Mette Aaskoven, Erhvervsjuridisk fuldmægtig, Bruun & Hjejle

Mette Aaskoven er Erhvervsjuridisk fuldmægtig hos Bruun & Hjejle. Og hvad indebærer det? Mette har indvilget i at give dig et indblik i hendes arbejdsopgaver i interviewet her.

Mette

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder i vores M&A-afdeling som erhvervsjuridisk fuldmægtig. Vi rådgiver industrielle klienter og kapitalfonde om køb og salg af virksomheder. Konkret består mit arbejde blandt andet i at foretage juridiske analyser af virksomheder (due diligence), at udarbejde og forhandle kontrakter og transaktionsdokumenter foruden projektstyring og rådgivning om diverse selskabsretlige forhold.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes, det er spændende, at min hverdag er præget af tæt dialog med vores klienter. For at vi kan yde værdiskabende rådgivning, er det centralt, at vi kan forholde os til mere end bare klassisk jura. Når man arbejder med M&A, er det essentielt, at man forstår klienten, deres vision og business-casen. Hos Bruun & Hjejle er vi gode til at sætte juraen i perspektiv og gøre kompleks jura til et operationelt værktøj for vores klienter, som i sidste ende bidrager til, at de kan skabe succes og bruge deres energi på dét, de er gode til.

Jeg synes, det er inspirerende at opleve, hvordan klientens mål også bliver vores mål, og hvordan det skaber en teamfølelse, der gør, at alle er klar til at give 10 % ekstra, når tempoet er højt, og vi har stramme deadlines.

Det mest udfordrende, men samtidig også dét, der gør det spændende, er, at der aldrig er to transaktioner, der er ens. Vores klienter er forskellige og brancherne, de opererer i, er også vidt forskellige. Det giver en afvekslende hverdag, hvor der altid er plads til at dygtiggøre sig endnu mere.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Som Cand.merc.(jur.) har jeg en lidt anden baggrund end mange af mine kollegaer og kan bidrage med en forretningsmæssig og økonomisk forståelse, som er central for mange opgaver i en M&A-afdeling. I Bruun & Hjejle løser vi opgaverne som et team, og vi er gode til at udnytte og anerkende de forskellige kompetencer, vi har.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Bruun & Hjejle?

Det er vigtigt for mig, at vi hos Bruun & Hjejle er dygtige til dét, vi laver, og at vi kan gøre en forskel for vores klienter. Der er perioder, hvor vi arbejder rigtig meget, men vi løfter altid i flok og har det rigtig sjovt sammen.

  • Hvorfor er Bruun & Hjejle en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Bruun og Hjejle er først og fremmest en attraktiv virksomhed for mig at arbejde i, fordi jeg får lov til at arbejde sammen med meget kompetente og dygtige kollegaer. Derudover er der generelt stor forståelse for, at alle medarbejdere er forskellige og har forskellige karrieremål. Bruun & Hjejle har en størrelse, der gør, at vi kan rådgive vores klienter i de største og mest komplekse transaktioner, men vi er ikke større end, at der fortsat er plads til den enkelte medarbejders behov.

Læs mere om Bruun & Hjejle

Mød andre fuldmægtige fra Bruun & Hjejle


Annoncer