Sara, Kontormedarbejder

I det store hele har jeg altid elsket design. Kunst har været min lidenskab siden jeg var barn. Jeg kan godt lide modedesign, interiørdesign og fotografering. I begyndelsen var min drøm at blive modedesigner. Jeg havde sigtet efter den drøm, siden jeg gik på folkeskolen. Jeg har studeret nogle kurser i modedesign og også arbejdet test for at komme ind på et universitet med modedesign, men mislykkedes, da de har høje krav. Jeg er også mor til en 4-årig.

Hvorfor valgte du interiøruddannelsen?

Da jeg ikke kom i mode designuddannelsen, ønskede jeg at tilslutte noget, der stadig ville være meget ligner min interesse. Derefter huskede jeg, at jeg havde gemt en brochure fra "School of Architecture Design", siden jeg gik på gymnasiet, da jeg ledte efter videre uddannelse. Jeg begyndte at læse om alle de oplysninger, der var tilgængelige. Jeg ringede og mailede også mange gange og stillede spørgsmål, indtil jeg følte mig tilfreds og besluttede at starte.

Hvad finder du mest spændende ved uddannelsen?

Når du sidder og tegner eller vælger billeder af møbler til en plakat og føler hvordan alt kommer til live. Ideen om, at det er mig, der har designet dette hus, at jeg har designet denne plan og brugt timer på det, gør mig glad. Og det bedste er, når du tænker over, hvor hurtigt dette ikke kun vil være på papiret længere, men du kan se resultatet af sit arbejde for sig.

Hvad synes du om uddannelsesformen?

Alt har naturligvis sine fordele og ulemper. Til at begynde med vil jeg helst ikke ønske at tilslutte til en afstand, da jeg synes det er sjovt at lære nye venner / klassekammerater at kende. Derefter føles det lettere, hvis læreren er ved siden af ​​dig, så du kan vise deres tegninger, spørge, hvad de synes eller stille spørgsmål direkte. Men jeg har studeret på afstand, så det er ikke nyt for mig. Fordelene ved afstand er, at du kan opdele din dag, som du vil. Hvis du arbejder i løbet af dagen, kan du tilslutte aftenen. Har du børn som mig f.eks så kan du studere, mens de er i børnehave / skole. En god fordel er, at jeg kan blive hjemme med min datter, når hun er syg uden at gå glip af lektioner.

Hvilke emner i studieforløbet finder du mest interessant?

Jeg synes, det mest interessante er, når du lærer de forskellige regler og teknikker til, hvordan du forbereder dig. Jeg ser også frem til, når man begynder at male sine tegninger, og lære at tegne med CAD på computeren, da jeg altid kun har tegnet i hånden i min fritid.

Hvordan har du organiseret dine studier (hvor ofte arbejder du med kurset)? Grundlæggende bruger jeg hver dag om dagen. Hvor mange timer jeg bruger i løbet af dagen kan variere, men jeg prøver at fange så meget som jeg kan i den tid min datter er i børnehave. De sidste to kapitler / moduler, som jeg har arbejdet med, har jeg lavet en tidsplan for hele modulet, før jeg begynder at arbejde på det, hvor jeg har skrevet ned, hvad jeg skal gøre dag for dag. Det har været meget bedre! Selvom jeg ikke har tid til at gøre alt det, jeg har planlagt, forsøger jeg at indhente min tidsplan hele tiden, og det er godt, hvis du sætter en frist for hvert kapitel, du starter med.

Har du kontakt med andre studerende?

Ja, jeg har kontakt med 3-4 stykker, hvilket er sjovt. Jeg kontaktede dem på eget initiativ ved tilfældigt at sende til nogen fra den "kontaktliste", der findes. Vi har lavet en gruppe på whatsapp, hvor vi undertiden chatter med hinanden eller beder om tips/hjælp.

Ved du, hvordan du får gavn af uddannelsen, når du er færdig?

Du ved aldrig, hvordan det vil være nøjagtigt, men selvfølgelig har jeg mine planer. I begyndelsen vil jeg få mere erfaring ved måske at starte arbejde i en møbelbutik, hvor du kan hjælpe kunderne med at finde, hvad de leder efter. Derefter kan du måske begynde at arbejde et sted, hvor du kan bruge din viden som interiørkonsulent som f.eks. dekorere de værelser, de har på IKEA, som de viser som kopier for at inspirere. Når jeg har mere erfaring, vil jeg åbne min egen, hvor jeg kan hjælpe både virksomheder eller enkeltpersoner med at dekorere deres hjem / arbejdspladser. Det er min drøm!

Anbefaler du uddannelsen til andre, og i så fald hvorfor?

Jeg anbefaler uddannelsen til alle, der kan lide interiørdesign og design. Anbefales også til alle, der ikke har tid til at gå på et universitet, men som gerne vil gå til en interiørkonsulent, så er dette universitet velegnet, når det er på afstand.Læs mere om School of Interior Design Copenhagen

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med School of Interior Design Copenhagen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.