Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Philip Korsholm Bjerg, Key Account Manager, Kvadrat

Mød Philip der er Key Account Manager i Kvadrats ’Transport Division’. Her får du et indblik i Philips stilling, hans ansvarsområder samt hans arbejdsopgaver.

Kvadrat
Key Account Manager
  • Philip Korsholm Bjerg
  • 24 år
  • Ansat siden januar 2017
  • Markedsføringsøkonom

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er Key Account Manager i vores ’Transport Division’. Her har jeg ansvaret for de af vores kunder, som arbejder inden for transportsegmentet i Danmark, Norge, UK, Øst-Europa og Asien. Kunderne, som jeg beskæftiger mig med, er arkitekter/designere, sub-contractors og slutkunder, som alle arbejder med det førnævnte segment, altså cruise liners, færger, toge, fly osv. Et eksempel kunne være Aarhus Letbane, hvor vi har leveret stoffet til samtlige sæder.

Det er sjældent, at jeg har to arbejdsdage, der er ens, men i grove træk består mine primære arbejdsopgaver i at finde nye kunder og projekter, at have tæt kontakt til de vigtigste kunder samt at sørge for, at de er opdateret på vores produkter. Det indebærer, at jeg skal holde øje med, hvad der sker på markedet og ikke mindst arbejde med projektstyrring.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det, som jeg finder mest spændene ved mit job, er helt klart udfordningerne i at finde nye kunder og projekter. Det er ikke en let opgave, men det gør det bare endnu federe, når det så lykkedes.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I min udannelse som markedsføringsøkonom lærte jeg en del om salg, markedsføring og generelt om, hvordan en virksomhed er skruet sammen. Det har givet mig en masse viden, som jeg på den ene eller anden måde bruger i min nuværende stilling, specielt i forhold til salgsdelen, men det er ikke fordi, at jeg direkte bruger modeller, teorier og lignende.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Kvadrat?

Ingen dage er ens

Det vigtigste for mig ved at arbejde ved Kvadrat er, at der sjældent er to dage der er ens. Selvom jeg kan bruge meget tid på mails og opkald, suppleres det med mange rejsedage, kundebesøg og relationsopbygning. Det er altsammen med til at give en god balance i det daglige arbejde.

Faglig og personlig udvikling

At jeg får mulighed for at udvikle mig professionelt og personligt.

Global virksomhed, globalt netværk

Da Kvadrat er fordelt over hele verden, har det givet været med til at give mig et globalt netværk. Det er med til at gøre hverdagen endnu mere spændene, at jeg kan have daglig kontakt med kollegaer og kunder, der sidder på den anden side af jorden.

  • Hvorfor er Kvadrat en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Kvadrat er en global virksomhed i stor vækst, en virksomhed med vokseværk og konstant bevægelse. Der sker hele tiden nye ting internt og eksternt, som skaber nye muligheder og ændrer virksomheden i en spændene retning. Det er vildt motiverende at være en del af, og det er helt klart med til at gøre Kvadrat til en attraktiv virksomhed for mig.

Læs mere om Kvadrat

Mød andre kandidater fra Kvadrat


Annoncer