Morten Adamzig, Social- og Sundhedshjælper elev

"Klassen fungerer rigtig godt sammen. Vi har et kanon godt sammenhold og en god forståelse for hinanden. De der er lidt yngre går i byen, og vi der har familie snakker rigtig godt sammen, det er jo også et fællesskab. Der er plads til os alle sammen på den måde. Det er meget anderledes end folkeskolen, fordi alle har det samme mål, når de starter her. Alle vil have det bedste ud af det, og vi har selv ansvar for vores uddannelse. Samtidig er der rigtig meget gruppearbejde frem for gammeldags tavleundervisning, hvor lærerne bare står og taler og taler. Her får vi frihed til selv at opsøge viden, og til at diskutere og udveksle erfaringer i grupperne."Læs mere om SOSU Nord

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med SOSU Nord
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide