Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Med en erhvervsuddannelse i Aalborg får du færdigheder inden for det felt, du interesserer dig for, samtidigt med at du studerer i et af Danmarks fedeste studiebyer!

Med en erhvervsuddannelse får du både den faglige viden, der skal til for at arbejde ude i den virkelige verden, samtidigt med at du kommer ud i virksomhedspraktik og prøver tingene af selv. Rent ud sagt en hel optimal læringsmetode!

erhvervsuddannelse i Aalborg

Hvad laver man på en erhvervsuddannelse (EUD)?

På skolen lærer du teknikker og processer, der hører til det fagområde eller håndværk, som du vælger. I løbet af uddannelsen har man blandt andet projektforløb og klasseundervisning, hvor du lærer teorien bag håndværket eller fagområdet. På denne måde har du en grundlæggende viden, som gør dig klar til at prøve det af i erhvervslivet. 

I 2015 kom der en ny erhvervsuddannelsesreform, som betyder, at erhvervsuddannelserne i Danmark bliver skræddersyet efter dig og dine stærke sider. Hvis du med en erhvervsuddannelse bliver grebet af studiet, kan man med fordel læse videre på et højere niveau, eller kombinere med en EUX, så du bliver student og faglært i et fagområde samtidigt. Med en studentereksamen har du derfra mulighed for at komme ind på forskellige længere videregående uddannelser og universiteter. Eller du kan starte direkte i arbejde efter din erhvervsuddannelse.

Hvorfor tage en erhvervsuddannelse i Aalborg?

Aalborg er her på studentum.dk i 2021 blevet kåret til 2. Bedste studieby i Danmark! Og det er der flere grunde til. 

Hvis du tager en erhvervsuddannelse i Aalborg, har du god mulighed for at få et fedt studieliv, da byen blandt andet er kendt for, at mange nationale og internationale unge mennesker hvert år søger ind på en uddannelse i Aalborg. Aalborg tager derudover mange initiativer til at få studerende til byen ved at sørge for at spændende og pulserende studieliv.

Der er omrking 281 caféer, barer og restauranter, hvor du kan finde mange skønne læsespots i hverdagen og gå i byen med studievennerne i weekenden i den kendte Jomfru Ane Gade, hvor barer og diskoteker ligger på række.

Derudover er Aalborg en by fyldt med fede arrangementer, som man kan tage med til. Du kan tage med til Aalborg Karneval, Metropolfestival, Grøn koncert og meget mere! Du kan også arbejde mens du studere en erhvervsuddannelse i Aalborg, da der i byen er gode muligheder for at få studiejob. På denne måde har du gode karrieremuligheder efter uddannelsen, og kan samtidigt tjene lidt til vejen og dagen mens su studerer.

Hvad er kravene for at komme ind på en erhvervsuddannelse?

For at komme ind på en erhvervsuddannelse, er kravene at du skal have en karakter på 02 eller højere i dansk og matematik ved folkeskolens afgangsprøve. Du skal have afsluttet 9. Eller. 10 klasse, og på nogle erhvervsuddannelser skal du have en elevaftale med en virksomhed, inden du starter uddannelsen. Dog kan man også komme i skolepraktik på flere erhvervsuddannelser, hvis du ikke har haft heldet med dig.

Tag en erhvervsuddannelse i Aalborg

Hvis du har lyst til at tage en uddannelse, men hellere vil arbejde praktisk med din faglige viden end at sidde på skolebænken gennem hele studiet, så burde du overveje en erhvervsuddannelse. På siden ovenfor ser du en række erhvervsuddannelser, som du kan tage i Aalborg. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Aalborg
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9