Udveksling og High School

High School i Kina

Længde
5 - 10 måneder alt afhængig af den pakke du vælger
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for mere information omkring opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
5 - 10 måneder alt afhængig af den pakke du vælger
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for mere information omkring opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder for mere information omkring opstart

  • Holdundervisning
  • Kina

Om uddannelsen

High School i Kina

High School i Kina - En helt speciel gammel kultur

Bo og studér i et af verdens mest dynamiske lande – et land som kombinerer den nyeste teknologiske udvikling med en historie som går mange mange år tilbage. Fortiden, nutiden og fremtiden blandes sammen i Kina. Oplev den unikke kultur og det fascinerende sprog indefra og ud, på denne uforglemmelige High School udveksling.

Kina er et kæmpe land, som har et varieret landskab og kulturelle forskelle fra region til region. Fra de majestætiske Himalaya bjerge i Tibet, til de store ørkener i øst, tropiske øer i det Sydkinesiske øhav og bambusskovene og risterrasserne i Yunnan og Sichuan – der er så meget at opleve! Glem ej hellere de menneskeskabte vidundere; Du kan opleve historiske steder som Den Kinesiske Mur eller Terrakottahæren, samt moderne vidundere som de banebrydende byer Shanghai og Shenzhen. Lige meget hvad du søger, kan du finde det i Kina.

Kina har verdens største befolkning og samtidig den ældste civilisation i verden. Kinas historie går over 4000 år tilbage. Kinesisk er i dag et af verdens mest talte sprog, og eftersom Kinas indflydelse i verden vokser, er det absolut et sprog som er vigtigt at kunne i fremtiden. Så forbered dig på fremtiden, på den bedst mulige måde med en one-of-a-kind High School oplevelse i et one-of-a-kind land.

High School i Kina

High School Classic

High School Classic er det traditionelle udvekslingsprogram, som vælges af de fleste af vores studerende. Det er det perfekte program for dem der længes efter en ægte High School oplevelse i udlandet, og til dem som er villige til at omfavne alle de overraskelser det kan medføre.

Sådan her fungerer det: Baseret på din ansøgning matcher vi dig med en værtsfamilie og skole. I Kina får du også mulighed for at nyde campus-homestay som en kombinationsindkvartering, hvor du vil bo på campus med lokale studerende i løbet af ugen, og i weekenderne bo hos en kinesisk værtsfamilie. Hvis du er åben for eventyr og er villig til at lade dig overraske, er dette udvekslingsprogram lige noget for dig!

Pris

Priser og ophold

Du kan vælge imellem at tage afsted i 5 eller 10 måneder. Kontakt udbyder for information omkring pris. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om High School i Kina
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
STS Education Group
Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

At rejse til udlandet som ung er et betagende eventyr, der udvikler dig på mange måder. Vælg et kortere kursus om sommeren for at fokusere på det, der ligger dig nærmest om hjertet, eller tag springet og tag af sted...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret