Casper Rudolf Emil Kjeldsen, Klipper, VINIA Media

Casper er Klipper hos VINIA Media. I sit arbejde modtager Casper videomateriale fra fotografer og klipper det sammen i overenstemmelse med kundens ønsker.

VINIA Media
Klipper
  • Casper Rudolf Emil Kjeldsen
  • 24 år
  • Ansat siden 2018
  • BA i Litteraturvidenskab fra KU

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

I min hverdag er der mange forskellige slags arbejdsopgaver; alt fra koncept og idé-udvikling til interne back-up systemer og overblik. Hovedsageligt sidder jeg dog med redigeringsarbejde på videoer. Det vil sige, at jeg modtager videomateriale fra fotografer og klipper det sammen til fortællinger og reportager i overenstemmelse med den respektive kundens ønsker. I det arbejde laver jeg også mastering af lyd, grade af billede og grafik.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Mit arbejde bliver spændende, når der er en udfordring. Det hele handler om fortællinger, og hvad de fortællinger kommunikerer. Det bliver rigtig interessant, når en kunde er villig til at se min fortolkning af deres brand. Når man kan få lov til at komme med ens eget billede af andres idé, bliver man udfordret på forståelse og indblik; det er her at klippearbejde og konceptudvikling går op i en højere enhed. Det er også her, at jeg føler at jeg bliver udfordret mest - for det kan være svært hele tiden at prøve at forstå, hvordan folk ser dem selv. Men det er også det, som gør mit arbejde spændende, og når man rammer hovedet på sømmet, er det fuldkommen fantastisk.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har en BA i Litteraturvidenskab og på overfladen kan det snildt se ud som om, at jeg ikke anvender min uddannelse. I min dagligdag kan jeg faktisk godt gå hen og glemme, at jeg har en BA i Litteratur, men jeg anvender alligevel min uddannelse hele tiden.

På mit studie fik jeg mulighed for at dykke ned i den vestlige kulturarvs væsentligeste fortællinger og idéer. Den viden jeg opfangede derigennem er med til at forme den måde, jeg tænker historier og visualitet på. Jeg fik igennem mit studie en kæmpe stor referenceramme, som jeg hele tiden anvender og trækker på. Det hjælper mig i alt fra idéudvikling til salgsmøder, hvor jeg tit kan henvise til nogen af de arketypiske forståelser, der eksisterer i vores samfund og som tit også er dem, vi gerne vil fortælle.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos VINIA Media?

1. Åbenhed. Vi bruger hinanden til alting, også selvom vores arbejdsopgaver ikke overlapper. Det giver konstant mulighed for at brainstorme og få inputs på de problemer, man sidder med.

2. Fart over feltet. Der sker hele tiden noget, og vi har altid mange projekter kørende på samme tid. Hvis man kører fast på en arbejdsopgave, er der altid en anden og fuldkommen anderledes opgave, som man kan distrahere sig selv med. Arbejdsformen, som muliggør, at man kan hoppe fra ting til ting skaber en dynamik, som er enormt stimulerende.

3. Håndværksmæssige udfordringer. Vi får hele tiden opgaver ind, som udfordrer de tekniske aspekter af filmproduktion. Det er spændende at skulle komme frem til og teste nye fremgangsmåder at lave video på, og det er med til at gøre ens tekniske kompetencer bedre.

  • Hvorfor er VINIA Media en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Hos VINIA Media er der plads til sindssygt mange forskellige slags produktioner og arbejdsopgaver. Den åbenhed over for kunder og projekter skaber en fed stemning og tilgang til visuelle fortællinger, som er rigtig motiverende for mig. Jeg kan godt lide at blive udfordret på min egen smag og stil og den diverse palette af kunder, vi arbejder med, er med til at udvikle mine egne evner og gøre mig bedre, rent teknisk, som klipper.

Læs mere om VINIA Media

Mød andre kandidater fra VINIA Media


Annoncer