Niklas Kærgaard Jørgensen, Kommunikationsmedarbejder, Aller Media

Niklas er Kommunikationsmedarbejder hos Aller Media, hvor han laver alt fra forberedelse af opslag/indlæg til de sociale medier til intern kommunikation i huset.

Aller Media
Kommunikationsmedarbejder
  • Niklas Kærgaard Jørgensen
  • 29 år
  • Ansat siden 2018
  • Cand.mag. i Dansk

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er Kommunikationsmedarbejder, hvor jeg sidder som en del af HR- & Kommunikationsafdelingen. Det varierer meget, hvad jeg laver, og arbejdsdagene minder sjældent om hinanden – det kan være alt fra forberedelse af opslag/indlæg til de sociale medier, intern kommunikation i huset til rådgivning og sparring på konkrete PR-aktiviteter.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes, at det mest interessante ved mit job er at sikre, at vi har en fælles ramme for vores kommunikation – og at vi f.eks. i vores interne kommunikation prioriterer at skabe forståelse for den retning, vi som virksomhed går i, og på den måde sikre, at både store og små succeshistorier bliver delt med hele huset.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Der er enkelte fag på uddannelsen, hvor jeg kan drage direkte paralleller fra det, som jeg er blevet undervist i og til de arbejdsopgaver, som jeg har her i Aller. Det er f.eks. fag som ’Sprog og medier’ og ’Tale og skrift’, som har lært mig at formulere mig klart og korrekt på skrift i/om sproglige forhold – og at kunne forholde mig kritisk og fagligt reflekteret til egen og andres skriftlige og mundtlige produktion.

Dertil kommer en lang række fag, som i højere grad har givet mig en bred forståelse for, hvordan tingene i en virksomhed hænger sammen.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Aller Media?

1. Der er højt til loftet (også bogstavelig talt) – det er tilladt at tage chancer og fejle

2. At man som medarbejder er sat ”fri” – man bliver inddraget og får ansvar for at eksekvere inden for de rammer og den retning, der er udstukket

3. Rare, kompetente og inspirerende kollegaer.

  • Hvorfor er Aller Media en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Aller er en fantastisk virksomhed at være en del af, fordi der er masser af spændende udfordringer, søde kollegaer og omgivelser som giver inspiration og mulighed for kreativitet.

Læs mere om Aller Media

Mød andre kandidater fra Aller Media


Annoncer