Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Christopher Urban Hoffmann, advokatfuldmægtig, Bruun & Hjejle

Her kan du møde Christopher Urban Hoffmann, der er advokatfuldmægtig hos Bruun & Hjejle. Få her et indblik i Christophers hverdag, hvor to dage aldrig er ens.

Christopher
  • Christopher Urban Hoffmann
  • 25 år
  • Ansat siden maj 2018
  • Cand.jur. (KU)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er advokatfuldmægtig i Bruun & Hjejles Proces-afdeling, som er ét af vores strategiske fokusområder. Vi rådgiver i danske og internationale rets- og voldgiftssager og bistår store virksomheder med interne undersøgelser samt i forbindelse med mægling.

Som fuldmægtig løser jeg komplekse og krævende opgaver i tæt samarbejde med erfarne advokater og partnere. Jeg er blandt andet involveret i advokatundersøgelser, hvorfra der udspringer en lang række forskellige opgaver fra start til slut. Arbejdet indebærer projektstyring og tæt samarbejde med andre danske og internationale advokathuse og virksomheder.

Jeg sidder også med rets- og voldgiftssager, hvor jeg er med til at forberede sagerne, inden de skal for retten. Her gælder det om at finde det bedste argument, og det kræver, at faktum og jura kan præsenteres overbevisende.

Arbejdsdagene ligner aldrig hinanden. Både arbejdet med advokatundersøgelser og rets- og voldgiftssager betyder, at jeg skal jonglere med mange forskellige opgaver og mange retsområder på samme tid.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Som fuldmægtig har man ansvar på lige fod med erfarne advokater. Partnerne viser tillid og giver plads til, at man kan udvikle sig både personligt og fagligt. Bruun & Hjejle har ry for at være en autoritet i konfliktløsning, og vores klienter er blandt andet multinationale selskaber, internationale organisationer og regeringer. Det kan selvfølgelig være udfordrende, men giver samtidig mulighed for at lære af de allerbedste i branchen, og på den måde kommer man hurtigt ind i tingene.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

På jurastudiet tilegner du dig den juridiske metode, der giver en struktureret analytisk tilgang, som klæder dig på til at gribe juridiske problemstillinger an. Når vi laver advokatundersøgelse såvel som forbereder rets- og voldgiftssager, er det vigtigt at forstå sammenhængen mellem det faktiske problem og den bagvedliggende jura.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Bruun & Hjejle?

1. Udfordring og variation i arbejdet

2. At indgå i et ambitiøst team af dygtige kolleger

3. Fede sociale arrangementer 

  • Hvorfor er Bruun & Hjejle en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Det, som betyder mest for mig i mit arbejde, er de personer, jeg omgås med. Jeg indgår i et Proces-team, hvor mine kolleger er nogle af landets dygtigste. Vi løfter altid i flok, og det nytter ikke noget, at én person dribler med bolden alene. Ingen kan overskue alle detaljer på én gang, så samarbejde er rigtig vigtigt – både i teamet, i afdelingen og på tværs af specialer. Bruun & Hjejle er en mellemstor virksomhed, hvor man kender sine kolleger rigtig godt, hvilket gør det til en attraktiv arbejdsplads.

Læs mere om Bruun & Hjejle

Mød andre fuldmægtige fra Bruun & Hjejle


Annoncer