Helle Cassøe Hald, Servicekoordinator, Brøndum

Mød Helle, der arbejder som servicekoordinator i Brøndum. Her består hendes primære arbejdsopgave af kontakt til kunder og leverandører, fakturering, løn med videre.

Brøndum
Servicekoordinator

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som servicekoordinator i en serviceafdeling. Mine primære opgaver består af kontakt til kunder og leverandører, fakturering, løn og mindre tilbudsarbejde. Jeg laver i virkeligheden en masse forskellige opgaver i løbet af min arbejdsdag, så man kan godt sige, at min rolle er lidt som en blæksprutte. 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende ved mit arbejde er, at jeg har mange forskellige udfordringer, som jeg skal løse. Der er dermed aldrig to dage, der er ens, og det kan jeg rigtig godt lide. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet teknisk assistent - eller teknisk tegner, som uddannelsen hed dengang - så jeg anvender ikke min uddannelse i mit daglige arbejde. Jeg har til gengæld mere eller mindre bygget mit eget job op omkring den tekniske viden, jeg har tillært mig på uddannelsen fx i forhold til at rådføre kunder. Derudover har jeg meget af min viden fra de erfaringer, jeg har fået gennem mit arbejde over mange år. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Brøndum?

1. Det er vigtigt, at vores kunder får en god service

2. At vi hjælper hinanden på kryds og tværs i vores afdeling, for hvis vi ikke hjælper hinanden, så kan vi heller ikke yde en god service til vores kunder

3. At der er variation i jobbet, og at mine dage ikke er ens

  • Hvorfor er Brøndum en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Brøndum er en attraktiv virksomhed for mig, fordi jeg får lov til mange ting og kan udvikle mig i den retning, som jeg ønsker. Vi er en stor virksomhed med mange forskellige afdelinger, og det betyder også, at der er mulighed for at afprøve forskellige områder i virksomheden. Som montør kan du eksempelvis også få lov til at arbejde på Grønland, hvis du kunne tænke dig det. 

Jeg føler mig heldig og privilegeret som medarbejder, fordi Brøndum gør meget for, at jeg trives i mit arbejde hver dag. 

Læs mere om Brøndum

Mød andre kandidater fra Brøndum


Annoncer