13 maj 2019

Mitzi Damberg, Front Office Manager, Scandic

  • Mitzi Damberg    
  • Ansat siden 2012
  • Serviceøkonom

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som receptionschef i receptionen på Scandic Sydhavnen. Jeg er helt ny i stillingen og har tidligere arbejdet som shiftleader på samme hotel. Som shiftleader har man ansvaret for den daglige drift i receptionen, når man er på vagt. Man står for kontakt med vores samarbejdspartnere og leverandører, og jeg har den daglige kontakt med økonomiafdelingen på vores Support Office. Jeg står for indkøb af varer, både til shoppen og receptionen, herunder varemodtagelse og godkendelse af regninger. Jeg udbetaler kommission, sørger for den daglig drift i receptionen, håndterer større regninger, indberetter dansk statistik, laver månedsafslutning, status på shoppen og lægger vagtplan ind i Timeplan samt ændringer. Jeg håndterer den gæstefeedback, som vi får på hotellet direkte af vores gæster og den feedback, både positive og konstruktive, fra de sociale medier.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

At have med mennesker at gøre. Man ved aldrig, hvad der sker, når man arbejder på et hotel. Man tror måske, at man skal i gang med en ting, men så ringer de fra lufthavnen, og så kommer der lige 150 mennesker ind, der ikke kan komme til at flyve, og derfor skal bo hos os. Man skal være forberedt på lidt af hvert, men det er også det, der gør det så sjovt at arbejde på hotel. Man møder en masse forskellige mennesker hver dag, og det er superspændende og udfordrende at skulle løse de forskellige opgaver sammen i et team.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg kan bruge rigtig meget af min uddannelse i mit job. Både i forhold til service, konkrete arbejdsopgaver, salg, marketing og branchekendskab. Derudover bruger jeg min uddannelse, når vi laver budget og planlægger det kommende år. Jeg regner også med at kunne bruge endnu mere fra lederdelen i min uddannelse, når jeg nu er blevet afdelingsleder.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde i Scandic?

1. At være en del af et fællesskab, både på mit hotel og med de andre Scandic hoteller og vores support office.

2. At blive udfordret hver dag. Der er ingen dage, der er ens i hotelbranchen.

3. At have empowerment. Direktørerne og afdelingslederne er alle utrolig gode til stole på sine medarbejdere, så de føler, at de kan og tør at tage alle de vigtige beslutninger.

  • Hvorfor er Scandic en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Fordi når man arbejder i Scandic bliver man en del af en familie og et fællesskab lige fra, man starter. Det er svært at forklare, men man kan mærke det så snart, man starter hos Scandic. Scandics værdier (Be Caring, Be You, Be a Pro og Be Bold) passer perfekt til mig, og jeg elsker, at alle er velkomne hos Scandic. Vi gør utrolig meget for vores elever og holder elevkonference hvert år, og vi har en jobgaranti, når de er færdige som elev på et hotel. Hos Scandic bliver alle set, især alle dem, der er på ”gulvet”, og hvis man viser, at man vil, så er det kun fantasien, der sætter grænse,  og man kan blive til, hvad man har lyst til.

Læs mere om Scandic

Mød andre kandidater fra Scandic

Senest opdateret: 13 maj 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 04-03-2019

Line S. Jørgensen, Assisterende Receptionschef, Absalon Hotel Group

Jeg arbejder som assisterende receptionschef og mine primære arbejdsopgaver er vagter i receptionen, som består afgæsteservice, check ind og ud samt diverse ad hoc opgaver. Derudover er jeg ansvarlig for nattevagten, hvor jeg står for møder, oplæring og andre opgaver, som skal uddelegeres fra dagvagten til nattevagten. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Cecilie Drewes, Hotelreceptionist, Absalon Hotel Group

Jeg er hotelreceptionist i Absalon Hotel Group, og mine primære arbejdsopgaver foregår i receptionen i fronten med gæsterne og i alle de bagvedliggende touch points. I receptionen skaber vi gode oplevelser med masser af personlighed for vores gæster ved at checke gæster ind og ud, hjælpe med alle former for inspiration til ting at se i byen og generelle problemløsninger.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Uffe Hjaltelin Bressing, Receptionist, Absalon Hotel Group

Jeg er en del af Receptionen og Front Office Teamet og er med til at sørge for, at de gæster, der kommer hos os, får den bedst mulige oplevelse. Det er et dynamisk arbejde med mange berøringsflader, og man er en del af mange af de touch-points, en gæst møder i sin oplevelse hos os. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Maria Stilund Sommer, Business Tourism Manager, VisitVejle

Jeg arbejder med turisme og mere specifikt erhvervsturisme. MeetingVejle er VisitVejles erhvervsturisme afdeling, hvor vores fokus er på konferencer og events. MeetingVejle er desuden et partnerskab mellem Vejle Kommune og 8 hoteller og venues. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Rikke Sølyst Jensen, Konsulent, VisitVejle

Jeg er ansvarlig for VisitVejles tilstedeværelse på sociale medier, og så arrangerer jeg danske og internationale presse- og influencer-besøg. Derudover arbejder jeg med vores erhvervsnetværk af 170+ turismeaktører, som jeg blandt andet sender nyhedsbreve til og arrangerer 4 årlige netværksmøder for. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Lasse Bræmer, Tekniker, Scandic

Jeg er tekniker på Scandic Sydhavnen. Det betyder, at jeg står for alt forefaldende arbejde inden for det tekniske på hotellet, dvs. reparationer på værelser, gæste- og medarbejderområder, vedligehold af grønne arealer, pasning af varmeanlæg, teknisk service til konferencegæster og meget andet. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Mohammed Chanchiry, Shiftleader i konferenceafdelingen på Scandic Sluseholmen

Jeg er shiftleader i konferenceafdelingen på Scandic Sluseholmen. Jeg arbejder med at arrangere møder og events for 2 til 550 personer. Mine primære arbejdsopgaver er forhandling af kontrakter, koordinering af arrangementer, afvikling, feedback, gensalg og så selvfølgelig en masse service til vores konferencegæster. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Anja Nørgaard, Receptionist, Scandic

Jeg arbejder i receptionen på Scandic Regina i Herning. Der tager jeg mig af vores gæster, der skal overnatte på hotellet og checker dem ud igen, når de skal rejse fra os. Derudover tager jeg mig af de henvendelser, der kommer i løbet at deres ophold ved os. De mest spændende opgaver for mig er nok sådan noget som gæstefeedback.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Jimmi Sae-Lim Mortensen, Sales Agent, Scandic

Min arbejdstitel hedder Sales Agent, hvor mit primære forretningsområde er salg. Jeg sidder med grupper, som skal bo på vores hoteller i København og har al korrespondance/forhandling med agenterne, som kommer med disse forespørgsler. Det er alt fra, hvor mange værelser, der er brug for, til ønsker til forplejning og prisforhandling. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Martin Juul Graarup, Tjener, Scandic

Jeg arbejder som tjener på Scandic The Reef. Jeg arbejder med à la carte, banketter, buffet, i baren og i konferencen. Mine primære opgaver er forberedelser, klargøring, salg og ikke mindst en rigtig god service til vores gæster. Det mest spændende er, når vi har store events og banketter. Opgaver,som er udenfor de daglige rutiner. giver altid et ekstra kick, motivation og en god erfaring.

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Thomas Egeberg, Kok, Scandic

Jeg arbejder som kok på restaurant L’Øst på Scandic Aarhus City, hvor mit primære arbejdsområde ligger inden for à la carte, forberedelser i form af opbakning af mad, men også logistikken bag serveringen af en enkelt smagfuld tallerken. Den bagomliggende logistik elsker jeg at gå i dybden med. 

Læs mere