Astrid Karnøe Knudsen, Ph.d.-studerende, Scleroseforeningen

Mød den Ph.d.-studerende Astrid, der her fortæller om hverdagen hos Scleroseforeningen, og giver et indblik i de mest spændende og udfordrende opgaver i jobbet.

Scleroseforeningen
PHD Studerende

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder som ErhvervsPhD-studerende i Scleroseforeningen i et samarbejde med Københavns Universitet. I mit forskningsprojekt har jeg undersøgt, hvordan kost og livsstilsfaktorer påvirker de symptomer, som mennesker med sclerose oplever i hverdagen. Deltagerne i vores projekt har lavet daglige registreringer af bl.a. symptomer, kost, stress og søvn, og herefter analyseres det indsamlede data ved hjælp af machine learning-metoder.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende ved mit job er, at jeg får lov til at udføre min forskning tæt på dem, som får gavn af den. Det er både spændende og udfordrende at balancere et forskningsprojekt, som skal give mening for både medlemmer og i en akademisk kontekst.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har en bachelor og en kandidat i sundhed og informatik fra Københavns Universitet. Jeg bruger hver dag min viden om sundhedsdata, udvikling af digitale løsninger, analysemetoder og sundhedsvæsenet generelt – både i mit forskningsprojekt og dagligdagen i foreningen.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Scleroseforeningen?

1. At arbejde med noget, der både giver mening for mig og andre.

2. Vores forskning tager altid udgangspunkt i emner, der betyder noget for mennesker med sclerose, og der bliver givet plads til at prøve at gå nye veje. Det giver en god dynamik og bidrager med spændende arbejdsopgaver.

3. Et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til fleksibilitet, der gør det lettere at få arbejds- og privatliv til spille sammen.

  • Hvorfor er Scleroseforeningen en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Det er inspirerende at sidde i en organisation, hvor alt fra psykologer, medlemskonsulenter, kommunikationsmedarbejdere og forskere sidder under samme tag. Vores arbejdsopgaver er alle forskellige, men det giver en særligt god stemning at kunne mærke, at alle arbejder for den samme sag og brænder for det.

Læs mere om Scleroseforeningen

Mød andre kandidater fra Scleroseforeningen


Annoncer