Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Kinesisk i Shanghai

EF Education First
Fra 2 uger op til 52 uger
Nej
Heltid
Sprogrejse
Beijing

Video

Om uddannelsen

Lær kinesisk i Beijing

Lær kinesisk flydende på sprogskole i Kina

EF Education First tilbyder et kinesisk sprogkursus på vores sprogskole i Kina. Oplev en af verdens ældste byer, mens du lærer mandarin, der er den mest udbredte dialekt af kinesisk.

Har du lyst til at lære mandarin, så er vores sprogskole i Kina en fantastisk mulighed for at opleve den kinesiske kultur og møde lokale, der taler mandarin kinesisk.

Mandarin kinesisk sprogkursus i Beijing

EF Education First sprogskole i Kina tilbyder kinesisk undervisning i mandarin på alle niveauer. Vores sprogskole ligger i Beijing. Her er lidt facts om sprogskolen og Beijing: 

  • Sprogskolen ligger centralt i et stille område med gåafstand til posthus, bank, træningscenter og indkøbscentre
  • Du lærer mandarin sammen med kinesere, som tager et engelsk kursus, så du lærer lokale at kende
  • Du kan vælge at supplere din undervisning i mandarin med undervisning i kinesisk kultur, kalligrafi og kinesisk madlavning

Lær kinesisk i Kina med EF Education First og oplev de store friluftsmarkeder og dyrk Tai Chi om morgenen.


Lær kinesisk på sprogskole i Kina med EFOplev Den Kinesiske Mur

Tag et kinesisk sprogkursus i mandarin med EF Education First i Kina. Du oplever århundreder gamle skikke og skylines i verdens hurtigst voksende supermagt. Oplev den kinesiske mur og de majestætiske Moganshan-bjerge og den uberørte natur. Ikke langt fra naturen ser du de tårnhøje skyskrabere, som symboliserer Beijings vækst og afspejler Kinas befolkning på over en milliard mennesker.

Som studerende får du en unik indsigt i den kinesiske kultur, og du lærer mandarin, så du kan bruge det i dit arbejdsliv, eller hvis du vil studere kinesisk. Mulighederne er mange med mandarin undervisning fra EFs sprogskole i Kina.

Kontakt EF Education First allerede i dag og hør mere om vores sprogskole i Kina!

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller niveauer at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevens niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau. Nogle af vores kurser er specielt rettede mod en bestemt aldersklasse. Dette kan du læse meget mere om ved at besøge vores hjemmeside.

Indkvartering

Lær kinesisk på sprogskole i Kina med EFEF Education First tilbyder en række forskellige muligheder for indkvartering under dit sprogskole- eller udenlandsophold. På den måde kan du selv bestemme, hvordan dit ophold skal se ud. Det er ikke alle former for indkvartering som tilbydes på alle destinationer, men her ser du et udpluk:

  • Værtsfamilie – Trygt miljø og helt tæt på lokalbefolkningen
  • EF Campus –  Oplev det lokale universitetsliv
  • EF Kollegium – Altid centralt i byen og fleksibel og uafhængig indkvartering

Pris

Du kan få mere information om priser ved at udfylde skemaet nederst på siden, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du mangler inspiration eller har spørgsmål til vores sprogkurser.

Få information

 

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Natasja Winter
(5)
Jeg var i Shanghai med EF i fire uger, og det har været en af de bedste oplevelser jeg har haft. Skolen var virkelig god, med dejlige lærere og imødekommende personale. Der var også mulighed for mange ture med eller uden EF, som jeg klart anbefaler at tage på.
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Kinesisk i Shanghai

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer