Fie Irving Olsen, Kontorelev, Scleroseforeningen

Fie er kontorelev hos Scleroseforeningen. Her arbejder hun i afdelingen Service, hvor hun, sammen med to kolleger, besvarer alle de opkald, der kommer ind i foreningen.

Scleroseforeningen
Kontorelev
  • Fie Irving Olsen
  • 32 år
  • Ansat siden 2017
  • Kontorassistentuddannelsen

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i det, vi kalder Service, hvor jeg, sammen med mine to kollegaer, besvarer alle de telefonopkald, der kommer ind i foreningen. Derudover tager jeg imod de personer, der kommer ind i foreningen, jeg opretter medlemskaber, håndterer legater, besvarer mails og laver en masse andre administrative opgaver.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

I mit arbejde er der mange forskellige og varierende opgaver, og det mest spændende er, at jeg aldrig ved, hvad jeg møder på arbejde til. Nogle dage er mere travle end andre, og jeg kan godt lide hele det flow og liv, der er i huset, når der er gang i den. 

En af de mest udfordrende opgaver, jeg har i mit arbejde, er de opkald, vi får ind i telefonen. Det er meget forskellige spørgsmål, vi får ind, og det kan til tider være meget udfordrende, da der ofte ikke er så mange spørgsmål, der er ens. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er stadig under uddannelse til kontorassistent, men jeg kan fremover bruge uddannelsen til at udføre en bred form for administrative opgaver. Jeg er under min uddannelse blevet udfordret og lært en masse både i forhold til mødet med mennesker, men også i forhold til at alle de administrative opgaver, jeg håndterer til dagligt. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Scleroseforeningen?

1. At det skal være rart at gå på arbejde

2. At jeg yder mit bedste

3. At jeg føler, at jeg har været med til at gøre en forskel, når arbejdsdagen er slut. 

  • Hvorfor er Scleroseforeningen en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Scleroseforeningen er en attraktiv foreningen at arbejde i, da jeg bliver udfordret, og fordi jeg møder og taler med mange forskellige mennesker i løbet af min arbejdsdag. Det at kunne gøre en forskel og hjælpe andre gør, at mit arbejde giver mening. 

Læs mere om Scleroseforeningen

Mød andre kandidater fra Scleroseforeningen


Annoncer