Viser 1-14 af 14
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-14 af 14

Gør det visuelt gennem design

Drømmer du om at arbejde med indretning, mode og design? Vil du være med til at udvikle visuelle designs inden for fx tekstil, møbler, indretning, glas eller andet? Så kan du tage en design uddannelse online.

En design uddannelse online gør det muligt for dig at udvikle dine evner som designer, på en mere fleksibel måde, da fjernundervisning ofte foregår på dine egne præmisser. Med en design uddannelsen bag dig kan du arbejde både i Danmark og internationalt, som fx indretningsarkitekt, mode designer eller glaskunstner.

Mode designer

Er du til haute couture? Harajuku? Street wear? Jobbet som mode designer kan være alsidigt, og med en design uddannelse inden for mode får du viden inden for grundlæggende teknikker inden for fx tilskæring, mønsterbrug og syteknik.

Du arbejder med hele processen, fra idegenerering til skitse og konkretisering og præsentation på catwalken. Under uddannelsen lærer du om bæredygtighed, entrepreneurskab og innovation i modebranchen, ligesom du opnår praktisk viden i fx tegning, farveteori og komposition.

Du bliver trænet i at arbejde ud fra kroppens proportioner, og lave designs til forskellige mennesketyper i forskellige materialer.

Indretningskonsulent

Kan du godt lide at indrette dit hjem, og får du tit ideer til hvordan indretningen kan gøres mere interessant eller funktionel? Med en design uddannelsen online i indretning kan du tilrettelægge uddannelsen som du har lyst til.

Du lærer om tegning, farver, boligindretning, belysning, materialer, bygning, køkken og bad, installationer, lovgivning og økonomi. Du får redskaber til at kommunikere med kunder og omsætte behov til virkelighed.

Spil designer

Design handler ikke kun om fysiske produkter, det kan også foregå online. Med en design uddannelse med fokus på spil, kunst og animation vil du få kompetencer der åbner op for en karriere inden for computerspil og underholdningsbranchen.

Du lærer om computer programmering, entreprenørskab og arbejder med industripartnere gennem uddannelsen. Du kan skabe spil til alle typer af platforme som computer, iphone, android telefoner, ipads og andre konsoller som Playstation og Xbox. Potentielle arbejdsgivere kan fx være EA, Ubisoft, Sony, Microsoft og Framstore.

Fremtiden med en design uddannelsen

Hvis du vælger at tage din design uddannelse online, har du mange fremtidsmuligheder, hvad end du har fokus på de klassiske fag som mode og indretning, eller er mere digital i din interesse. Dine muligheder afhænger altså af hvilken type speciale du tager, du kan fx få job i: web og mediebranchen, tv, teater og filmbranchen, underholdningsbranchen, kommunikations og reklamebranchen.

Du kan få job både i private og offentlige virksomheder, ligesom du kan vælge at starte din egen virksomhed som selvstændig. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Relaterede kategorier