Vis studentum.dk som: Mobile

Uffe Hjaltelin Bressing, Receptionist, Absalon Hotel Group

Absalon Hotel Group
Receptionist
  • Uffe Hjaltelin Bressing
  • 24 år
  • Ansat siden september 2017
  • Bachelor i Leisure Management, Professionshøjskolen Absalon

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er en del af Receptionen og Front Office Teamet og er med til at sørge for, at de gæster, der kommer hos os, får den bedst mulige oplevelse. Det er et dynamisk arbejde med mange berøringsflader, og man er en del af mange af de touch-points, en gæst møder i sin oplevelse hos os.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende ved mit arbejde er, at der ikke er 2 dage, der er ens. Det kommer aldrig til at blive de samme mennesker eller de samme omstændigheder, du kommer ud for. Det er et spændende marked, og den konstante udvikling og innovation, der sker i markedet og i verden. Derfor er det en konstant sjov og interessant udfordring at følge med i og være en del af. Det kræver også en dyb og bred forståelse af alle touch-points en gæst er i kontakt med for at være i stand til at yde den bedste service.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet fra Professionshøjskolen Absalon og har en bachelor i Leisure Management. Under min uddannelse havde vi et praktikforløb, hvor jeg var i praktik under Absalon Hotel Group. Dette ledte til en endnu større interesse for hotelverdenen og de mange facetter, der eksisterer på et hotel. Under min uddannelse fik jeg en bred, men konkret viden om mange af de teorier, der ligger bag alt det praktiske, man får lov at arbejde med på et hotel. Siden da er det kun blevet sjovere at arbejde med det teoretiske i praksis.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Absalon Hotel Group?

Det vigtigste for mig ved arbejdet er den konstante flow, der er i arbejdet med så mange forskellige mennesker. Der er konstant brug at nytænke de steder, hvor kræfterne lægges for at få ”skibet til at sejle”. Der er ikke en dag i morgen, hvor problemerne kan løses eller værelset sælges, da et hotelværelse af natur er et ”intangible” og ”ephemeral” produkt. Det er noget af det, der gør det ufattelig interessant at arbejde med. 

Derudover er kollegaerne om noget lige så vigtige hvis ikke mere. Det at have nogle gode kollegaer, man kan stole på og arbejde med er det, der gør, at hverdagen hænger sammen. Dette er især også noget, der har været vigtigt for mig, da jeg er for nyligt flyttede til København. Jeg har fået nogle uvurderlige venskaber, der ikke kan erstattes i form af kollegaer på arbejdspladsen. Det er noget, der er svært at finde andre steder.

Til sidst vil jeg nok nævne den konstante læring og det ansvar, man får. Der går ikke lang tid før, man får givet et betydeligt ansvar, og man får lov at sætte et aftryk og bruge sine evner tidligt i sin ansættelse. Man bliver hjulpet på vej og lærer ufattelig meget af sine kollegaer hen ad vejen. Det er noget, der kan mærkes, og som gør en forskel.

  • Hvorfor er Absalon Hotel Group en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Hvis ikke det allerede er nævnt, er Absalon Hotel Group en utrolig attraktiv virksomhed at arbejde for. Det er et sted, man kan vokse, og hvor virksomheden og kollegaerne bakker op om dig og udfordrer dig på en god måde, der gør, at man føler sig værdsat. Det er ikke kun nye kollegaer, men nye venner og bekendtskaber man kan bruge sin fritid med, og der er stor frihed for, at man kan sætte sit aftryk og gøre en forskel på arbejdet. Der er meget alsidige arbejdsopgaver, og man skal være omstillingsparat hele tiden, men det er det der gør, at dagene aldrig bliver kedelige.

Læs mere om Absalon Hotel Group

Mød andre kandidater fra Absalon Hotel Group

Senest opdateret: 04 mar 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 01-03-2019

Mads Thorup, Ejendomsmægler, home

Mit fokusområde er ’Salg og vurdering’ i en nyåbnet home Lejlighedsbutik i Aarhus C. Vi arbejder udelukkende med lejligheder, andelsboliger, interessentlejligheder og lignende boligtyper. Jeg beskæftiger mig primært med salg af lejligheder i form af fremvisninger og vurderinger.

Læs mere
Sidst opdateret 19-03-2019

Maria Stilund Sommer, Business Tourism Manager, VisitVejle

Jeg arbejder med turisme og mere specifikt erhvervsturisme. MeetingVejle er VisitVejles erhvervsturisme afdeling, hvor vores fokus er på konferencer og events. MeetingVejle er desuden et partnerskab mellem Vejle Kommune og 8 hoteller og venues. 

Læs mere
Sidst opdateret 11-03-2019

Mads Larsen, Salgselev, STARK

Jeg er i lærer som sælger hos STARK. Min primære opgave er dermed salg og kundeservice, men jeg fungerer også som en slags blæksprutte, fordi jeg er lidt over det hele. Det betyder, at jeg også arbejder på lageret, hvor jeg bakker varer ud og sætter dem på hylderne, så butikken er pæn og klar til kunderne hver dag. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Daniel Wejs, Teamleder, Salling Group

Jeg er i dag ansat som teamleder, og jeg stræber at blive butikschef for min egen Føtex Food Convenience en dag. I FFC er der en butikschef, en teamleder og en teamkoordinator. Det betyder, at arbejdsopgaverne og berøringsfladen inden for bestillinger af kød, mejeri, frugt og grønt, brød, bager og avis er større end i en "almindelig" Føtex. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Maria Astrup, Salgsassistent, BabySam

Jeg er elev i BabySam lige nu, og jeg er færdiguddannet til juli. Mit område i butikken lige pt. er tekstil og interiør. Det vil sige, at jeg har ansvaret for at bestille varer og finde plads til alle varer i butikken, så det ser ordentligt og præsentabelt ud.  Jeg sørger også for at fylde varer op i butikken, og derudover er jeg også med til at betjene kunder, der besøger vores butik. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Fatima Hodzic, Junior Buyer, Salling Group

Jeg har altid interesseret mig for retail-branchen, men jeg har aldrig rigtig vidst, hvad jeg skulle bruge mit liv på. Da jeg startede hos Salling Group som deltidspige, kunne jeg ret hurtigt se, hvor spændende en virksomhed det var, og at de havde et rigtig godt elev- og lederprogram. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Nicklaes Skou Andersen, Ejendomsmægler, home

Jeg beskæftiger mig med omsætning af fast ejendom. Jeg er traniee, men er kommet videre i en stilling til salg. Til januar kommer der en ny praktikant, som skal overtage mine trainee-opgaver. Så mine primære arbejdsopgaver lige nu er førsalg, fremvisninger, kundekontrakt og at hjælpe ejendomsmæglerne med deres opgaver.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Line S. Jørgensen, Assisterende Receptionschef, Absalon Hotel Group

Jeg arbejder som assisterende receptionschef og mine primære arbejdsopgaver er vagter i receptionen, som består afgæsteservice, check ind og ud samt diverse ad hoc opgaver. Derudover er jeg ansvarlig for nattevagten, hvor jeg står for møder, oplæring og andre opgaver, som skal uddelegeres fra dagvagten til nattevagten. 

Læs mere
Sidst opdateret 11-03-2019

Louise Berg Berger, Handelsassistent, STARK

I min dagligdag hos STARK beskæftiger jeg mig med salg og rådgivning til kunderne i butikken og de kunder, der ringer ind og i gang med et byggeprojekt, hvor jeg så skal lave et tilbud til dem. Her skal jeg finde ud af, hvad de har brug for, så jeg kan et godt tilbud til dem. Jeg laver også tilbudsopfølgninger og har kontakt med leverandører. 

Læs mere
Sidst opdateret 11-03-2019

Stine Ring, Handelsassistent, STARK

Jeg sidder i proff/projektsalg hos Stark Frederiksberg. Det er primært mellemstore, store kunder og projektsalg. Primært modtager jeg bestillinger, salg og spørgsmål over telefonen og rådgiver både private og professionelle kunder.

Læs mere
Sidst opdateret 22-03-2019

Cecilie Drewes, Hotelreceptionist, Absalon Hotel Group

Jeg er hotelreceptionist i Absalon Hotel Group, og mine primære arbejdsopgaver foregår i receptionen i fronten med gæsterne og i alle de bagvedliggende touch points. I receptionen skaber vi gode oplevelser med masser af personlighed for vores gæster ved at checke gæster ind og ud, hjælpe med alle former for inspiration til ting at se i byen og generelle problemløsninger.

Læs mere
Sidst opdateret 11-03-2019

Oliver Bjerregaard Henriksen, Handelselev, STARK

Jeg sidder i frontteamet hos STARK Skejby, hvor jeg tager imod vores kunder, der enten kommer for at købe bestemte produkter eller skal have lavet tilbud på større ordrer. Mit arbejde består dermed i at være ansigtet ud af til, når kunder træder ind i butikken. 

Læs mere