Erhvervsuddannelse Næstved

Bliv faglært med en erhvervsuddannelse

Er du ved at undersøge dine uddannelsesmuligheder, og sidder du og overvejer en erhvervsuddannelse? Få et overblik over dine muligheder for at tage en erhvervsuddannelse i Næstved i listen herunder.
Viser 1-11 af 11
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-11 af 11

Er en erhvervsuddannelse i Næstved det rigtige for dig?

Næstved er ikke alene en charmerende by, der byder på et væld af kulturelle oplevelser. Du finder også en bred vifte af muligheder for at tage en erhvervsuddannelse i byen. Få et overblik over dine forskellige uddannelsesmuligheder i Næstved herunder.

Dine færdigheder er i fokus

Som tidligere nævnt finder du i Næstved et stort udvalg af forskellige erhvervsuddannelser inden for blandt andet elektronik og IT, handel og salg, madlavning og meget mere. Det brede udvalg af erhvervsuddannelser giver dig som kommende studerende mulighed for at vælge lige præcis den uddannelsesvej, der er det bedste match til dine drømme, interesser og karrieremål.

Kombiner en erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen

Du kan også vælge at tage en EUX i Næstved - en uddannelse, der kombinerer en erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen. Du bliver med andre ord faglært og student via én uddannelse. Når du er færdig, er du erhvervsfaglig student og kan enten få job inden for dit fag eller søge ind på en videregående uddannelse.

En EUX er et oplagt valg for dig, der drømmer om en vekslende uddannelse med mange muligheder. På EUX får du dermed både en studenterhue OG et svendebrev, når du er færdig. Det er dit bevis på, at du har gennemført to uddannelser i én.

Blandt dine muligheder for at kombinere din erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen i Næstved hos ZBC kan nævnes:

 • Kontoruddannelsen: På kontoruddannelsen lærer du at tage dig af firmaets forskellige administrative funktioner, så du fx kan deltage i projektstyring, opdatering af hjemmesider, sagsbehandling mv.

  Du lærer også at formulere dig på andre sprog og bruge IT-programmer. Du kan kun tage uddannelsen med EUX.

 • Eventkoordinator: Uddannelsen til eventkoordinator kombinerer teori og praksis. Du lærer at planlægge og koordinere oplevelser og får desuden viden om budgetter, bookingaftaler og kontrakter. Arbejdet som eventkoordinator kræver gode kommunikationsevner, og du skal være god til tal.

 • Finansuddannelsen: Uddannelsen har tre brancheretninger: Bank og realkredit, liv og pension samt skadesforsikring. Finansuddannelsen kombinerer teori og praksis, og du får grundlæggende viden om at betjene og vejlede kunder om deres økonomi.

Fold dine vinger ud som faglært

Lyder en klassisk erhvervsuddannelse mere rigtigt for dig? Også her har Næstved meget at byde på. Her kan du blandt andet tage følgende uddannelser:

 • Gourmetslagter: Uddannelsen til gourmetslagter kombinerer teori og praksis og du får grundlæggende viden om slagtning, partering og tilberedning af kød. Under uddannelsen til gourmetslagter lærer du også at lave færdigretter, pølser og andre delikatesser.

 • Konditor: Under uddannelsen til konditor hos ZBC kommer du til at arbejde med dine hænder og får viden om desserter, is, marcipan og fremstilling af dekorationer samt figurer. Du lærer også at bage bunde, lave cremer og mousser samt skabe dit eget udtryk.
   
 • Social- og sundhedshjælper: På uddannelsen til social- og sundhedshjælper bliver du nøgleperson for andre mennesker. Sundhed og trivsel er i fokus, når du hjælper både med pleje og praktiske elementer i hverdagen. Undervisningen vil blandt andet også handle om velfærdsteknologi samt at forstå tegnene på almindelige sygdomme. 

 • Social- og sundhedsassistent: Kan du lide at have ansvar og har du blik for det hele menneske? Når du tager uddannelse til social- og sundhedsassistent, bliver du nøgleperson for ældre, syge og handicappede.

 • Tjener: På tjeneruddannelsen lærer du at give en god gæsteoplevelse med udgangspunkt i viden om madvarer, sammensætning af menuer samt viden om drikkevarer som vin og cocktails.

Lyder en erhvervsuddannelse som noget for dig? Klik dig gennem listen over potentielle uddannelser herover og find din kommende erhvervsuddannelse i Næstved allerede i dag.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Næstved
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7