Christian Teill Nielsen, Consultant, Mærsk

I dette interview har vi taget en snak med Christian Teill Nielsen, der arbejder som konsulent ved Maersk Management Consulting. Få et indblik i Christians arbejdsopgaver her.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som Intern Management-konsulent ved Maersk Management Consulting, og mine arbejdsopgaver strækker sig dermed over stort set alle forretningsområder, da vi laver projekter på tværs af både forretningsenheder og funktioner. Projekterne har oftest karakter af at være på det strategiske niveau med udarbejdelse og/eller implementering af en ny strategi, men vi har eksempelvis også været en del af at et start-up inden for Mærsk.

Mine primære arbejdsopgaver består af projektarbejde, hvor jeg laver anbefalinger til ledere i virksomheden på baggrund af både kvantitative og kvalitative analyser.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er altid spændende og udfordrende at skulle starte på et nyt projekt, hvor man kun har ganske få dage til at sætte sig ind i en ny problemstilling i en ny forretningsenhed og funktion. Det svarer lidt til at skulle starte i et nyt job, hver gang man starter på et nyt projekt, hvilket jeg synes er meget spændende. Til gengæld er det udfordrende, at man stort set fra dag 1 skal kunne udfordre og diskutere problemstillinger med ledere, som måske har været i virksomheden i 20 år.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min uddannelse i den forbindelse, at den har givet mig en god grundlæggende økonomisk og forretningsmæssig forståelse. Derudover bruger jeg min evne til at analysere og overskue komplekse problemstillinger og en større mængde data.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Mærsk?

1. Det er en international virksomhed, hvor der er mulighed for at rejse og komme rundt i verden.

2. Der er en meget diversificeret medarbejderskare i Mærsk. Jeg synes, at det er utrolig interessant, da det giver en masse spændende indtryk fra andre dele af verden. Jeg har fx været på et projekt med en inder og en tyrker, mens et andet projekt var med to tyskere og en japaner.

3. Det er spændende at være en del af de utrolig komplekse problemstillinger, som alt andet lige eksisterer i en virksomhed af Mærsks størrelse.

  • Hvorfor er Mærsk en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

De internationale muligheder er meget attraktive. Mærsk har kontorer i stort set hele verden, hvilket gør det muligt at komme rundt til mange forskellige steder, hvis man har lyst.

Læs mere om Mærsk

Mød andre kandidater fra Mærsk


Annoncer