Casper Lykke, Organisationskonsulent, Scleroseforeningen

Casper er Organisationskonsulent hos Scleroseforeningen, hvor han fungerer som en slags bindeled mellem unge med sclerose, fra 19 år til og med 40 år, og foreningen.

Scleroseforeningen
Organisationskonsulent

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Min jobtitel er Organisationskonsulent – nærmere betegnet ”Ungekonsulent”. Jeg fungerer som en slags bindeled mellem unge med sclerose, fra 19 år til og med 40 år, og foreningen.  

Jeg varetager blandt andet  en sekretærlignende stilling for ”Ungeudvalget”, som er 10 demokratisk valgte frivillige unge fra hele landet.  Herudover er jeg ansvarlig for Scleroseforeningens såkaldte ”Camps”, som er 4-5 årlige arrangementer, hvor frivillige arrangørgrupper, i tæt samarbejde med foreningen, arrangerer weekender for medlemmer.

Sidst, men ikke mindst er jeg involveret i foreningens store husstandsindsamling, ”Scleroseindsamlingen”, hvor min opgave, blandt meget andet, består i at finde frivillige til at varetage centrale opgaver for at sikre en succesfuld indsamling.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Dét er, når jeg føler, at jeg er med til at gøre en forskel. Det føler jeg især, når vi samler mange penge ind via Scleroseindsamlingen, eller når jeg får positive tilkendegivelser fra frivillige, som jeg har været med til at hjælpe på vej til et succesfuldt arrangement.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har en bachelor i Innovation og Entreprenørskab, og min nuværende stilling er derfor ikke den mest oplagte ift. min uddannelse. Dér, hvor jeg føler, at jeg bruger min uddannelse mest, er, når Scleroseindsamlingen skal nytænkes. Det er tilfredsstillende, når man kan se, at nogle af ens ideer bliver ført ud i livet. Jeg ved med mig selv, at jeg har bragt nogle ting på banen, som kommer til at have en positiv indflydelse på vores landsindsamling og dermed på mennesker med sclerose.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Scleroseforeningen?

1. At samle penge ind til foreningens helt store mål – en verden uden sclerose.

2. At give mennesker med sclerose gode oplevelser.

3. At sikre at unge mennesker involverer sig i Scleroseforeningen.

  • Hvorfor er Scleroseforeningen en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Fordi jeg har hjerteblod med i arbejdet. Jeg har en far med primær progressiv sclerose, og det gør, at arbejdet i Scleroseforeningen også er en personlig sag for mig.

Når det er sagt, så synes jeg samtidig, at Scleroseforeningen er inde i en meget spændende udvikling, hvor vi rykker os på flere parametre. Jeg tror, at organisationen vil være attraktiv for mange unge mennesker at være en del af, fordi Scleroseforeningen er i udvikling, og fordi arbejdsdagene kan være så uforudsigelige.

Læs mere om Scleroseforeningen

Mød andre kandidater fra Scleroseforeningen


Annoncer