04 mar 2019

Uffe Hjaltelin Bressing, Receptionist, Absalon Hotel Group

Absalon Hotel Group
Receptionist
  • Uffe Hjaltelin Bressing
  • 24 år
  • Ansat siden september 2017
  • Bachelor i Leisure Management, Professionshøjskolen Absalon

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er en del af Receptionen og Front Office Teamet og er med til at sørge for, at de gæster, der kommer hos os, får den bedst mulige oplevelse. Det er et dynamisk arbejde med mange berøringsflader, og man er en del af mange af de touch-points, en gæst møder i sin oplevelse hos os.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende ved mit arbejde er, at der ikke er 2 dage, der er ens. Det kommer aldrig til at blive de samme mennesker eller de samme omstændigheder, du kommer ud for. Det er et spændende marked, og den konstante udvikling og innovation, der sker i markedet og i verden. Derfor er det en konstant sjov og interessant udfordring at følge med i og være en del af. Det kræver også en dyb og bred forståelse af alle touch-points en gæst er i kontakt med for at være i stand til at yde den bedste service.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet fra Professionshøjskolen Absalon og har en bachelor i Leisure Management. Under min uddannelse havde vi et praktikforløb, hvor jeg var i praktik under Absalon Hotel Group. Dette ledte til en endnu større interesse for hotelverdenen og de mange facetter, der eksisterer på et hotel. Under min uddannelse fik jeg en bred, men konkret viden om mange af de teorier, der ligger bag alt det praktiske, man får lov at arbejde med på et hotel. Siden da er det kun blevet sjovere at arbejde med det teoretiske i praksis.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Absalon Hotel Group?

Det vigtigste for mig ved arbejdet er den konstante flow, der er i arbejdet med så mange forskellige mennesker. Der er konstant brug at nytænke de steder, hvor kræfterne lægges for at få ”skibet til at sejle”. Der er ikke en dag i morgen, hvor problemerne kan løses eller værelset sælges, da et hotelværelse af natur er et ”intangible” og ”ephemeral” produkt. Det er noget af det, der gør det ufattelig interessant at arbejde med. 

Derudover er kollegaerne om noget lige så vigtige hvis ikke mere. Det at have nogle gode kollegaer, man kan stole på og arbejde med er det, der gør, at hverdagen hænger sammen. Dette er især også noget, der har været vigtigt for mig, da jeg er for nyligt flyttede til København. Jeg har fået nogle uvurderlige venskaber, der ikke kan erstattes i form af kollegaer på arbejdspladsen. Det er noget, der er svært at finde andre steder.

Til sidst vil jeg nok nævne den konstante læring og det ansvar, man får. Der går ikke lang tid før, man får givet et betydeligt ansvar, og man får lov at sætte et aftryk og bruge sine evner tidligt i sin ansættelse. Man bliver hjulpet på vej og lærer ufattelig meget af sine kollegaer hen ad vejen. Det er noget, der kan mærkes, og som gør en forskel.

  • Hvorfor er Absalon Hotel Group en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Hvis ikke det allerede er nævnt, er Absalon Hotel Group en utrolig attraktiv virksomhed at arbejde for. Det er et sted, man kan vokse, og hvor virksomheden og kollegaerne bakker op om dig og udfordrer dig på en god måde, der gør, at man føler sig værdsat. Det er ikke kun nye kollegaer, men nye venner og bekendtskaber man kan bruge sin fritid med, og der er stor frihed for, at man kan sætte sit aftryk og gøre en forskel på arbejdet. Der er meget alsidige arbejdsopgaver, og man skal være omstillingsparat hele tiden, men det er det der gør, at dagene aldrig bliver kedelige.

Læs mere om Absalon Hotel Group

Mød andre kandidater fra Absalon Hotel Group

Senest opdateret: 04 mar 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 04-03-2019

Line S. Jørgensen, Assisterende Receptionschef, Absalon Hotel Group

Jeg arbejder som assisterende receptionschef og mine primære arbejdsopgaver er vagter i receptionen, som består afgæsteservice, check ind og ud samt diverse ad hoc opgaver. Derudover er jeg ansvarlig for nattevagten, hvor jeg står for møder, oplæring og andre opgaver, som skal uddelegeres fra dagvagten til nattevagten. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Cecilie Drewes, Hotelreceptionist, Absalon Hotel Group

Jeg er hotelreceptionist i Absalon Hotel Group, og mine primære arbejdsopgaver foregår i receptionen i fronten med gæsterne og i alle de bagvedliggende touch points. I receptionen skaber vi gode oplevelser med masser af personlighed for vores gæster ved at checke gæster ind og ud, hjælpe med alle former for inspiration til ting at se i byen og generelle problemløsninger.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Maria Stilund Sommer, Business Tourism Manager, VisitVejle

Jeg arbejder med turisme og mere specifikt erhvervsturisme. MeetingVejle er VisitVejles erhvervsturisme afdeling, hvor vores fokus er på konferencer og events. MeetingVejle er desuden et partnerskab mellem Vejle Kommune og 8 hoteller og venues. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Rikke Sølyst Jensen, Konsulent, VisitVejle

Jeg er ansvarlig for VisitVejles tilstedeværelse på sociale medier, og så arrangerer jeg danske og internationale presse- og influencer-besøg. Derudover arbejder jeg med vores erhvervsnetværk af 170+ turismeaktører, som jeg blandt andet sender nyhedsbreve til og arrangerer 4 årlige netværksmøder for. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Lasse Bræmer, Tekniker, Scandic

Jeg er tekniker på Scandic Sydhavnen. Det betyder, at jeg står for alt forefaldende arbejde inden for det tekniske på hotellet, dvs. reparationer på værelser, gæste- og medarbejderområder, vedligehold af grønne arealer, pasning af varmeanlæg, teknisk service til konferencegæster og meget andet. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Mohammed Chanchiry, Shiftleader i konferenceafdelingen på Scandic Sluseholmen

Jeg er shiftleader i konferenceafdelingen på Scandic Sluseholmen. Jeg arbejder med at arrangere møder og events for 2 til 550 personer. Mine primære arbejdsopgaver er forhandling af kontrakter, koordinering af arrangementer, afvikling, feedback, gensalg og så selvfølgelig en masse service til vores konferencegæster. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Mitzi Damberg, Front Office Manager, Scandic

Jeg arbejder som receptionschef i receptionen på Scandic Sydhavnen. Jeg er helt ny i stillingen og har tidligere arbejdet som shiftleader på samme hotel. Som shiftleader har man ansvaret for den daglige drift i receptionen, når man er på vagt. Man står for kontakt med vores samarbejdspartnere og leverandører, og jeg har den daglige kontakt med økonomiafdelingen på vores Support Office.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Anja Nørgaard, Receptionist, Scandic

Jeg arbejder i receptionen på Scandic Regina i Herning. Der tager jeg mig af vores gæster, der skal overnatte på hotellet og checker dem ud igen, når de skal rejse fra os. Derudover tager jeg mig af de henvendelser, der kommer i løbet at deres ophold ved os. De mest spændende opgaver for mig er nok sådan noget som gæstefeedback.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Jimmi Sae-Lim Mortensen, Sales Agent, Scandic

Min arbejdstitel hedder Sales Agent, hvor mit primære forretningsområde er salg. Jeg sidder med grupper, som skal bo på vores hoteller i København og har al korrespondance/forhandling med agenterne, som kommer med disse forespørgsler. Det er alt fra, hvor mange værelser, der er brug for, til ønsker til forplejning og prisforhandling. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Martin Juul Graarup, Tjener, Scandic

Jeg arbejder som tjener på Scandic The Reef. Jeg arbejder med à la carte, banketter, buffet, i baren og i konferencen. Mine primære opgaver er forberedelser, klargøring, salg og ikke mindst en rigtig god service til vores gæster. Det mest spændende er, når vi har store events og banketter. Opgaver,som er udenfor de daglige rutiner. giver altid et ekstra kick, motivation og en god erfaring.

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Thomas Egeberg, Kok, Scandic

Jeg arbejder som kok på restaurant L’Øst på Scandic Aarhus City, hvor mit primære arbejdsområde ligger inden for à la carte, forberedelser i form af opbakning af mad, men også logistikken bag serveringen af en enkelt smagfuld tallerken. Den bagomliggende logistik elsker jeg at gå i dybden med. 

Læs mere