Jesper Kofod Andreasen, Employer Branding Partner, BHS

Jesper er Employer Branding Partner hos BHS, hvor han blandt andet står for virksomhedens interne og eksterne branding.

BHS Logistics
Employer Branding Partner
  • Jesper Kofod Andreasen
  • 31 år
  • Ansat siden 2018
  • Kandidat i Human Fysiologi, KU

  •  Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat som Employer Branding Partner, hvilket er en forholdsvis ny rolle. Det er kort fortalt en masse forskellige HR-opgaver krydret med marketing. Jeg står for både for vores interne og eksterne branding – dvs. jeg er med til at sikre, at BHS er en attraktiv virksomhed at være ansat i – og blive ansat i. Jeg er ansvarlig for rekruttering af nye medarbejdere og generel branding af BHS.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes, at det er ekstremt spændende at få mennesker til at præstere optimalt. Det gør jeg indirekte gennem min stilling, da jeg sikrer, at medarbejderne i virksomheden trives og dermed bevarer motivationen i jobbet. Mennesker er meget forskellige og motiveres derfor af mange forskellige aspekter, hvilket gør opgaven utrolig spændende.

Derudover er det rigtig spændende at være med til at brande BHS. Både som en kvalitetsorienteret virksomheden og som en virksomhed, hvor kollegaer har lyst til at være ansat.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har en kandidat i humanfysiologi, hvilket ligger ret langt fra en del af mine arbejdsopgaver. Jeg bruger dog viden om coaching, mentale strategier og præstationsorientering i hverdagen – men mest af alt bruger jeg nok evnen til at tilegne mig ny viden, hvilket er en meget vigtig del af det at have været universitetsstuderende.

  • Hvad er de tre vigtigste ting i dit arbejde BHS Logistics?

1. At jeg føler, at jeg gør en forskel. Selv de små forskelle kan være rigtig motiverende.

2. At jeg har ansvaret for specifikke projekter og mulighed for at præge virksomheden med egne ideer.

3. At jeg har nogle kollegaer, som jeg har det sjovt med i hverdagen, og hvor vi alle har respekt for hinandens arbejde.

  • Hvorfor er BHS Logistics en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?  

BHS er en attraktiv arbejdsplads for mig, fordi jeg får lov til at udvikle mine kompetencer og føler, at jeg gør en forskel i hverdagen. I BHS er der højt til loftet, hvis man har den gode ide. Der er tilmed meget kompetente kollegaer, som jeg kan sparre med hver dag, hvilket bidrager til min egen personlige udvikling. Sammen kan vi gøre BHS stærkere, hvilket er meget attraktivt.

Læs mere om BHS Logistics

Mød andre kandidater fra BHS Logistics


Annoncer