Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mohammed Chanchiry, Shiftleader Konference, Scandic

Mohammed Chanchiry arbejder som Shiftleader i konferenceafdelingen på Scandic Sluseholmen, hvor han bl.a. arbejder med at arrangere møder og events.

  • Mohammed Chanchiry
  • Ansat siden 2014
  • HHX Marketing samt påbegyndt serviceøkonom

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er Shiftleader i konferenceafdelingen på Scandic Sluseholmen. Jeg arbejder med at arrangere møder og events for 2 til 550 personer. Mine primære arbejdsopgaver er forhandling af kontrakter, koordinering af arrangementer, afvikling, feedback, gensalg og så selvfølgelig en masse service til vores konferencegæster.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende og udfordrende i mit job er, at du ikke ved, hvad kunden ønsker fra start af. Vi sælger ikke bare én fast løsning, og kundernes behov er ikke ens. Der er forskel på, hvilke behov en stor eller en lille virksomhed har i forhold til, hvad et brudepar eller en fødselar har. Det handler om at spørge ind og virkelig forstå alles forskellige behov, og hvad der er vigtigt for dem. Jeg elsker at arbejde med menneskers behov og få dem til at gå glade fra hotellet.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse har hjulpet mig med at få en forståelse for økonomi og salg, hvilket er meget vigtigt for at kunne drive en konferenceafdeling. Vi sidder f. eks. ofte og forhandler kontrakter i hus – i skarp konkurrence med de mange andre konferencesteder omkring os. Derudover gav uddannelsens praktikforløb mig lysten til at være i hotelbranchen, da det var en meget fed måde at opleve dagligdagen på. Jeg fungerer bedst, når jeg selv har fingrene nede i tingene.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde i Scandic?

En dynamisk hverdag, som ikke bare er den samme som dagen før, mangfoldighed på arbejdspladsen og interaktionen med mennesker med forskellige behov, baggrunde og forventninger.

  • Hvorfor er Scandic en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

I Scandic kan man i princippet starte som opvasker og ende som hoteldirektør. Mulighederne er uanede – det handler om hvor langt, man selv driver det. Jeg har en masse ambitioner og mål, som Scandic kan hjælpe med at indfri. Scandic tilbyder mange interne kurser, som kan forme både mit private jeg og mit professionelle jeg. 

Læs mere om Scandic

Mød andre kandidater fra Scandic


Annoncer