Vis studentum.dk som: Mobile

Mød Bruun & Hjejle

Bruun & Hjejle

Bruun & Hjejle - Førende advokatfirma med en passion for komplekse transaktioner og twister

Bruun & Hjejle er et førende dansk advokatfirma med primære specialer inden for M&A, Fast Ejendom og Proces.

Vi bestræber os altid på at finde den bedste løsning

Vores klientforhold bygger på tætte personlige relationer, og vi øger værdien af vores rådgivning ved at sætte os ind i klienternes strategiske mål og forretningsmæssige udfordringer. Vi har som firma, team og individualister en særlig passion for komplekse transaktioner og tvister, som vi gerne løser i samarbejde med vores klienter – det kalder vi LØSNINGSPASSION.

Medarbejdere er vores vigtigste ressource

Vi investerer betydelige ressourcer i at udvikle hver enkelt medarbejder og håndterer talentudvikling i et struktureret program, tilpasset den enkelte. Vi er særligt stolte af, at individuelle ambitioner og forskelle aldrig overskygger fællesskabets interesser og evnen til at samarbejde.

Vores advokatuddannelse fra fuldmægtig til partner

Vores jurister er særlig begejstrede for vores advokatuddannelse, der er opbygget i campusforløb fra fuldmægtig til partner. En campusforløb indeholder læring inden for faglig og personlig udvikling samt forretningsforståelse, og som en ekstra gevinst får du et helt særligt netværk med de andre jurister på tværs af huset, der er på samme udviklingsniveau som dig selv.

Stærkt sammenhold på tværs af virksomheden

Vi er et stort hus med ca. 250 medarbejdere, og vi ser et stærkt sammenhold som en konkurrenceparameter. Derfor prioriterer vi også faglige og sociale arrangementer – for hele firmaet, for de enkelte afdelinger og for medarbejdergrupper. Derudover er der alle de sjove arrangementer, som kollegerne selv tager initiativ til at planlægge med hinanden.

Læs mere eller søg job hos Bruun & Hjejle på www.bruunhjejle.dk.

Mød 5 medarbejdere fra Bruun & Hjejle

Senest opdateret: 12 jun 2018