Nanna Gaarde Jensen, International koordinator, DMJX

Som international koordinator er Nanna med til at give studerende ved DMJX mulighed for at tage på international udveksling.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Som international koordinator er jeg med til at give studerende ved DMJX mulighed for at tage på international udveksling på et af vores mange samarbejdende partneruniversiteter et sted i verden som et led i sin uddannelse.

Min stilling er todelt. Udover at sende studerende på udvekslingsophold er jeg også international koordinator ved Nordisk Journalistcenter, hvor jeg arbejder med projekter og netværksaktiviteter i Norden og Nordvestrusland for nordiske journalister.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg nyder at have kontakt med "hele verden" hver dag, hvor vi samarbejder på tværs af landegrænser og kontinenter om altid at skabe de bedste muligheder for vores studerende. Det kræver stærke interkulturelle kompetencer at kommunikere med alle dele af verden for altid at opnå det bedste samarbejde - til gavn for studerende ved DMJX.
I et rullende årshjul med forskellige peakperioder skal jeg indimellem holde tungen lige i munden med en varieret opgaveportefølje samt overlappende deadlines. Det er på én gang sjovt og udfordrende. Mht. til projektarbejdet betragter jeg forhindringer på vejen som udfordringer og ikke barrierer for fortsat udvikling.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Qua min uddannelse besidder jeg bl.a. stærke vejledningskompetencer, uddannelsessociologisk viden samt gode formidlingskompetencer. Jeg har specialiseret min indenfor international studentermobilitet, og jeg er derfor landet på den "rette hylde", hvor både min uddannelse, interesse og motivation kommer i spil hver dag.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos DMJX?

1. Jeg er stolt af de projekter, jeg sætter i søen: Internationalisering i forbindelse med uddannelse er min mærkesag, da et udvekslingsophold giver vores studerende hår på brystet og er med til at udvikle morgendagens talenter både personligt og fagligt. Derudover sætter jeg en ære i at bane vejen for netværksaktiviteter mellem nordiske journalister.

2. Udover min motivation for at udføre de vigtige arbejdsopgaver betyder det meget for mig at være i et konstruktivt og samarbejdende team, hvor vi sammen løfter hinandens niveau – og der samtidig er plads til humor i hverdagen. Alt dette findes i arbejdsmiljøet ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

3. Til sidst vil jeg nævne, at det er vigtigt for mig at være i en organisation, hvor jeg ser udviklingsmuligheder, og hvor jeg har mulighed for at sætte mit eget præg på arbejdsopgaverne. Det giver DMJX mig mulighed for. 

  • Hvorfor er DMJX en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Ved DMJX arbejder jeg med dét, jeg brænder for, og det i sig selv gør organisationen attraktiv for mig. Derudover er DMJX en organisation, hvor jeg selv er med til at præge mine arbejdsopgaver og min arbejdsgang. Der er stor grad af frihed under ansvar og tillid til, at jeg klarer mine arbejdsopgaver, hvilket jeg trives i. 

Læs mere om DMJX

Mød andre medarbejdere fra DMJX


Annoncer