Jens Krogh Mikkelsen, Business Analyst, Danish Crown

Jens arbejder som Business Analyst i afdelingen Business Development, og sidder her med koncernindkøb - herunder rapportering, projekthåndtering og analyser.

Danish Crown
Business Analyst

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder i Group Procurement - altså koncernindkøb. Jeg er Business Analyst i Business Development. Jeg arbejder primært med rapportering, projekthåndtering og forskelligt analysearbejde i forhold til spend og cost out. 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg har meget stor indflydelse i forhold til at skabe mit eget job. Der er plads til, at jeg kan præge og udvikle de opgaver, jeg sidder med. Jeg bliver hele tiden udfordret, for der kommer konstant inputs fra resten af forretningen. Det samspil er både udfordrende, men det er også dét, som gør det spændende.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger en ret bred palette af det, jeg har lært på min uddannelse. En del af det er de ”redskabsfag,” vi havde specielt på bachelor-delen som statistik, driftsøkonomi og økonomisk analyse. Og så bruger jeg helt sikkert en stor del uden at tænke over det.   

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Danish Crown?

Det er en stor koncern, og der er plads til, at jeg kan udvikle mig – både i den afdeling jeg sidder i og i andre dele af virksomheden. Der er en meget høj grad af frihed under ansvar, og så bliver vi konstant udfordret. Vi er i et alt andet end stabilt miljø, som gør, at vi hele tiden skal blive bedre og forandre os. Det giver et sundt pres, som holder os skarpe. 

  • Hvorfor er Danish Crown en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Ud over det jeg netop har nævnt, så er Danish Crown en fødevarevirksomhed, som skal agere i et både turbulent og foranderligt miljø. Det er meget interessant, synes jeg. Der er også nogle meget spændende, internationale perspektiver, som giver mig nogle andre opgaver og udfordringer. 

Læs mere om Danish Crown

Mød andre kandidater fra Danish Crown


Annoncer