Sofie Døssing, Pædagogisk assistent elev

"Uden at lyde helt kliché: det er fantastisk - jeg har aldrig rigtig kunnet lide at gå i skole og nu er jeg kommet i rigtig god klasse og får endda rigtig gode karaktere. Det er bare fantastisk at have fundet noget man har det godt i og nogle man har det godt med. Vi er rigtig mange forskellige mennesker i klassen og forskellige aldersgrupper og det virker rigtig godt faktisk. Vi går i spænd alle sammen.

Vi har fredagscafeer med musiske indslag fra skolens band, og forskellige grupper viser hvad de har arbejdet med i timerne - dukketeater for eksempel. Vi skåler og synger sammen og hygger os. Med min egen klasse laver vi også alt muligt - tager ud at spise og bowler og den slags. Det er vigtigt at sige at det her er meget mere end en faglig viden og teori, det er også en stor personlig udvikling og uddannelse." Læs mere om SOSU Nord

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med SOSU Nord
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide