Louise Tingvold Jensen, Montør, Brøndum

Mød Louise som arbejder som møntør ved Brøndum. Her laver hun diverse ejendomssservicearbejde, som at skifte vandhane, renovere lejligheder og ordne varmecentraler. 

Brøndum
Montør

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som montør i serviceafdelingen, hvor vi primært kører rundt og laver forskellige former for ejendomsservicearbejde hos større firmaer og privatkunder. Arbejdsopgaverne spænder meget vidt, og det kan både være at skifte en vandhane, lave en større varmecentral eller renovere lejligheder.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes personligt, at det mest spændende ved mit job er de mange forskellige udfordringer, som jeg møder i løbet af min dag. I mit job er det også vigtigt, at du er meget social, da du skal kunne arbejde sammen med din kollegaer såvel som dine kunder. Derudover synes jeg også, at det er ret interessant at se, hvordan folk opfatter og oplever en håndværker. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er på sidste år af min uddannelse, så for øjeblikket går jeg i skole. Uddannelsen består en afveksling mellem skole og praktik, og jeg elsker mindst lige så meget, når jeg er ude i virksomheden, hvor jeg kan bruge mine hænder. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Brøndum?

Det er vigtigt for mig at kunne udføre et ordentligt stykke arbejde og vide, at kunderne har fået en god service. Derudover er det mindst lige så vigtigt, at vi kollegaer kan hjælpe hinanden, når der er brug for det. Det at skabe gode kollegaer betyder altså lige så meget som at have tilfredse kunder. 

Derudover det også vigtigt, at jeg hver dag føler mig motiveret til at stå op og have lyst til at tage på arbejde. 

  • Hvorfor er Brøndum en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Brøndum er en virksomhed med mange kvaliteter og fordele for mig som medarbejder. Jeg synes, at det er en stor fordel, at der er flere forskellige afdelinger, som gør det muligt at prøve noget forskelligt, så man kan finde sin rette hylde. 

Læs mere om Brøndum

Mød andre kandidater fra Brøndum


Annoncer