Vis studentum.dk som: Mobile

Frederikke Mouritsen, Projektleder, VINIA Media

VINIA Media
Projektleder
  • Frederikke Mouritsen
  • 22 år
  • Ansat siden marts 2019
  • Studerer HA(Pro.) på CBS

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder med filmproduktion til danske virksomheder hos VINIA Media. Heri består mine primære arbejdsopgaver som projektleder i at planlægge og organisere vores igangværende filmprojekter. Det kan omhandle den direkte planlægning og struktureringen af vores timer på et givent projekt, og det kan omhandle den kreative proces i præproduktionen, hvor koncepterne udvikles.

Samtidig er der et praktisk aspekt i jobbet, hvor det drejer sig om at finde rekvisitter, lokations og sørge for, at de praktiske ting er klappet og klar til optagelserne. Er der styr på deltagerne? Hvad med transport og forplejning? Alt sådan noget skal også spille for at en optagedag bliver en fornøjelse for både teamet og deltagerne.

Jeg er også en del af salgsprocessen. Det indebærer de indledende tanker og diskussioner, forinden at vi starter et samarbejde med en kunde, samt salgsmøder og budgetforhandlinger.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er rigtig spændende at lære en virksomhed og dens why grundigt at kende, for derefter at fortolke det ind i en filmproduktion, der skal virke for virksomheden. Sammenkoblingen af det kreative og det kommercielle er for mig utrolig lærerigt og spændende, da det er i den kreative fortolkning og proces at de stærkeste koncepter, som sælger bedst for virksomheden, bliver skabt.

Samtidig er det også denne, som kan være mest udfordrende – da vejen til de skarpe koncepter kan være snørklet og til tider kompliceret. Det kan tage tid at finde det helt rigtige koncept for den enkelte virksomhed, og til tider må man vende om og gå tilbage igen – simpelthen, hvis ens idé ikke fungerer i praksis. Sker det må man gå tilbage til udgangspunktet og komme op med nye koncepter, som både kan eksekveres på filmen og samtidig sælger.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Som studerende på erhvervsøkonomi og projektledelse på CBS har jeg fået en solid forståelse for vigtigheden af planlægning og organiseringen. Det har indtil videre været ret relevant, for både de events vi har dækket og de store optagelser.

Projektledelse som uddannelse giver en masse generelle værktøjer og udstyrer én med et godt overblik over team og organisering af dette. Det har givet gode guidelines til et generelt overblik over vores forskellige projekter og samarbejder – og styringen af disse.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos VINIA Media?

En af de vigtigste ting må være kollegaerne. Jeg er midt i en vild læringsproces, og hertil er kollegaerne og opbakningen fra dem essentiel. Det er med til at give en ro og en sikkerhed, når jeg prøver nye arbejdsmåder og koncepter af, som er utrolig vigtig for mig.

Derudover er afveksling og en dynamisk arbejdsdag rigtig vigtig. Det er med til at holde hverdagen spændende og sikrer frisk energi til hver arbejdsopgave. Det bidrager samtidig med inspiration og nytænkning, som jeg bruger i konceptudviklingen og løsningerne til virksomhederne, vi arbejder sammen med.

Derudover er det også vigtigt for mig med relationerne til vores kunder. Det er dem, som vi knokler for og dem, som det er allervigtigst kan lide det, vi laver. Den følelse som god feedback og begejstring fra kunden kan give her på teamet, giver energi langt ind i arbejdsdagen og motiverer os til at udvikle koncepter endnu videre og give den en ekstra skalle i hverdagen.

  • Hvorfor er VINIA Media en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Hos VINIA får jeg mulighed for at lave alverdens spændende arbejdsopgaver. Samtidig er her er utrolig stor mulighed for at vokse med opgaven og for at lære hele vejen. Dette sker både igennem arbejdet med vores dygtige og spændende kunder samt arbejdet med teamet. 

Her er højt til loftet, og vi giver plads til forskellige synspunkter, hvilket jeg tror er essentielt i de kreative processer såvel som den mere kommercielle del. Samtidig er der på VINIA stor erfaring at trække på, hvilket skaber en idéel platform for mig ift. at udvikle mig som kreativ idémager og projektleder.

Læs mere om VINIA Media

Mød andre kandidater fra VINIA Media

Senest opdateret: 06 sep 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 13-08-2019

Rene Jørgensen, Operations Center Manager, Total

I work within the operations team in technical excellence, where I have been a Project Manager for almost three years. My primary task as Project Manager has been to oversee and support the development and implementation of several operational safety procedures and a supporting an IT tool called eCoW.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Lars Holdensen, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer

Jeg arbejder med regel- og politikudvikling inden for den økologiske produktion. Jeg arbejder altså for at sikre de rammevilkår, der kan understøtte udvikling af den økologiske produktion for vores økologiske landmænd og vores virksomheder, som producerer økologiske varer. Er der forhold, der spænder ben for den udvikling eller regler, der fx giver danske producenter dårligere konkurrencevilkår ...

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Lewis Bedford, Regional Manager, Swapfiets

I work as the regional manager for Swapfiets Copenhagen. Day to day the role is primarily operational management, but I also work closely with our marketing department, spreading the word about Swapfiets across Denmark. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Kenneth Nørgaard, CEO, BabySam

Min fornemmeste opgave er at sikre, at BabySam har den rigtige kultur blandt vores 450 butikker og samtidigt sikre, at vi som virksomhed hele tiden udvikler os sammen med kunderne og har en position, hvor vi kan sikre vækst og indtjening og derigennem sikre et stærkere BabySam i fremtiden for både ejere, medarbejdere og kunder. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Mia Bødskov, Citylead, Swapfiets

Jeg er ansat som City lead i Aarhus og står, ifølge min jobbeskrivelse, for den daglige drift. Det betyder i praksis - heldigvis - at jeg får lov til at lave alt muligt forskelligt. Den ene dag laver jeg vagtplan for alle de ansatte, den næste dag modtager og registrerer jeg nye cykler.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Rasmus Raun, Afdelingschef, Barslund

Jeg er afdelingschef med ansvar for materiel i en af Danmarks største entreprenørforretninger. Jeg beskæftiger mig primært med driftsøkonomi, køb og salg af materiel samt management. I entreprenørbranchen løber man altid, så stærkt man kan hver eneste dag, og det har man altid gjort. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Sigrid Marie Rohbøll, Senior Agile Coach, Nordea

Jeg sidder i Wholesale Banking COO organisationen på vores danske kontor i Ørestaden. Som Agile Coach fungerer jeg som partner til både IT og forretningen, når de ønsker at forandre måden, de leverer løsninger og produkter til kunder.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Cecilie Bak, Project Manager, Ørsted

I min ansættelsesperiode har jeg arbejdet både i Wind Power med trading og i Distribution, og i det seneste år har jeg arbejdet i forskellige projekter i B2B. I takt med, at Ørsted er på en spændende digital rejse, har jeg fået muligheden for at prøve mig selv af som Scrum Master i et Digital Delivering Vehicle.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Tim Knorborg Jensen, Head of Content, Texta

Mit arbejde som Head of Content i TEXTA drejer sig hovedsageligt om koordinering og uddelegering af arbejdsopgaver til vores medarbejdere. Jeg er ansvarlig for, at ”maskinen” kører som smurt, og at alle har forstået sin opgave. 

Læs mere
Sidst opdateret 24-09-2019

Rasmus Hempel, Strategy Manager, Telenor

Jeg arbejder som Senior Strategy Manager i Strategy & M&A, hvilket betyder, at jeg er med til at sætte retningen for Telenor Danmark samt løse nogle af de mest komplekse problemstillinger, som vi hele tiden står over for. Mine primære arbejdsopgaver er at kombinere teori med praksis og forstå, hvordan vi skaber værdi for Telenor Danmark – både på den korte og lange bane.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Brandon Goode, Global Market Access Graduate, Novo Nordisk

My experience in the programme has been divided into three areas: Real World Evidence (RWE), local market access and health economics (HE). RWE and HE are both Headquarter roles, and involve significant input into real world study and clinical study strategy. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Noreen Din, Teamleder, Sweco

Jeg er teamleder og sidder overordnet med opgaver og projekter inden for veje og trafikplanlægning. I det store hele kan man sige, at mit job kræver stærke projektlederevner, og da jeg er teamleder og har personaleansvar, er det selvfølgelig også vigtigt, at jeg er en god leder.

Læs mere
Sidst opdateret 26-03-2019

Martin Kvist-Madsen, Direktør, KOM-KBH A/S

Jeg beskæftiger mig med ejendomsudvikling, hvor jeg blandt andet arbejder med byfornyelse i form af at opføre nye byggerier og renovere gamle bevaringsejendomme. Det kan være udfordrende at holde processen i gang, da tidsprocessen i et byggeprojekt kan række over flere år. Noget af det mest spændende er at se processen fra grundkøb til aflevering af et færdigt projekt.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Kasper Nordal, Projektleder, Brøndum

Jeg arbejder inden for industri og fjernvarme, og mine primære arbejdsopgaver består af forskellige former for projektledelse. Det vil sige, at jeg har ansvaret for mandskabet og agerer som koordinator mellem bygherrer og montører. Derudover er der også en del opgaver inden for økonomistyring og kvalitetssikring i forhold til at sikre, at projekterne udføres med den kvalitet, som kunden ønsker.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Thomas Braagaard Pedersen, Senior Management Consultant, Rambøll

I work in Strategy & Operations within Ramboll Management Consulting, in which we serve private and public clients both nationally and internationally. As part of the global Ramboll Group, we often build upon unique industry expertise to advise executive managers within our selected industries, such as Energy, Buildings, Transport, Environment & Health and Water.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Patrick Maron Limmose, Regional Manager, Swapfiets

Jeg arbejder som Regional Manager med ansvar for Swapfiets i Aarhus, hvor jeg har stået for at starte konceptet op fra bunden. Det var og er alt fra at finde lager og butik, ansætte nye kollegaer, modtage cykler, drive konceptet, sætte lokale og nationale aftaler op. Der er en del operationelle og strategiske arbejdsopgaver involveret i min dagligdag.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Else Marie Nissen, Udviklingskonsulent, VIFIN

Jeg kom ind i VIFIN med ønske om at blive en rigtig dygtig fundraiser, da jeg havde hørt, at byens bedste fundraiser arbejdede her. Jeg startede også i det team, men efterhånden som tiden er gået, er jeg blevet involveret som projektleder i andre projekter, søger projektmidler fra danske fonde og er med, når der skal samarbejdes med kommunens jobcenter.

Læs mere
Sidst opdateret 09-05-2019

Anette Grunnet, Udviklingskonsulent, VIFIN

Mine primære opgaver ligger i forbindelse med implementering af EU-projekter omhandlende integration og social sammenhængskraft. Det kan være både som overordnet koordinator/projektleder for projekterne med partnere i andre EU-lande og som den nationale/lokale partner i projekter, hvor det er en udenlandsk partner, der har projektkoordineringen. 

Læs mere
Sidst opdateret 24-09-2019

Amalie Sindberg, Change Manager, Telenor

Jeg arbejder som Change Manager og Agil Coach i Telenor, hvilket betyder, at mine ansvarsområder er todelte men dog ofte med overlap. At arbejde med Change Management i Telenor vil sige, at jeg arbejder med strategien og den overordnede plan for, hvordan vi lykkes med en organisationsforandring fx den transformation af vores salgskanaler, som vi har gennemført.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Rasmus Mygind Jensen, Speditør og sektionsleder, DSV

Min funktion hos DSV Road er sektionsmanager med ansvar for eksport til Benelux-landene. Jeg står for den daglige ledelse af et team på seks disponenter, som varetager disponeringen af omkring 100 lastbiler, derudover arbejder jeg med tilbud og implementering af nye kunder. 

Læs mere