Viser 1-20 af 23
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 23
1
2

Naturvidenskab som fjernundervisning

Er du nysgerrig på, hvordan verden hænger sammen? Har du altig beundret stjernerne på himlen? Har du interesse for, hvordan vores kroppe fungerer? Vil du være med til at producere banebrydende medicin? Så er naturvidenskab måske noget for dig! 

Hvad er naturvidenskab? 

Termet naturvidenskab dækker over mange forskellige ting. Kort sagt er det et genstandsområde der har naturen som sit genstandsfelt og forskningsområde. På de fleste uddannelsesinstitutioner dækker naturvidenskab for fag så som: 

  • Kemi
  • Fysik
  • Matematik
  • Geografi
  • Biologi
  • Datalogi

Naturvidenskab er altså mange ting, og det bruges også mange steder såvel som i din hverdag og på humanistiske uddannelser. På mange humanistiske uddannelser, bruges naturvidenskab nemlig til sandsynliggøre udsagn inden for deres felt. 

Om du har planer om at læse naturvidenskab på en videregående uddannelse eller ej, så er det altså en god idé at prøve kræfter med naturvidenskab på den ene eller anden måde! 

Hvad kan jeg arbejde med? 

Vælger du at søge inde på en videregående uddannelse, der fokuserer på naturvidenskab kan du arbejde med mange forskellige ting, alt efter hvilken naturvidenskabelig retning du vælger at gå. 

Naturvidenskab omfatter, som sagt, mange forskellige emner, det vil derfor afhænge af hvilken retning du vælger at gå, hvad du kan arbejde med i fremtiden. 

Astronomi

Vælger du at læse astronomi, er det mest oplagte du kan blive astronom. Som astronom beskæftiger du dig med det ydre rum. Formålet med din forskning vil være at skaffe ny og mere viden om rummet. Denne viden bruges typisk til navigation og kalendere. 

Biologi

Som biolog har du at gøre med jordens levende organismer. De fleste biologer beskæftiger sig med forskning, dette kan man gøre på universiteter, forskningsinstitutterne og i virksomheder. Der bliver typisk forsket ved at iagttage dyr og planter i deres naturlige omgivelser, eller ved iagttagelse af små organismer i laboratorier. 

Kemi

Som kemiker vil du typisk enten undervise eller forske i forskellige stoffers opbygning og deres egenskaber. Kemi er meget omfattende, og du vil derfor typisk skulle specialisere dig undervejs i din uddannelse, hvilket vil påvirke hvilke felter du kan arbejde med. 

Matematik 

Som matematiker har du mange muligheder. Du kan fx arbejde med sociologi, undervisning, psykologi, medicin, astronomi, geometri, biologi eller økonomi. Nogen vælger også at arbejde med statistiker, bl.a. indenfor forsikringsbranchen. 

Datalogi

Mange der har læst datalogi vælger et arbejde indenfor programmering og systemudvikling. Du vil typisk arbejde med databaser, tekstbehandling eller computerspil.

Fjernundervisning

På denne side er alle de uddannelser der udbydes fjernundervisning. Det kræver derfor, at du kan finde ud af at bruge en computer, har adgang til internet og selvdisciplin. 

På denne side har vi samlet et udvalg af naturvidenskabelige uddannelser som fjernundervisning. Scroll gennem siden og find den uddannelse der passer dig! 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9