High School i Kina

STS Education Group
5 - 10 måneder alt afhængig af den pakke du vælger
Heltid
Udveksling og High School
Kina
Kontakt udbyder for mere information omkring opstart

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

High School i Kina

High School i Kina - En helt speciel gammel kultur

Bo og studér i et af verdens mest dynamiske lande – et land som kombinerer den nyeste teknologiske udvikling med en historie som går mange mange år tilbage. Fortiden, nutiden og fremtiden blandes sammen i Kina. Oplev den unikke kultur og det fascinerende sprog indefra og ud, på denne uforglemmelige High School udveksling.

Kina er et kæmpe land, som har et varieret landskab og kulturelle forskelle fra region til region. Fra de majestætiske Himalaya bjerge i Tibet, til de store ørkener i øst, tropiske øer i det Sydkinesiske øhav og bambusskovene og risterrasserne i Yunnan og Sichuan – der er så meget at opleve! Glem ej hellere de menneskeskabte vidundere; Du kan opleve historiske steder som Den Kinesiske Mur eller Terrakottahæren, samt moderne vidundere som de banebrydende byer Shanghai og Shenzhen. Lige meget hvad du søger, kan du finde det i Kina.

Kina har verdens største befolkning og samtidig den ældste civilisation i verden. Kinas historie går over 4000 år tilbage. Kinesisk er i dag et af verdens mest talte sprog, og eftersom Kinas indflydelse i verden vokser, er det absolut et sprog som er vigtigt at kunne i fremtiden. Så forbered dig på fremtiden, på den bedst mulige måde med en one-of-a-kind High School oplevelse i et one-of-a-kind land.

High School i Kina

High School Classic

High School Classic er det traditionelle udvekslingsprogram, som vælges af de fleste af vores studerende. Det er det perfekte program for dem der længes efter en ægte High School oplevelse i udlandet, og til dem som er villige til at omfavne alle de overraskelser det kan medføre.

Sådan her fungerer det: Baseret på din ansøgning matcher vi dig med en værtsfamilie og skole. I Kina får du også mulighed for at nyde campus-homestay som en kombinationsindkvartering, hvor du vil bo på campus med lokale studerende i løbet af ugen, og i weekenderne bo hos en kinesisk værtsfamilie. Hvis du er åben for eventyr og er villig til at lade dig overraske, er dette udvekslingsprogram lige noget for dig!

Pris

Priser og ophold

Du kan vælge imellem at tage afsted i 5 eller 10 måneder. Kontakt udbyder for information omkring pris. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om High School i Kina
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

STS Education Group

Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om High School i Kina

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af High School i Kina endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9