Vis studentum.dk som: Mobile

Tag din uddannelse hos SOSU Nord

Tag en uddannelse med fokus på mennesker og livskvalitet ved SOSU Nord

Ønsker du at tage en uddannelse med fokus på menneskers udvikling, der giver mange muligheder? Så har vi den rette uddannelse til dig. 

Hos os kan du uddanne dig til SOSU-assistent, SOSU-hjælper og pædagogisk assistent. Vi tilbyder også en EUX-uddannelse til dig, der drømmer om at arbejde med mennesker.

SOSU som 2 faglige profiler

SOSU-hjælper og SOSU-assistent er to uddannelser med hver deres unikke faglige profil. Ved begge uddannelser kommer du til at spille en central rolle i borgerens hverdag, og du bliver det ansigt, de møder i forbindelse med sundhedssektoren. 

Som SOSU-hjælper bliver du det kendte ansigt i borgerens hjem og hjælper dem med at få en nemmere hverdag. Du vil yde pleje og omsorg, samtidig med at du kan rådgive om kost og ergonomi. 

Som SOSU-assistent skaber du et sammenhængende forløb for borgeren i mødet med sundhedssektoren. Du arbejder med grundlæggende sygepleje og hjælp til selvhjælp, og det er dig, der sikrer helheden i plejen og omsorgen af den enkelte borger.

SOSU Nord har et spændende og socialt studiemiljø med en afdeling i Hjørring og en ny skole, der blev indviet i 2014, på Godsbanearealet i Aalborg lige ved siden bus- og togstationen.

Udtalelser fra tidligere elever på SOSU Nord

"Omgivelserne er fantastiske og jeg er kommet i en rigtig god klasse rent socialt. Vi er meget spredt aldersmæssigt, så vi laver ikke så meget sammen efter skole. Der er en del som har familier de skal hjem til. Men i skolen og i klassen har vi det rigtig godt sammen, så det gør ikke noget, og alle er rigtig gode til at hjælpe hinanden."

- Louise Stønbach, 24 år

"Vi har et rigtig godt klassemiljø, med mange forskellige mennesker, og man kan mærke at folk har valgt faget og gerne vil det. Underviserne er rigtig gode til at finde på nye måder at skabe læring på. Selvom det måske virker lidt underligt i starten, så kan det, at bruge kroppen når man lære noget nyt, faktisk være rigtig fint."

- Rune Jensen, 26 år


Vis alle uddannelser fra SOSU Nord

Video

Ta' et kig ind i dine mange muligheder på SOSU Nord.

   

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med SOSU Nord og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

SOSU Nord

På Sporet 8A
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer


Evalueringer

Stine Skinnerup
(5)
Min oplevelse af min uddannelse er rigtig god. Jeg havde først troet den ville være rigtig svær fordi jeg ik er alt for god til det skole messige, men det viste sig faktisk af være lige i et niveau jeg skulle bruge. det giver mig personligt meget, at det også skældner mellem praktik og skole, da jeg så kan se jeg har lært af det på skolen.
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om SOSU Nord

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Det siger andre om skolen
Louise Stønbach, Social- og Sund...

"Omgivelserne er fantastiske og jeg er kommet i en rigtig god klasse rent socialt"

Læs mere
Morten Adamzig, Social- og Sundh...

"Klassen fungerer rigtig godt sammen. Vi har et kanon godt sammenhold og en god forståelse for hinanden"

Læs mere
Maria Jensen, Social- og Sundhed...

"Vores klasse har et rigtig godt fællesskab, og vi mødes også på tværs af klasserne"

Læs mere
Rune Jensen,  Social- og Sundhed...

"Underviserne er rigtig gode til at finde på nye måder at skabe læring på"

Læs mere
Sofie Døssing, Pædagogisk assist...

"Det er vigtigt at sige at det her er meget mere end en faglig viden og teori, det er også en stor personlig udvikling og uddannelse" 

Læs mere
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer