Vis studentum.dk som: Mobile

Emil Haldan, Junior Consultant, EPICO NextGen

EPICO
emil-junior-consultant

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver

Via EPICO NextGen sidder jeg hos VELUX og VILLUM fonden som er almennyttige fonde. Jeg er del af et mindre team, der arbejder med IT-administration. Da vi kun er tre personer, arbejder vi med en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver, hvor min primære rolle er RPA udvikler (Robotic Process Automation).

VELUX og VILLUM fonden investerer over en milliard kroner om året til bl.a. videnskabelig forskning og antropologi. Det betyder at der opstår rigtig mange projekter som skal behandles, da der kommer mange ansøgninger ind. Det ender med en masse administrativt arbejde, hvor nogle af de manuelle processer er tidskrævende og stor i volumen. Her er min primære rolle at undersøge mulighederne for automatisering, udvikle, kvalitetstjekke processerne, og til sidst implementere det i drift. På baggrund af det får de administrative medarbejdere i fondene muligheden for at bruge deres kompetencer på opgaver, som kræver det menneskelige ”touch”, som ofte mere spændende og meningsfyldte.

Ud over dette udfører jeg også administrativt arbejde og support-opgaver. Det omhandler typisk at tage kontakt til en leverandør, eller at hjælpe folk med at anvende Salesforce og deres mobiltelefoner. 

Stillingen er studierelevant og matchet til, hvad jeg har udtrykt om min karriereudvikling til min personlige NextGen Agent.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Indtil videre har både den mest spændende og udfordrende opgave været at programmere en ”arkiverings-robot”.

Det har der været behov for, da det hidtil har været en kompetent medarbejder som har stået for manuelt at arkivere ansøgninger til projekter, hvorefter de videresendes til diverse uddelingsområder. På trods af, at hun gør et godt arbejde, er der stor sårbarhed i processen, eksempelvis hvis hun er syg, har ferie eller skifter job. 
Derfor var min første arbejdsopgave at lave en proces, som erstatter lige præcis den opgave, hun sidder med. Medarbejderen er vildt begejstret over vores samarbejde, da det fjerner det tunge ansvar fra hende, og giver hende tid og mulighed for at kigge på andre opgaver.

Robottens formål er at behandle de ansøgninger der kommer ind, således at de bliver screenet før de sendes ud til de forskellige fondsrådgivere i uddelingsområderne. Her er det rigtig vigtigt, at både organisationerne og ansøgerne bliver ”linket” op til de organisationer og kontakter, vi har i vores database. 
Da ansøgere nogle gange kan forsøge at skjule sig, da de har en forhåbning om at det vil øge deres chancer for at modtage en bevilling, skjuler de nogle gange mellemnavne, eller anvender et andet telefonnummer og lignende. 
I den sammenhæng har jeg lavet et dynamisk system som matcher ansøgere med kontakterne i vores database, baseret på fundamentale NLP koncepter, Python, og SQL queries.

Problemstillingen er dissideret triviel, men for at automatisere det ”menneskelige touch”, skal der rigtig meget arbejde til.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Data Science går ud på at analysere data til formål for at kunne fortælle en historie. Vi har primært lært om matematikken og intuitionen bag machine learning, og hvordan man behandler kvalitativt data i store mængder, også kaldet NLP (natural language processing). Størstedelen af de fag, jeg har i forbindelse med Data Science, kan bruges i praksis i min nuværende stilling. Alt fra SQL, programming, datascraping, effektivisering af algoritmer, data pre-processing, machine learning og NLP.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos EPICO NextGen?

  1. At jeg får erhvervserfaring inden for det felt, jeg ønsker at udvikle mig indenfor.

  2. At jeg selv kan bestemme mine arbejdstider. På den måde kan jeg tilpasse det skolen, eller få lov til at sidde i længere perioder og udvikle.

  3. At have en organisation der hjælper mig med forventninger og det praktiske ved at starte en IT-karriere.

Et mere lavpraktisk eksempel var, at jeg i en periode ikke havde registreret løn i tide, hvilket betød, at jeg var tæt på at få udskudt en lønseddel. Det lyder ikke som meget, men som studerende kan det virkelig slå hul i økonomien. Jeg har aldrig før oplevet, at en arbejdsgiver har gået så langt for at jeg skulle få min løn. Jeg blev både kontaktet på mail, arbejdsmobil, privat mobil, opkald, LinkedIn og Facebook. Jeg endte med at få min løn til tiden, selvom omstændighederne var selvforskyldte.

Hvorfor er EPICO NextGen en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

EPICO NextGen behandler sine konsulenter på en helt særlig måde. Jeg føler, at jeg er en del af holdet og ikke bare en ressource.


Jeg har ikke haft den oplevelse hos andre virksomheder, eller hørt om andre der har fået den oplevelse og sparring, som jeg har fået. Kontrakter hos NextGen er konkurrencedygtige, hvilket gør det endnu mere attraktivt at være hos dem. Derudover er jeg kæmpe fan af, hvor ivrig min personlige agent har været i forhold til min fremtidige karriere og mine muligheder hos NextGen. Overordnet set har jeg fået en masse inspiration og stor glæde af, at blive en del af NextGen hos EPICO-IT.

Læs mere om EPICO NextGen

Mød andre kandidater fra EPICO NextGen

Senest opdateret: 23 sep 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 01-03-2019

Marie Theill Warming, Student Developer, IBM CIC

Som Student Developer hos IBM CIC er mine arbejdsopgaver meget lig dem, som mine fuldtidskolleger har. Jeg er Backend Developer på et rigtigt spændende kundeprojekt, der vedrører automation. Fremadrettet vil jeg komme til at stifte bekendtskab med endnu flere forretningsområder og teknologier, end dem jeg arbejder med nu. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Martin Lægård Poulsen, IT-Konsulent, Landbrug & Fødevarer

Jeg arbejder i systemet-support, som er bindeleddet mellem drift og udvikling. Jeg arbejder primært med udviklingsopgaver, bl.a. inden for RPA (Robotic Process Automation), hvor vi for eksempel har automatiseret arbejdet med at fremsøge bilag til dokumentationsopgaver. Vi arbejder også på et dash board til landmændene, hvor de kan være opdateret på en række nøgledata, både fra deres egne regnskaber og fra en række databaser.

Læs mere
Sidst opdateret 20-09-2021

Daniel Lieutenant Frydensbjerg, Faglærer, TECHCOLLEGE

Min primære arbejdsopgave er at undervise i netværk på datateknikeruddannelsen med infrastrukturspeciale. Så kommer der selvfølgelig alle de sekundære ting ind ved siden af, men det primære er undervisningen - selvfølgelig selve undervisningen, men også forberedelsen af den, alle de pædagogiske og didaktiske overvejelser, der følger med, og hvordan man strikker den optimale undervisning sammen.

Læs mere
Sidst opdateret 18-06-2019

Gergo Szakony, Junior Site Reliability Engineer, Falcon.io

My title is Junior Site Reliability Engineer. That covers taking care of the Falcon platform infrastructure, and helping developers carry out their tasks on a daily basis. There are two sides to the job. We get assigned multiple different projects that go in-depth into specific areas. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Nina Franziska-Christiansen, Kreativ Teknolog, Kvalifik

Som kreativ teknolog hos Kvalifik spænder mine opgaver vidt. Min position fungerer sådan, at en projektleder tildeler mig digitale opgaver, som andre firmaer har kontaktet Kvalifik for at få løst. Jeg beskæftiger mig derfor med alt fra design til implementering af hjemmesider, applikationer m.v. Min seneste opgave bestod i at designe og implementere restauranten Warpigs’ nye forside.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Francesca Kragelund, Studentermedhjælper, Ørsted

Jeg er ansat som studentermedhjælper i Ørsteds Social Media-team og arbejder med digital kommunikation og branding på tværs af forskellige platforme – både Community Management og Content-produktion, specielt til Instagram.

Læs mere
Sidst opdateret 30-09-2019

Mark Haurum, Team Lead, E-Komplet

E-Komplet er en softwarevirksomhed, der laver ERP-systemer til håndværkerbranchen. I den forbindelse skal manden i marken selvfølgelig også have en smart måde at få et overblik over opgaver, registrere tidsforbrug, dokumentere arbejdet og en masse andre ting, der gør hverdagen nemmere for den enkelte, men også for dem hjemme på kontoret.

Læs mere
Sidst opdateret 14-10-2019

Frederik Henriques, Stud. Jur student, Lederne

Jeg er studentermedarbejder i den ansættelsesretlige afdeling, hvor vi hjælper vores medlemmer med de juridiske problemstillinger, de har i deres arbejdsliv. Dette kan være alt fra fratrædelsesaftaler og konkurrenceklausuler til deres rettigheder og lønvilkår. Derudover bidrager vi studerende også med rådgivning vedrørende dagpenge og andre a-kasse-relaterede problemstillinger.

Læs mere
Sidst opdateret 10-01-2020

Simon Andersen, Web Development & Project Manager, Conversio

Conversio beskæftiger sig med digital marketing, hvormed vi hjælper kunden med at eksponere sine budskaber på internettet – og dette kræver naturligvis en hjemmeside. Som Web Development & Project Manager er jeg ansvarlig for at vedligeholde og udvikle website løsninger for kunder, der ønsker webudvikling gennem Conversio. Jeg er bindeleddet mellem kunden, vores grafiske designer og vores tekniske udviklere.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Asger Kaare Hansen, Business Intelligence Project Manager, KMD

Jeg sidder i det forretningsområde, der hedder Customer Service Management, hvor vi er ansvarlige for de serviceløsninger, der bliver leveret til KMD's eksterne og interne kunder. Her sidder jeg primært og får indblik i, hvordan KMD performer overfor kunden. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Karoline Engelund, Digital Project Manager, Kvalifik

Som Digital Projektleder står jeg for at lede vores projekter omhandlende webudvikling og 3D, samt sikre at de bliver kørt godt i mål. Jeg bygger teams af vores dygtige grafikere og udviklere, har kundekontakten, det overordnede overblik samt tager også selv nogle af de tekniske opgaver på min kappe. 

Læs mere
Sidst opdateret 07-01-2020

Mark Glavind, Nyuddannet udvikler, Logimatic

Jeg arbejder indenfor lager og logistikbranchen, nærmere fortalt med Warehouse Management Systems (WMS) og Warehouse Control Systems (WCS). Jeg sidder og udvikler på systemet Logia, som varetager disse kerneområder. I praksis betyder det, at vi styrer varerne lige fra de ankommer til lageret, og hele processen de skal igennem før de forlader lageret igen.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Jens Nyberg Porse, IT-udvikler, Jyske Bank

Som IT-udvikler arbejder jeg med udvikling af bankens IT-løsninger og systemer. Specifikt har jeg udviklingsansvaret for Jyske Bank Erhvervs CRM (Customer Relationship Management) system, som er det primære arbejdsværktøj, vores erhvervsrådgivere og specialister anvender til at yde god, kundevendt rådgivning. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Morten Jørgensen, Digital Tech Lead, Carl Ras

Min titel er Digital Tech Lead, og jeg sidder i Carl Ras’ IT-afdeling, som er ledet af vores forretningsudviklingschef. Min primære opgave er at flytte og opgradere Carl Ras’ nuværende website fra en gammel platform til en ny og forbedret platform (Episerver). Jeg er bindeleddet mellem forretning og udvikling. 

Læs mere
Sidst opdateret 28-10-2020

Ida Vægter Rasmussen, IT-udvikler, BEC

Kandidatgrad i Fysik Jeg arbejder med digitale underskrifter - både på rådgiver- og kundesiden. Jeg er både udvikler og arkitekt på vores løsninger, og jeg bruger størstedelen af min tid på at designe og beskrive nye løsninger for systemet i tæt samarbejde med teamets forretningsansvarlige. De mest spændende opgaver er dem, hvor jeg får lov til at påvirke den fremtidige løsning og definere, hvorda ...
Læs mere
Sidst opdateret 25-09-2019

Rika Pydde, IT Security Specialist, NNIT

My job as a IT Security Specialist in the NNIT Cyber Defense Center is to help protect the IT systems and data of our customers from malicious attackers. In my daily work, I am mainly a security analyst, which means that I investigate and analyze events that happened on a laptop or in an IT system.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Ditte Egholm Villadsen, Data Scientist, TDC Group

As a Data Scientist in TDC Group, in the AI & Robotics team, my job is to create insight from data using advanced analytics. I work with data to understand needs in the market with the purpose of enhancing the business from a data-driven approach. I use machine learning and cutting edge technology, open source and enterprise tools to derive insights about the marked.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Matthias K. Hedegaard-Knudsen, Projektleder, KMD

Mit forretningsområde er projektledelse på større IT-projekter, hvor jeg beskæftiger mig med del/sporaktiviteter i et projekt. Det vil sige, at jeg typisk har ansvaret for en mindre del af et projekt.  Arbejdsopgaverne går ud på at oversætte kundens behov til nogle specifikationer eller en form for arbejdspakke, som kan blive udviklet, testet og iværksat.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Mathias Nielsen, Consultant i NewTech, KPMG

I am a consultant in our NewTech department, where we use cutting edge technology to add value to our clients. Our team consists of technical as well as business people, with a good understanding of (new) technologies. As one of the technical team members, my main areas are Machine Learning, IoT, RPA as well as Chat & Voicebots. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Søren Maagaard Olesen, Software Architect, 3Shape

3Shape Audio provides 3D scanners and modelling software to hearing aid manufacturers. In my team, we make the software that connects the 3D scanners and software for designing customized hearing aids. The hearing aids are customized to each person, so they fit exactly to their ears. That means that the software needs to include a lot of information on ear anatomy.

Læs mere