Vis studentum.dk som: Mobile

Mød Eisbjerghus Efterskole

Eisbjerghus Efterskole

Eisbjerghus Efterskole - En efterskole med et internationalt udsyn

Eisbjerghus er en international efterskole med 120 elever. Eisbjerghus er skabt for at åbne verden for unge mennesker, fordi vi mener, at verden er fuld af muligheder og mening. Derfor rejser vi hvert år på udveksling forskellige steder rundt om i verden, ligesom vi også byder unge fra vores partnerskoler velkommen her i Danmark. Som international efterskole har vi derfor også særligt fokus på sprog, da sprog er nøglen til at forstå og kunne kommunikere med menneskene i vores værtslande.

Eisbjerghus er en arbejdsplads, hvor vi arbejder og tilbringer meget tid sammen med vores elever, og samværet med eleverne er derfor også et aktivt tilvalg for vores medarbejdere. Det gælder både i dagligdagen, men også når vi rejser ud på udveksling sammen rundt om i verden. Som medarbejder på Eisbjerghus er du dermed ikke blot en faglig vejleder for eleverne, men du er også med til at udvikle personlige og sociale kompetencer hos eleverne. 

Mangfoldighed og fællesskab kendetegner Eisbjerghus Efterskole som arbejdsplads. Vi vil hinanden, og vi gør meget ud af at samarbejde på tværs af elever, ansatte og skoler i hele verden, fordi vi tror på, at det er sådan, vi kommer længst. 

Mød 4 medarbejdere fra Eisbjerghus Efterskole

Senest opdateret: 25 apr 2019