HF og VUC

Fysik, C

Frederiksberg VUC & STX, i Frederiksberg (+1 lokationer)
Længde
Kontakt for information
Pris
555 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
august 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsesform
Online undervisning, Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Længde
Kontakt for information
Pris
555 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
august 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsesform
Online undervisning, Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Få mere information om uddannelsen 👍

Hvorfor vælge Frederiksberg VUC & STX?

Stærk faglighed i undervisningen

Den ’skræddersyede’ studieplan

Godt studiemiljø

Om uddannelsen

Fysik, C

I faget fysik på C-niveau får du en grundlæggende indsigt i naturvidenskabelige arbejdsmetoder og lærer om, hvordan fysiske modeller kan bruges til at forklare fysiske fænomener. Undervisningen tager udgangspunkt i et fagligt grundniveau, der svarer til niveauet fra grundskolen. Ud fra kendskabet til enkle teoretiske, fysiske modeller og arbejdet med forskellige eksperimenter lærer du at forstå fysiske fænomener, som fx de fysiske egenskaber ved lyd og lys eller effekt og nyttevirkning ved omsætning af energi. 

Du lærer at udføre egne fysiske eksperimenter og at analysere og beskrive dine resultater. Du får undervisning inden for følgende emneområder: Fysikkens bidrag til det naturvidenskabelige verdensbillede Energi Lyd og lys og farver Kosmologi, herunder rødforskydning, Hubbles og Big Bang teori Der inddrages supplerende stof i undervisningen. 

Undervisningen veksler mellem lærerstyret undervisning, projektarbejde og eksperimentelt arbejde. Du bliver trænet i såvel mundtlig fremstilling som skriftligt arbejde.

Startdato

Vælg mellem 3 startdatoer

august 2024

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

januar 2025

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

januar 2025

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Ansøgning og adgangskrav

Du kan tidligst blive optaget på hf-enkeltfag et år efter, at du har afsluttet folkeskolens 9. eller 10. klasse eller har modtaget tilsvarende undervisning.
Du kan altså ikke blive optaget, hvis du kommer direkte fra 10. klasse, hvad enten 10. klasse er taget på en folkeskole eller anden institution.
For at blive optaget på udvalgte fag, skal du normalt have fulgt undervisning i faget på det nærmeste underliggende niveau - eller have tilsvarende faglige kvalifikationer.

Eksamen og diplom

Eksamen består af en mundtlig prøve. Prøven bygger på det stof, der er blevet gennemgået i undervisningen. Eksamen varer 24 minutter med 24 minutter forberedelse, man kender eksamensspørgsmålene på forhånd, og har haft tid til at forberede sig på dem. Opgaven indeholder både teoretiske og eksperimentelle elementer.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fysik, C
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Frederiksberg VUC & STX
Falstersvej 3-5
2000 Frederiksberg

Frederiksberg VUC & STX er en udviklingsorienteret skole med fleksible uddannelsesmuligheder for unge og voksne, hvor det trygge læringsmiljø og høj faglighed er i højsædet. Vi udbyder en bred vifte af uddannelser og har mange forskellige muligheder for at tilpasse og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet