Vis studentum.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Emil Haldan, Junior Consultant, EPICO NextGen

EPICO
emil-junior-consultant

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver

Via EPICO NextGen sidder jeg hos VELUX og VILLUM fonden, som er almennyttig fonde. Jeg er del af et mindre team, der arbejder med IT-administration. Da vi kun er tre personer, har vi en stor fane af forskellige arbejdsopgaver, hvor min primære rolle er RPA udvikler (Robotic Process Automation).

VELUX og VILLUM fondeninvesterer over en milliard kroner om året til videnskabelig forskning og antropologi. Da der er rigtig mange projekter, som bliver behandlet, kommer der også mange ansøgninger ind. Det ender med en masse administrativt arbejde, hvor nogle af de manuelle processer er tidskrævende og stor i volumen. Her er min primære rolle at undersøge mulighederne for automatisering, udvikle det, kvalitets tjekke processerne, og til sidst implementere det i drift. Det betyder, at de administrative medarbejdere i fondene får muligheden for at bruge deres kompetencer på opgaver, som kræver det menneskelige ”touch”, som ofte mere spændende og meningsfuldt.

Ud over dette udfører jeg også administrativt arbejde og support-opgaver. Det omhandler typisk at tage kontakt til en leverandør, eller at hjælpe folk med at anvende Salesforce og deres mobiltelefoner. 

Stillingen er studierelevant og matchet til, hvad jeg har udtrykt om min karriereudvikling til min personlige NextGen Agent. 

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Indtil videre har både den mest spændende og udfordrende opgave været at programmere en ”arkiverings-robot”.

Det har der været behov for, da det hidtil har været en kompetent medarbejder som har stået for manuelt at arkivere ansøgninger til projekter, hvorefter de videresendes til diverse uddelingsområder. På trods af, at hun gør et godt arbejde, er der stor sårbarhed i processen, eksempelvis hvis hun er syg, har ferie eller skifter job. 
Derfor var min første arbejdsopgave at lave en proces, som erstatter lige præcis den opgave, hun sidder med. Medarbejderen er vildt begejstret over vores sammenarbejde, da det fjerner det tunge ansvar fra hende, og frigører hendes tid, så hun får mulighed for at kigge på andre opgaver.

Robottens formål er, at behandle de ansøgninger der kommer ind, således at de bliver screenet før de sendes ud til de forskellige fondsrådgivere i uddelingsområderne. Her er det rigtig vigtigt, at både organisationerne og ansøgerne bliver ”linket” op til de organisationer og kontakter, vi har i vores database. 
Da ansøgere nogle gange kan forsøge at skjule sig, da de har en forhåbning om, det vil øge deres chancer for at modtage en bevilling, skjuler de nogle gange mellemnavne, eller anvender et andet telefonnummer og lignende. 
I den sammenhæng har jeg lavet et dynamisk system, som matcher ansøgere med kontakterne i vores database, baseret på fundamentale NLP koncepter, Python, og SQL queries.

Problemstillingen er dissideret triviel, men for at automatisere det ”menneskelige touch”, skal der rigtig meget arbejde til.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Data Science går ud på at analysere data til formål for at kunne fortælle en historie. Vi har primært lært om matematikken og intuitionen bag machine learning, og hvordan man behandler kvalitativt data i store mængder, også kaldet NLP (natural language processing). Størstedelen af de fag, jeg har i forbindelse med Data Science, kan bruges i praksis i min nuværende stilling. Alt fra SQL, programming, datascraping, effektivisering af algoritmer, data pre-processing, machine learning og NLP. 

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos EPICO NextGen?

  1.  At jeg får erhvervserfaring inden for det felt, jeg ønsker at udvikle mig inden for. 
  2.  At jeg selv kan bestemme mine arbejdstider. På den måde kan jeg tilpasse det skolen, eller få lov til at sidde i længere perioder og udvikle.
  3. At have en organisation der hjælper mig med forventninger og det praktiske ved at starte en karriere inden for IT.

Et mere lavpraktisk eksempel var, at jeg i en periode ikke havde registreret løn i tide, hvilket betød, at jeg var tæt på at få udskudt en lønseddel. Det lyder ikke som meget, men som studerende kan det virkelig slå hul i økonomien. Jeg har aldrig før oplevet, at en arbejdsgiver har gået så langt for, at jeg skulle få min løn. Jeg blev både kontaktet på mail, arbejdsmobil, privat mobil, opkald, LinkedIn og Facebook. Jeg endte med at få min løn til tiden, selvom omstændighederne var selvforskyldt.

Hvorfor er EPICO NextGen en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

EPICO NextGen behandler sine konsulenter på en helt særlig måde. Jeg føler, at jeg er en del af holdet og ikke bare en ressource.
Jeg har ikke haft den oplevelse hos andre virksomheder, eller hørt om andre der har fået den oplevelse og sparring, som jeg har fået. Kontrakter hos NextGen er konkurrencedygtige, hvilket gør det endnu mere attraktivt at være hos dem. Derudover er jeg kæmpe fan af, hvor ivrig min personlige agent har været i forholdet til min fremtidige karriere og mine muligheder hos NextGen. Overordnet set har jeg fået en masse inspiration og stor glæde af, at blive en del af NextGen hos EPICO-IT.

Læs mere om EPICO NextGen

Mød andre kandidater fra EPICO NextGen

Senest opdateret: 11 aug 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 01-03-2019

Marie Theill Warming, Student Developer, IBM CIC

Som Student Developer hos IBM CIC er mine arbejdsopgaver meget lig dem, som mine fuldtidskolleger har. Jeg er Backend Developer på et rigtigt spændende kundeprojekt, der vedrører automation. Fremadrettet vil jeg komme til at stifte bekendtskab med endnu flere forretningsområder og teknologier, end dem jeg arbejder med nu. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Martin Lægård Poulsen, IT-Konsulent, Landbrug & Fødevarer

Jeg arbejder i systemet-support, som er bindeleddet mellem drift og udvikling. Jeg arbejder primært med udviklingsopgaver, bl.a. inden for RPA (Robotic Process Automation), hvor vi for eksempel har automatiseret arbejdet med at fremsøge bilag til dokumentationsopgaver. Vi arbejder også på et dash board til landmændene, hvor de kan være opdateret på en række nøgledata, både fra deres egne regnskaber og fra en række databaser.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Christoffer Willum Jensen, Project Management Graduate, KMD

Jeg beskæftiger mig med et forretningsområde, der hedder Støttesystemer. Støttesystemer er selvstændige it-løsninger, der sikrer, at kommunens fagløsninger kan fungere sammen og få adgang til relevante data. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Mathias Nielsen, Consultant i NewTech, KPMG

I am a consultant in our NewTech department, where we use cutting edge technology to add value to our clients. Our team consists of technical as well as business people, with a good understanding of (new) technologies. As one of the technical team members, my main areas are Machine Learning, IoT, RPA as well as Chat & Voicebots. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Jens Nyberg Porse, IT-udvikler, Jyske Bank

Som IT-udvikler arbejder jeg med udvikling af bankens IT-løsninger og systemer. Specifikt har jeg udviklingsansvaret for Jyske Bank Erhvervs CRM (Customer Relationship Management) system, som er det primære arbejdsværktøj, vores erhvervsrådgivere og specialister anvender til at yde god, kundevendt rådgivning. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Isabel Amalia Jepsen, Data Scientist Consultant, IBM CIC

Forretningsområdet som Data Scientist Consultant er meget bredt. Man arbejder på korte projekter i alle slags virksomheder, og man kan arbejde med al slags data fx. sundhedsdata, vejrdata, mediedata, processdata, kundedata osv. Min primære arbejdsopgave er at finde værdi i data og være med til at løse komplekse problemstillinger for kunden ved brug af data.

Læs mere
Sidst opdateret 27-02-2020

Stefan Rethmeier, IT-udvikler, DMI

Jeg er ansat som udvikler i IT-Applikationer, der er en gruppe under afdelingen IT & Ressourcer. Vi er her et mindre team, som hjælper DMI’s forskere med at udvikle vejrmodellerne. Hvor forskerne ved en masse om fysik og vejrets dynamik, ved vi noget om datalogi og matematisk modellering.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Josephine Guttenborg, Social Media Expert, Eniro

Jeg sidder i Eniros ekspertafdeling, Krak Media Group, som beskæftiger sig med kampagneopsætningen af små- og mellemstore virksomheders annonceringer online. Jeg er ansvarlig for Facebook- annonceringerne, der køres for kunderne, og derudover assisterer jeg på opgaver, der omhandler Google AdWords. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Ebou Touray, Technology Solutions Professional, Microsoft

Jeg er ansat som Graduate ved Microsoft i Specialist Team Unit-afdelingen, og min rolle hedder Surface - Technology Solution Professionel, der betyder, at jeg er ansvarlig for alt det tekniske, når det drejer sig om vores Surface-produkter fx Surface Laptop, Surface Pro osv. Jeg arbejder ikke direkte med salg, men jeg står for at drive den tekniske beslutning hos vores kunder.

Læs mere
Sidst opdateret 25-09-2019

Alessia Covello, Consultant, NNIT

I work with IT Systems for Life Sciences. This is a broad area in NNIT. Specifically, I am an IT Consultant and I work in the technical department where IT Architects and Consultants/Developers are dedicated to design, implement, test and deliver IT Solutions. My tasks range from sales to solution design to implementation to testing. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Dianna Andersen, Uddannelseskonsulent, UNIK

Jeg hjælper med idriftsættelse af nye kunder, samt uddannelse af nye kunder, og afholdelse af kursus for nye og eksisterende kunder. Det er altid spændende at få en ny kunde i gang, idet der ikke er 2 kunder der er ens. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Søren Urenfeldt, Scrum Master, LEGO Group

I play a crucial part in my technology and software development two teams' successes. As a Scrum Master, I support our agile transformation journey. At the technology division of The LEGO Group, we utilize Scrum. Scrum is an agile framework. As a scrum master, my main task is getting my teams' better.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Ditte Egholm Villadsen, Data Scientist, TDC Group

As a Data Scientist in TDC Group, in the AI & Robotics team, my job is to create insight from data using advanced analytics. I work with data to understand needs in the market with the purpose of enhancing the business from a data-driven approach. I use machine learning and cutting edge technology, open source and enterprise tools to derive insights about the marked.

Læs mere
Sidst opdateret 01-11-2019

Anders Skovgaard Bach, Product Owner, BEC

Jeg er product owner i CEM ARTen i BEC. CEM står for Customer Experience Management, og vi arbejder på at få BEC’s fremtidige kunderådgivningssystem implementeret til vores kunder, som primært er banker. Jeg er produktejer på den del af vores system, der tager data fra de andre systemer i BEC og sender det til udstilling i vores CEM system.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Jakob Henning Jensen, Assistant Analyst, TDC Group

I am working in a team called the Decision Support Center (DSC), which is a part of TDC Finance. Actually, I am in a sub-team of DSC called "Data Management & Project". What we do is supporting TDC Finance, as a first priority, by creating data overview/insight of the data which they have. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Sabine Højbjerg, Technology Solutions Professional, Microsoft

Jeg er Technology Solutions Professional hos Microsoft, hvor jeg arbejder med teknologier inden for den moderne arbejdsplads. Det vil sige, hvordan vi i Microsoft forsøger at tilpasse og udvikle vores teknologier til fremtiden arbejdsplads i takt med den digitale samfundsudvikling. I min rolle har jeg særlig fokus på samarbejdsværktøjer. Det indebærer blandt andet, at jeg demonstrerer, hvordan man ...

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Philip Bratt Ørum, Backend Game Developer, MovieStarPlanet

I am a Backend Programmer working on a multiplayer online game. When the game changes or a new feature is added, my job is to figure out how the underlying systems should work, and then create those systems. In addition to that, I am responsible for making sure that the game is always working, and for fixing any issues that occur. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Faruk Gür, Business Intelligence Manager, ISS

Jeg arbejder i øjeblikket med Business Intelligence, som handler om at tilrettelægge store mængder af data fra vores systemer i ISS, især operationelle- og økonomisystemer. Jeg er teamleder på et team, hvor vi er 3. Her har jeg ansvaret for at planlægge projekter og de daglige arbejdsopgaver samt sætte BI strategien, således at den er i overensstemmelse med ISS overordnede strategi.

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Philip Meeske, Functional Consultant, Pandora

At Pandora I work within Consumer Facing Applications which is residing within a Global IT track. Global IT is about delivering IT solutions to support Pandora’s best practices within its business processes utilizing the latest IT technologies. I am currently working on implementing a brand new point-of-sale solution which aims to enable Pandora to utilize consumer insights.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Søren Maagaard Olesen, Software Architect, 3Shape

3Shape Audio provides 3D scanners and modelling software to hearing aid manufacturers. In my team, we make the software that connects the 3D scanners and software for designing customized hearing aids. The hearing aids are customized to each person, so they fit exactly to their ears. That means that the software needs to include a lot of information on ear anatomy.

Læs mere