Trine Duemose Kjær Simonsen, Redaktionschef, Aller Media

Her kan du møde Trine, der arbejder som redaktionschef på Vi Unge. En af Trines primære arbejdsopgaver er at have overblikket over produktionen af Vi Unge-bladet.

Aller Media
Redaktionschef

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som redaktionschef på Vi Unge. En af mine primære arbejdsopgaver er at have overblikket over produktionen af Vi Unge-bladet, herunder redaktionsmøder, redigering og at sikre sammenhængen mellem magasinet og vores mange digitale kanaler. Derudover samarbejder jeg med både vores designafdeling, marketingsafdeling og salgsafdeling.  

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er klart at være med til at udvikle et brand, der indeholder både print, YouTube, web, Instagram, Facebook, podcast, radio og vores egen serie og app. Det er vildt spændende og udfordrende at styre processerne med at få et helt univers til at spille sammen til en enormt krævende målgruppe, der ved, hvad de vil have, og som er i konstant forandring. Unges medieadfærd er virkelig interessant at arbejde med, da jeg hele tiden bliver klogere på fremtidens mediebrugere.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Fra min uddannelse på DMJX og i mine tidligere jobs på DR og Børsen har jeg blandt andet taget evnen til at arbejde med forskellige platforme med mig. Det bruger jeg i høj grad, når jeg netop skal få så mange platforme til at spille sammen til en samlet helhed for brugerne. Jeg har både i min uddannelse og i mine tidligere jobs lært hurtigt at danne mig et overblik fra idé til færdigt produkt, strukturere, arbejde med forskellige målgrupper og ikke mindst idé – og konceptudvikling, som jeg i den grad bruger i mit nuværende job.  

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Aller Media?

1. At arbejdsdagene sjældent er ens, og at jeg dermed får mulighed for konstant at udvikle mine faglige kompetencer

2. At jeg har ansvar, stor medbestemmelse over egne arbejdsopgaver og er med til at definere vejen, vi skal gå

3. At der i huset udvikles og satses, og at der er fokus på blandt andet dét at være modig. Det skaber en gejst og en positivitet, som jeg sætter stor pris på i hverdagen.

  • Hvorfor er Aller Media en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Fordi det er et moderne og innovativt mediehus, der leverer fantastisk indhold til enormt mange brugere, og som har nogle grundlæggende værdier, der er i overensstemmelse med mine egne. Jeg er omgivet af talentfulde, kreative og positive mennesker, der brænder for det, de laver, og vi har hver dag fokus på at gøre en forskel i vores brugeres liv - og dét får virkelig en til at gå glad på arbejde hver dag. 

Læs mere om Aller Media

Mød andre kandidater fra Aller Media


Annoncer