikre rettidig beslutningstagen for udviklingen af infrastrukturen i takt med behovet. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Brandon Goode, Global Market Access Graduate, Novo Nordisk

My experience in the programme has been divided into three areas: Real World Evidence (RWE), local market access and health economics (HE). RWE and HE are both Headquarter roles, and involve significant input into real world study and clinical study strategy. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Gökhan Sentürk, Strategy Consultant, TDC Group

I work as a Strategy Consultant in TDC's Digital department where our workforce is around 1000 people counting the whole workforce. Digital was established approximately two years ago and the goal is to drive the Digital transformation in TDC together with the e.g. YouSee, TDC Business. 

Læs mere
Sidst opdateret 03-09-2019

Sergiu Brumar, Konsulent, Capgemini

Jeg beskæftiger mig med to forretningsområder. Det ene er test og kvalitetssikring, hvor jeg agerer som Test Manager og Tester, og det andet er den agile proces, hvor jeg agerer som Scrum master. Det er uden tvivl at arbejde med mennesker. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Patrick Maron Limmose, Regional Manager, Swapfiets

Jeg arbejder som Regional Manager med ansvar for Swapfiets i Aarhus, hvor jeg har stået for at starte konceptet op fra bunden. Det var og er alt fra at finde lager og butik, ansætte nye kollegaer, modtage cykler, drive konceptet, sætte lokale og nationale aftaler op. Der er en del operationelle og strategiske arbejdsopgaver involveret i min dagligdag.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Sigrid Marie Rohbøll, Senior Agile Coach, Nordea

Jeg sidder i Wholesale Banking COO organisationen på vores danske kontor i Ørestaden. Som Agile Coach fungerer jeg som partner til både IT og forretningen, når de ønsker at forandre måden, de leverer løsninger og produkter til kunder.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Thomas Braagaard Pedersen, Senior Management Consultant, Rambøll

I work in Strategy & Operations within Ramboll Management Consulting, in which we serve private and public clients both nationally and internationally. As part of the global Ramboll Group, we often build upon unique industry expertise to advise executive managers within our selected industries, such as Energy, Buildings, Transport, Environment & Health and Water.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Anders Kirkeby Larsen, Sustainability Advisor, Ørsted

Jeg er ansvarlig for Ørsteds rapportering af bæredygtighedsperformance. Organisatorisk sidder jeg inden for Ørsteds ’Group Stakeholder Relations’-division. I denne del af virksomheden understøtter vi koncernen og arbejder strategisk med ekstern interessentdialog, lige fra mediehåndtering til politisk interessevaretagelse og – i mit tilfælde – strategisk bæredygtighed.

Læs mere
Sidst opdateret 01-11-2019

Ida Støier, Partner Manager, Pleo

Pleo is a company spending solution that automates expense reports. We wish to empower future employees in future workplaces to work smarter. We offer a smart company card linked to our platform, so employees can take a quick snap of the receipt and admins and bookkeepers can see all expenses in real-time. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Peter Høyer, Projektleder, Barslund

Jeg er projektleder i det svenske datterselskab Barslund AB, hvor jeg har to projekter i Ystad. Som projektleder har jeg ansvaret for, at hvert projekt planlægges og gennemføres, så både tidsplan, ressourcer, økonomi og kvalitet hænger sammen. 

Læs mere
Sidst opdateret 22-10-2019

William Axel Pontoppidan, Head of Finance and Business Development, Good Monday

Som Head of Finance and Business Development i Good Monday fokuserer jeg primært på to områder. Det første område er at sikre en klar forbindelse mellem strategi, nøgletal, omkostninger og budget. Dette indebærer bl.a. at lave et framework, hvor vi definerer vores strategiske prioriteter og understøttende KPI'er m.m.

Læs mere
Sidst opdateret 14-08-2019

Christian Fuglsang Pedersen, Co-founder & CEO, VIGILANT

Jeg sidder som co-founder og CEO i VIGILANT. Vi er (endnu) er relativt lille team, hvilket betyder at vi, uanset titel, alle har mange ”hatte på”. Derfor er mit forretningsområde præget af stor diversitet. Men trods denne diversitet, så har jeg selvfølgelig et par primære arbejdsopgaver. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-11-2019

Helga Hertz, Quality Manager, ME Production

ME Production er med sine bæredygtige produkter og miljøvenlige fokus i konstant udvikling, hvor der kontinuerligt bliver stillet nye krav. Det gælder både den teknologiske udvikling til krav fra myndighederne. Mine ansvarsområder indbefatter hele QHSE-området med fokus på kvalitet, miljø og sikkerhed.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Emil Plagborg-Møller, Lead Business Developer, Nordea

Jeg arbejder med fintech-partnerskaber i vores Wealth Management-division. Den overordnede idé med at indgå partnerskaber er at kombinere styrkerne hos partnere med vores styrker i Nordea, så vores kunder kan få det bedste af det bedste. 

Læs mere