Mød Bruun & Hjejle

Bruun & Hjejle - Vi løser fremtidens udfordringer med de bedste talenter

Bruun & Hjejle er et førende advokatfirma, der sidder med ved bordet, når landets mest komplekse transaktioner og juridiske tvister skal løses. 

Vi har i Bruun & Hjejle taget et aktivt valg om ikke at være størst, for vi vil være bedst. Vi mener hverken, at det troværdigt eller holdbart at være bedst til det hele. Derfor arbejder vi i dybden med vores tre strategiske fokusområder, fast ejendom, M&A og proces.

Talenter udvikler talenter

Talenter er de bedste til at udvikle talenter. Derfor er dygtighed en af vores kerneværdier – både når vi rådgiver vores klienter, og når vi rekrutterer og udvikler vores egne talenter til at blive nogle af landets dygtigste advokater. 

Der er som hold, vi er stærkest

Hos Bruun & Hjejle tror vi på team før ego. I praksis betyder det, at vi arbejder i teams på tværs af forretningen. Gennem et stærkt fællesskab og samarbejde, finder vi løsninger på Danmarks mest komplekse transaktioner og tvister. Vi er allerbedst, når vores forskelligheder og fagligheder bringes i spil. Vi tæller i dag cirka 250 medarbejdere i Bruun & Hjejle og er derfor store nok til at tiltrække de store komplekse sager, men små nok til, at alle kender alle.

Mød 5 fuldmægtige fra Bruun & Hjejle

Senest opdateret: 25 aug 2021