Kåre Kramer, Viceforstander, Eisbjerghus Efterskole

Kåre er viceforstander på Eisbjerghus Efterskole. Her består hans arbejdsopgaver blandt andet af sparring med skolens øvrige ledelse samt sparring med andre ansatte.

Eisbjerghus Efterskole
Viceforstander
  • Kåre Kramer
  • 49 år
  • Ansat siden 2000
  • Læreruddannelsen

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sparrer med skolens øvrige ledelse (emner kan være årsplanlægning, internationale aktiviteter, medarbejdertrivsel), samt sparring med andre ansatte (dette kan være fagligt, lærerprofessionen, elevtrivsel, forældresamarbejde). Herudover arbejder jeg med at fordele lærernes arbejdsopgaver, herunder fagfordeling og tildeling af udvalg. Jeg tager mig ligeledes af administrative opgaver som vikarpåsætning, hvis der er sygemeldinger blandt personalet. 

Endeligt underviser jeg også 10.klasser i Fysik/Kemi, Cambridge Mathematics og Going Global, som er et rejseforberedende fag til eleverne, inden de skal rejse. 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende i mit arbejde er sparring med øvrig ledelse og andre ansatte, og det finder jeg udfordrende på den fede måde. Jeg finder som sådan ikke nogle af mine opgaver udfordrende, hvis der hermed menes de er svære for mig at løse. Hvis udfordrende betyder meget rutineprægede (tæt på kedelige), så vil jeg svare sygemeldinger/vikarpåsætning.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger den faglige del af min læreruddannelse i forbindelse med forskellige undervisningsmæssige aktiviteter. Den pædagogiske del af uddannelsen bruger jeg i mødet med mennesker (ledere, ansatte, elever, lærere og andre). 

Jeg bruger desuden flere og flere elementer fra min iganværende uddannelse i Diplom i Ledelse i mødet med ansatte og i sparring med øvrig ledelse. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Eisbjerghus Efterskole?

1. Frihed til at undersøge/udvikle/afprøve nye ting

2. Muligheden for at tage ansvaret

3. Den tillid jeg bliver mødt med, fra alle medarbejdergrupper, elever, forældre og øvrige samarbejdspartnere.

  • Hvorfor er Eisbjerghus Efterskole en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

1. Jeg har mulighed for at bringe forskellige af mine kompetencer i spil på mange niveauer

2. Jeg har mulighed for at udvikle mig, både professionelt og personligt

3. De værdier jeg finder vigtige/væsentlige som menneske, harmonerer med de værdier som Eisbjerghus vægter og arbejder ud fra.

Læs mere om Eisbjerghus Efterskole

Mød andre kandidater fra Eisbjerghus Efterskole


Annoncer