Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

Idræt

Idræt som fjernundervisning

Er du vild med sport og idræt? Elsker du at røre dig og motionere? Så kan det være en uddannelse indenfor idræt er noget for dig! På en uddannelse indenfor idræt lærer du om kroppen og dens funktioner, men samtidig om forskellige træningsformer, og hvilke typer træning, der passer bedst til forskellige mennesker. 

Mange mennesker går op i idræt, og mange bruger det også som et redskab i deres hverdag. Nogle mennesker bruger det som en meget, at slippe væk fra hverdagens stress, andre bruger det som en måde at socialisere på, mens andre gør karrierer indenfor feltet. Idræt kan gøre mange ting for os mennesker, og derfor kan det være en god idé at studere en eller flere forme for idræt under din uddannelse. 

Der er mere i idræt end motion 

Mange mennesker tænker strakt på motion, når de hører ordet idræt. Der ligger dog også mange andre ting indenfor faget. Som idrætsstuderende, hvad entet det er som led af din ungdomsuddannelse, din videregående uddannelse eller noget helt tredje, vil du lære meget mere end blot forskellige måder at motionere på. Når du undervises i idræt, vil du nemlig også lære om kroppens atonomi, de bedste måder at restituere på, hvordan du får dig selv og andre til at yde sit absolutte max. og meget mere! En anden ting du vil lære om, er hvordan man arbejder sammen som et hold. Om end du vælger at gå idrættens vej i din fremtidige karriere, kan det altså komme dig til gode at være blevet undervist i faget på mange forskellige måder! 

Idræt som fjernundervisning

Det virker måske fjollet, at et fag som idræt kan tages som fjernundervisning, når det normalvis involverer meget fysisk aktivitet. Du kan dog være sikker på, at der vil indgå fysisk aktivitet, skulle du vælge at tage idræt som fjernundervisning. Med vejledning fra dine undervisere, vil du typisk skulle tilrettelægge et træningsforløb for dig selv, i de forskellige temaer, der vil blive gennemgået i undervisningen. Der vil blive fulgt op på din udvikling, og du vil blive vejledt godt. Herudover, vil du gennem undervisningen lærer om den teoretiske del af træningen, som du kan koble på den praksiske del. 

Hvad kan jeg bruge idræt til? 

Typisk kan du i Danmark vælge forskellige former for idrætsundervisning. På de fleste ungdomsuddannelser kan du både tage idræt som et C fag, hvor der ligges mest vægt på den praksiske del af faget, eller tage idræt som et B fag, hvor der ligges ligemeget vægt på den praksiske og teoretiske del af faget. På videregående uddannelser kan du også læse idræt. Vælger du denne vej, vil du kunne uddanne dig indenfor brancher så som: 

  • Idrætslærer 
  • Coach
  • Fysioterapeut
  • Massør
  • Personlig træner
  • ...Og meget mere! 

På denne side har vi samlet et udvalg af steder, der tilbyder idræt som fjernundervisning, scroll gennem siden, og find den uddannelse der passer dig! 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
Relaterede kategorier