Rune Jensen, Social- og Sundhedsassistent elev

"Vi har et rigtig godt klassemiljø, med mange forskellige mennesker, og man kan mærke at folk har valgt faget og gerne vil det. Underviserne er også rigtig gode til at støtte op om den enkelte, og spørge til hvordan det går. Det at starte i en ny klasse eller bare at starte i skole igen, kan være ret grænseoverskridende ellers. Vi har en ret stor aldersmæssig spredning i klassen, og det er faktisk rigtig godt, fordi vi så kan bidrage forskelligt alle sammen. De unge kan nogle gange komme med nye tilgange til ting og de ældre har en masse erfaring at give af. Samtidig er det ikke kun tavleundervisning vi har. Underviserne er rigtig gode til at finde på nye måder at skabe læring på. Selvom det måske virker lidt underligt i starten, så kan det, at bruge kroppen når man lære noget nyt, faktisk være rigtig fint."Læs mere om SOSU Nord

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med SOSU Nord
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide