Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød VINIA Media

Mød marketingbureauet VINIA Media, der har speciale i filmcontent. Få et indblik i dine karrieremuligheder og mød 3 medarbejdere fra VINIA Media.

VINIA Media

VINIA Media - Marketingbureau med speciale i filmcontent

VINIA Media er et marketingbureau med speciale i filmcontent. Vi formidler virksomheders brand og laver fortællinger gennem visuelt content. Vi arbejder med alt fra filmproduktion til live-streaming og fotografering. Vi tror på skarpe og kreavtive koncepter, der er underholdende og fanger seerens opmærksomhed i en tætpakket nyhedsstrøm. Vi skaber meningsfulde videoer, der samtidig performer, genererer salg og effektiv rekruttering.

Vi har dygtige folk inden for optagelse og efterbehandling af vores film, så fortællingerne fremstår skarpest muligt. Hertil har stærke kompetencer inden for udvikling af kreative koncepter og planlægning af vores optagelser, så processerne struktureres og forløber mest effektivt. Vores team består af en vifte af kompetencer inden for filmoptagelse, klip, motion graphics, projektledelse, salg, marketing og forretningsudvikling.

Vi arbejder i et højt tempo og i et endnu højere humør. Relationerne til hinanden og vores kunder er altafgørende for en god arbejdsdag. Derfor betyder dynamikken på arbejdspladsen meget, og vi har stort fokus på god den gode energi - internt og eksternt.

Mød 3 medarbejdere fra VINIA Media


Annoncer