Christopher Bering Baden, Udviklingskonsulent, DMJX

Christopher er udviklingskonsulent hos DMJX, hvor hans primære arbejdsopgaver er at udvikle nye kurser og produkter, som virksomheden kan sælge.

  • Christopher Bering Baden
  • 29 år 
  • Ansat siden 2018
  • Journalist (DMJX) og Cand.soc (AU)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i afdelingen for Kurser & Videreuddannelse. Under overskriften "Vi vil gøre folk bedre til deres arbejde" laver vi efteruddannelse inden for områderne medier, kommunikation og visuelt design. Det kan både være gå-hjem-møder, enkeltdagskurser ude hos en virksomhed, ugekurser i udlandet, flerårige diplomuddannelser eller alt muligt andet.

En af mine primære arbejdsopgaver er at udvikle nye kurser og produkter, som vi kan sælge. Så jeg finder undervisere og andre kloge folk, tilrettelægger fagligt indhold og udvikler på formater, som vi kan proppe det ind i. Derudover er jeg involveret i nogle forskellige projekter på tværs af huset som fx udvikling af højskolens alumnenetværk.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Min afdeling er højskolens gren for indtægtsdækket virksomhed, som betyder, at vi skal tjene penge på det, vi laver. Så den største udfordring i dagligdagen er at udvikle produkter, som både er læringsrige, og som der samtidig findes en vis mængde folk, der gerne vil betale penge for. Et lidt usædvanligt opdrag i en offentlig organisation. Men det betyder, at jeg også arbejder med målgruppeanalyser og er nødt til at være rigtig meget i dialog med folk ude af huset, og det er heldigvis rigtig spændende og lærerigt. Det er altid givende at tale med kunderne.

I det hele taget er en stor del af mit job at være fagligt opdateret på, hvad der sker inden for medier og journalistik. Det er en kæmpe gave at få løn for at være nysgerrig på sit eget felt.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Fra journalistuddannelsen og mit tidligere arbejde som nyhedsvært på P4 har jeg især taget research- og interviewevnerne med i min nuværende stilling. Uanset om det er nogle faglige rapporter, en masse målgruppedata eller hurtige kaffemøder med folk ude af huset, så kan jeg hurtigt danne mig et overblik og med få spørgsmål komme dybere ind til det væsentligste.

På kandidaten i uddannelsesvidenskab arbejdede jeg rigtig meget med den læring, der foregår i koblingen mellem uddannelse og arbejdsmarked, og den viden er et afgørende fundament i mit nuværende job. På uni lærte jeg også en masse forvaltningslingo, som jeg fx kan trække på, når jeg skal søge puljemidler fra ministeriet. Og så er der ikke mindst en masse kvalitativ metode fra uni, jeg trækker på, når jeg fx laver fokusgrupper mv.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos DMJX?

1. Mine primære faglige interesser spænder over uddannelse/arbejdsmarked, praktik, videregående uddannelse og journalistik, så først og fremmest er jeg enormt heldig at arbejde på en af de få arbejdspladser i Danmark, der dækker hele paletten.

2. Jeg arbejder under en høj grad af selvledelse, hvor jeg langt hen ad vejen selv definerer og prioriterer mine arbejdsopgaver.

3. Der er enormt meget fleksibilitet i arbejdstiderne i mit job. Selvom jeg også må rejse en del med jobbet mellem København og Aarhus, er der rig mulighed for at få det hele til at gå op med familien derhjemme.

  • Hvorfor er DMJX en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Det er ret fedt at arbejde et sted, hvor man er omringet af talentfulde mennesker, og hvor alt, hvad vi laver, drejer sig om at gøre folk dygtigere og sejere.

Læs mere om DMJX

Mød andre medarbejdere fra DMJX


Annoncer