Højskoleophold

Klatreinstruktør

Viborg IH, i Viborg
Længde
6 dage
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
6 dage
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Bjergbestiger

INSTRUKTØR 1 - TOPREB & BOULDERING

Der er mulighed for at blive klatreinstruktør efter Dansk Klatreforbunds regelsæt, på Viborg Højskole.

Første trin i rækken af Dansk Klatreforbunds instruktøruddannelser er Instruktør 1, som giver kompetence til at undervise i toprebsklatring og bouldering. Som Instruktør 1 kan man altså udstede Kursus 1-beviser og stå for diverse toprebsaktiviteter, men man kan ikke undervise i føring eller abseil. Uddannelsen er målrettet brugere, der ikke selv er meget aktive, men som gerne vil kunne stå for simple klatreaktiviteter. Det kunne for eksempel være pædagoger og lærere eller forældre, som gerne vil kunne fungere som hjælpetrænere på børnehold.

Har du klatring som Hovedfag på Viborg Idrætshøjskole, så kan du blive ‘Instruktør 1’, det giver dig mulighed for at undervise i toprebsklatring samt bouldering.

Derudover er det også en mulighed at tage et sikringskursus.

På Viborg Idrætshøjskole kan du træne på Nordeuropas største kunstige klatrebjerg. Derudover har vi en stor indendørs klatrevæg og boulderrum, der tilsammen gør klatringen til en komplet oplevelse.

Klatring er for dig der er vild med højder og det der lugter af eventyrsport. Vi starter helt fra bunden, med teori og efterfølgende praksis – alt sammen i et sikkert og professionelt miljø med nyt og moderne udstyr til klatring. Her garanterer vi udfordringer til alle uanset niveau!

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Klatreinstruktør
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Viborg IH
Vinkelvej 32
8800 Viborg

Viborg Idrætshøjskole Som elev på Viborg Idrætshøjskole træder du ind i et frirum, hvor alt er muligt. Her – omgivet af sø og skov og med fantastiske faciliteter til rådighed – kan du dyrke din passion. Du kan blive bedre,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret