Morten Dalgaard, Regional Manager, Swapfiets

Morten Dalgaard er Regional Manager for Swapfiets i Odense, hvor han har ansvaret for et team bestående af 14 deltidsansatte og en fuldtidsansat. Læs mere i interviewet her.

Swapfiets
Regional Manager

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er Regional Manager for Swapfiets i Odense, hvor jeg har ansvaret for et team bestående af 14 deltidsansatte og en fuldtidsansat. Min opgave har fra start været at gøre Odense "Ready for Business" med alt, hvad det indebærer. Det har blandt andet været HR-opgaver, ansættelser, udvælgelse og kontraktforhandling af de rigtige lokaler samt træning af de ansatte. Kort fortalt alt, der har med den daglige drift at gøre.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Først og fremmest har det været super spændende at være med til at bygge noget op "fra bunden". Et helt nyt koncept i et nyt land. Det har været et stort ansvar med mange nye opgaver og en relativ stram tidsplan. Det har krævet overblik og sendt én på dybt vand mange gange, men jeg har samtidig også udviklet mig meget.

Overordnet set er det både spændende og udfordrende at arbejde et sted, der har en vision om at levere service på et så højt niveau, som det er tilfældet. Alt bliver målt og vejet, og det er med til at holde dig på tæerne.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg tror, at jeg bruger mange af de ting, jeg har lært på universitetet ubevidst hver dag. Men måske særligt områder som organisation, motivation og generel forretningsforståelse. Overordnet set bruger jeg også den færdighed at kunne sætte mig hurtigt ind i nyt og komplekst stof og gøre det forståeligt for andre.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Swapfiets?

1. At sørge for, at vi leverer ekstraordinær høj service i alt, hvad vi laver.

2. At sørge for, at mine medarbejdere er så glade for deres arbejde, at de automatisk bliver ambassadører for konceptet.

3. At sørge for, at vi som region og land, i fællesskab, når de mål, vi har sat.

  • Hvorfor er Swapfiets en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Swapfiets er en ung og fremadstormende virksomhed, der oplever en enorm vækst i øjeblikket. Der er højt til loftet, og de er ikke bange for at give deres ansatte stort ansvar og frihed, hvilket passer mig rigtigt godt. Selvom vi allerede har langt over 1000 ansatte, mærker man stadig start-up ånden, og der er ikke langt fra tanke til handling.

Desuden er det utroligt interessant at være en del af en virksomhed med et koncept, der skal få folk til at gøre noget af det allersværeste - nemlig at ændre deres vaner. Det er en fed udfordring.

Læs mere om Swapfiets

Mød andre kandidater fra Swapfiets


Annoncer