Mød Absalon Group

Vil du vide mere om, hvad du kan forvente af Absalon Hotel Group som arbejdsplads? Få et indblik i den familiedrevne hotelgruppe her, og mød 3 af virksomhedens medarbejdere.

Absalon Hotel Group

Absalon Hotel Group - 3 unikke hoteller på Vesterbro

Absalon Hotel Group A/S er en familiedrevet hotelgruppe i København med stolte traditioner, masser af personlighed, høj kvalitet og et stort sammenhold. Vi har 3 hoteller på Vesterbro; Absalon Hotel, Andersen Boutique Hotel og Annex Copenhagen. 

Absalon blev grundlagt i 1938 med bare 11 værelser. I dag har vi sammenlagt 311 værelser og ca. 50 medarbejdere. Med fællesskab, omtanke, interesse for mennesker, mandat til ledelse og masser innovation tiltrækker vi mennesker til at bo og til at arbejde og være en del af vores hood. Både Andersen Boutique Hotel og Absalon Hotel rangerer højt på ’Tripadvisor’ som to af Københavns allerbedste hoteller, og det har de gjort, siden de blev gennemrenoveret i 2012 og 2015.

Kulturen er et af vores vigtigste konkurrenceparameter. Derfor har vi har ligeså stor fokus på at gøre vores medarbejdere til ambassadører som vores gæster. Det gør vi med en motiverende kultur, der skaber gode oplevelser. I 2018 resulterede det bl.a. i kåringen som Danmarks Bedste Mindre Arbejdsplads og Danmarks Bedste Arbejdsplads for unge.

Mød 3 medarbejdere fra Absalon Hotel Group


Annoncer